Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (1532. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.806
Cevap
892
Favori
1.824.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15301531153215331534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Skoda aracım için park modlu dahili gpsli 2 kameralı uzun süre sıkıntı çekmeyeceğim kolay montajlı kamera tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrsln -- 7 Nisan 2023; 7:12:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam, aküye zarar vermeyecek bir araç içi kamera arıyorum. bunun için de park halinde kayıt almaması lazım sanırım. 70mai M300 modeli fiyat olarak uygun görünüyor.işimi görür mü yoksa başka modeller önerir misiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Agonize kullanıcısına yanıt
    70mai m300 işinizi görür.

• emrsln E kullanıcısına yanıt

Park modülü baglamazsaniz park halinde zaten kayıt yapmaz. M300 yeterli seviyede bencede. Çok daha kaliteli çekim yapsın daha detaylı göreyim derseniz a500 olan model iyi görünüyor karşılaştırma videolarında.

• Merhaba Arkadaşlar,

Türkiyede satışı olan, uygun fiyatlı kapasitörlü model öneriniz var mıdır? GPS ve park modu olmasına gerek yok. Zamanında aldığım Blueskysea b1w'ya benzer bir ürün bulsam bana yeter. Aslında Xiaomi M300 alıp geçeceğim; ancak arabayı kullanacak kişi yaz sıcağında kamerayı sökmekle falan uğraşmaz, o yüzden bataryalı modellerden çekiniyorum biraz.

• 700 mai ile 360 g300 arasında kaldım hangisi daha iyidir ? cok beklentim yok dümdüz cekim yapmak istiyorum ve 700 mai de türkçe dil desteği yok kullanımı kolay mıdır ?

• canalanplt kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ikisi arasında kalmıştım, tercihimi 360 dan yana kullanmak üzereyken son olarak şikayet var üzerindeki şikayetleri okuyup son anda vazgeçtim. Türkçe arayüz tercih nedeni olabilir fakat YouTube da falan arızalı çok videoya denk geldim. Mobil aplikasyon falan sıkıntılı gördüm. Gözümü karartıp 70mai a500 alıp geçtim.

• bu ürünlerin batarya vs patlama durumu söz konusu mudur ?

Bu konuda bir bilgim yok malesef.

• Yaklaşık 10 yıldır hem pilli hem kapasitörlü birkaç model kamera kullandım. Henüz hiç birinde patlama problemi yaşamadım. Ama pilli modellerde 1 ila 1,5 yıl içinde pil şişmesi oluyor, zaten o döneme kadar da pil ölüyor. kayıt yapmama, kontağı kapatınca hemen kapanma gibi problemler oluşuyor, SD card bozuluyor. Kontak kapandığında (aküden direk besleme yapılmıyorsa) kamera hemen kapanmaya başlamışsa içindeki pilin değişmesi gerekiyor .

Kapasitörlü modellerde sürekli pil değiştirme problemi yok. Ama onlarda da kapasitör dışında, saat tarih gibi ayarlı paramaetreleri sabit tutması için ana kart üzerinde sabitlenmiş bir saat pili (düğme pil) bulunuyor. Kamera bu bilgilere reset atmaya başladığında bu pilinde değişmesi gerekiyor. Bendeki A118c2 model kapasitörlü kamerada bu saat pili değişimini 4. senede yaptım.

• https://www.teknosa.com/360-g500h-wifi-gps-2k-cift-kamerali-160-genis-aci-lens-gece-goruslu-akilli-arac-ici-kamera-1080p-arka-kamera-p-781290034

Bu modeli kullanan var mı? Arka kamera için bağlantıyı nasıl yapıyoruz? Ve gücü nasıl dağıtıyoruz yoksa pilli mi?

• tusemlic T kullanıcısına yanıt

Bazı kameraların kablo kiti üzerinde voltaj ayarı var. Oradan akü voltaj ayar seçenekleri var. 11,8 - 12 - 12,20 vs gibi.Park modunda kayıt esnasında araç akü voltajı o ayarladığınız değere düştüğünde kamerayı kapatıyor.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt

Park modu kayıt özellikli kameralarda hardware kit kullanılmıyorsa akü koruması için devre kesici olmayacağından akü zayıflar.

Benim aracım dizel. Yaklaşık 5 yıl önce viofo a129 duo almıştım. Hardware kit üzerindeki voltaj ayarını ilk zamanlar daha uzun süre kayıt yapsın diyerek 11,8 volta ayarlamıştım. Fakat araç dizel olunca havalar da biraz soğuyunca marş basmama problemi yaşadım.Bu problemi 12,0 v ayarda da yaşadım. 12.20 voltta hiç bi problem olmadı şimdiye kadar. Fakat bu voltaj ayarında da 2-3 saatlik kayıt yapıyor ve kayıt kesiliyor. Daha büyük daha güçlü akülerle daha uzun süre aracın çalışmasına da mani olmayacak şekilde park modunda kayıt alınır.

Not: Park modunda time lapse 2 fps yi kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 13 Nisan 2023; 20:57:40 >
  • Arkadaşlar , bulunduğum şehir oldukça sıcak . Kapasitörlü ,park modunu kullanmayacağım . GPS li veya GPS siz görüntü kalitesi nispeten iyi bir kamera ne önerirsiniz?

• Önceki kameram a129'du, şu an z50 kullanıyorum. Fiyatları yarı yarıya. Z50 nin a129 a göre gördüğüm eksileri :
    Kayıt esnasında sesleri çok kısık kaydediyor,
    Kayıt döngüsü 1 dk. Sabit,
    Malzeme kalitesi yetersiz.
    Ayrıca a129un GPS modülünü cama monte ediyorduk, kolayca kamerayı çıkarabiliyorduk, z50 de ise GPS modülü gömülü. Kamerayı alayım çıkayım yok.
    GPS hız bilgisi ise kayıtlara gecikmeli yansıyor, yenileme sıklığı düşük, sn'de 1 kez değişiyor gibi..

• bu ne rezillik böyle

1400 tl toparlayayım alayım dedik,ek vergi 750 tl cıkarmıslar 2150 tl,yazık ya herkes gıbı kamera takmadan gezdırcekler

• Merhaba arkadaşlar 70 Mai Pro Plus kullanıyorum. Pili artık tükendi ara sıra ürün çalışmaya devam etsede kayıt yapmayı bırakabiliyor. Yeni pil araştırıyorum ancak aliexpresste var sadece. Yurtiçinde nasıl bulurum ?

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

Şarj edilen bataryalı kamera modelleri kullanmanın dezavantajlarına güzel bir örnek...

70mai kameraların bataryaları sıcak bölgelerde birkaç yılda öldüğü için kayıt yapmadığı ve 1 adet bataryasının bile ne kadar pahalı olduğu düşünülürse peşin peşin kapasitörlü kameralardan şaşmamak gerek...

Bir şarj edilebilir batarya bu kadar fiyat olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 15301531153215331534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.