Bildirim
araç hareket halindeyken geri vites?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çok eski bir model ve km.si yüksek bir araç değilse endişe etme. Öyle kolay kolay birşey olmaz şanzumanlara. Yaşı varsa km.si çok yüksekse belki metal yorgunluğu nedeniyle ufak hasarlar oluşabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürekli yapılmadığı sürece sorun olmaz, araç tam durmadan geriye takmaya çalışırsanız mekanik sürtme sesleri gelebilir.
Geri viteste senkromeç yoktur o yüzden araç tam durduğu anda debriyaja iyi basarak geçirmeniz lazım geriye yoksa geçmemesi normal. -
Ben dsg de 10 km hizla ileri giderken geri vitese takip aninda p ye almistim bian sanziman dustu sandiydim da sorun olmamisti. Yani sizde muhtemelen hic bir sorun olmamistir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Getrag şanzıman yoksa arabada hareket halinde geri vitese geçmez. Aşırı zorlamadıysanız bir şey olmaz ancak alışkanlık haline gelirse ciddi zarar verir şanzımana.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X