Şimdi Ara

Araç fiyatları seçimden sonra düşüşe geçermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum eşyaların,yatların ötv, kdvsinde düşüş var sıfır araç almayı planlıyoruz sizce seçimden sonra dahadamı artar piyasa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aramızda hala indirim bekleyenler var

Dua edin fiyatlar değişmesin
  • SENE 2017 HALA İNDİRİM OLUR MU DİYE SORAN VAR

İNSAN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR
  • En iyi ihtimalle aynı kalır.
  • Eğer araba alamayı düşünen varsa alsın vakit kaybetmesin ben geçen sene haziranda bakmaya başlamıştım hep pahalı pahalı diye diye almadım 3 ay önce 40 bine aldığım araç haziranda 35 bindi şuan 42 bin!
    Araç fiyatları düşmez artık! En iyi ihtimal yavaş yavaş artar
  • İndirim mi aklını ekmek peynirlemi yedin sen !! Fiyatlar artacak hem de hiç durmadan Türk lirası değer kaybettikçe fiyatlar artmaya mahkum

• Dolar euro düşse bile fiyatlar düşmez artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlamıyorumki arkadaş dünyada en çok ötvyi en pahalı benzini biz ödüyoruz cefasını elin amerikalısı sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametxly -- 12 Mart 2017; 16:3:35 >
  • Adam ciddi ciddi fiyatlar iner mi diye sormuş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

İndirim mi aklını ekmek peynirlemi yedin sen !! Fiyatlar artacak hem de hiç durmadan Türk lirası değer kaybettikçe fiyatlar artmaya mahkum

arkadaşlar bu mesajdan sonra fiyat düşüşüne hazırlıklı olun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10senedir bu piyasayı takip ederim, sene sonu dönemsel indirimler hariç indirim falan gôrmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi operadakises -- 12 Mart 2017; 16:12:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

İndirim mi aklını ekmek peynirlemi yedin sen !! Fiyatlar artacak hem de hiç durmadan Türk lirası değer kaybettikçe fiyatlar artmaya mahkum

arkadaşlar bu mesajdan sonra fiyat düşüşüne hazırlıklı olun

Neden hocam

• 1.5 yıllık öğretmenim. İlk atandığımda sıfır Leon olma düşüncem vardı. Yalan olmasın fiyatı 55bin gibi bir şeydi herhalde, boş paketten bahsediyorum 1.2 TSI. Şimdi fiyat listesine her baktığımda sinir oluyorum kendime niye almadım diye :)

Ciddi bir ÖTV indirimi gelmeden araçlarda fiyat düşüşü olmaz diye düşünüyorum. Çünkü kur düşse bile düşmeyecektir sıfır araç fiyatları.
  • İki yıl önce 60000 e aldığım Advance Manuel corolla indirimle 85000 olmuş. O zaman ucuz muydu. Hayır kazık fiyattı. Beklesem ne olacaktı. Hiç alamayacaktım. Kur bu düzeydeyken fiyatlar geri gelmez.

• 6 yıl önce aldığım Fluence araçım 2. elde değeri 80-90 bin olmuş .Altın dan daha fazla degerleniyor araç

• Alan ve almayan :)

Araç fiyatları seçimden sonra düşüşe geçermi?

@Mehmet Öz
  • quote:

6 yıl önce aldığım Fluence araçım 2. elde değeri 80-90 bin olmuş .Altın dan daha fazla degerleniyor araç

sen fluence i 3 yıldır kullanmıyor muydun? https://forum.donanimhaber.com/fluencenin-aslinda-luks-bir-arac-olmasi--12449378

• Araç fiyatları bu saatten sonra düşmez. Dua edelim aynı kalsın,

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

6 yıl önce aldığım Fluence araçım 2. elde değeri 80-90 bin olmuş .Altın dan daha fazla degerleniyor araç

sen fluence i 3 yıldır kullanmıyor muydun? https://forum.donanimhaber.com/fluencenin-aslinda-luks-bir-arac-olmasi--12449378

6 yıl önce aldım hocam ama 3 yıl boyunca bana tahsis edilen iş araçımı kullandığım için 3 yıl boyunca kapıda yattı o araç diyebilirim.O yüzden önceki konumda 3 yıl dedim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.