Şimdi Ara

Araç değiştirme ihtimali Subaru, Alfa, Mitsubishi içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malumunuz 2011 model Mitsubishi Lancer 1.6 aracım var. Genellikle Maltepe-Büyükçekmece arası trafiğin olmadığı zamanlarda, olsa bile trafiğe takılmamak için yanyol veya alternatif yollar kullanarak gidip geliorum. 1-1.5 saatte Büyükçekmeceden maltepe'ye veya tersine gidiyorum. e5'te bir kere 86 ile radar cezası da yediğim için 80'i aşmamaya çalışıyorum.

Kendi aracımla 5.4-5.6lt/100km depo ortalamam (ort hızım 62km gibi) var. Aşağıdaki araçlardan hangisi ve neden seçmeliyim.

Öncelikli araçtan isteğim otomatik olması ve sunroof'u olması. Lpg olayına da sıcak bakıyorum. az biraz da performans olsa fena olmaz. Kesinlikle ikinci el alacağım.

2010-2012 Subaru Legacy
    2009 Subaru Legacy
    2009 - 2011 Subaru Forester
    2005 - 2006 Subaru Forester
    2012 Subaru XV

Bir de Subaru harici olarak
    2006 Mitsubishi Outlander Turbo MT
    2008 - 2010 Mitsubishi Outlander 2.0 did (Vw motoru olduğundan sıkıntı çıkarması durumunda motor parçalarını rahat bulabilirim diye sıcak bakıyorum ama manuel)
    Alfa Romeo Giuletta 1.6 jtdm (kaza yaptığımda kasko vermişti performans konusunda olsun, trim kalitesi olsun tip olsun hoşuma gidiyor ama manuel)

• Subarunun boxer dizeli hem performanslı hem de çok ekonomik bir motor. Ancak düz vites. Boxer benzinli otomatik dersen de güzel bir LPG kiti şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazı kesin bağlayacağım zaten.
  • Subaru boxer dizel. On numara.

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth
    2010-2012 Subaru Legacy

Cevabı vermişsin zaten.
  • Bu araçlardan hangisini alırsanız alın eski aracınızdan fazla yakacağı aşikar. Ayrıca yüksek vergisi de cabası. 2. araç olarak para çoksa alınacak tarzda araçlar ancak günlük 1-1.5 saat kullanım için lüks. Bence affedin ama kaşınıyorsunuz.

• DPF filtresi dolduğunda da on numara fatura çıkarıyor servis

dizel büyük ihtimalle düşünmüyorum otomatik olması öncelikli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALFA ROMEO MOTOR ÖMRÜ --YARDIM
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Bu araçlardan hangisini alırsanız alın eski aracınızdan fazla yakacağı aşikar. Ayrıca yüksek vergisi de cabası. 2. araç olarak para çoksa alınacak tarzda araçlar ancak günlük 1-1.5 saat kullanım için lüks. Bence affedin ama kaşınıyorsunuz.

kaşıntı var zaten az yaktırma peşinde değilim küçük motorlu lancer'ımın çoğu şeyinden memnunum ama performansından memnun değilim.

5,6lt benzin de 10lt lpg'de yaksam aynı parayı vereceğim gözüken o.

otomatik 1.5 lancer 8.5 1.8 lancer 8.9 benzin yaktığını düşünürsek otomatik araçlar için 10lt normal bir rakam gözüküyor.

ileride masrafa açacak otomatik şanzımanları düşünmüyorum bu arada
  • Ben olsam değiştirmezdim.
    tabi suv alacaksanız başka.

• Civic elegance otomatik Lpg , hiz sabitleyici ve sınırlayici var. Radarlardan korunmak için ideal :)

• her köşe başında gördüğüm araçları pek sevmiyorum.
  • Abi bence sabret ya yeni mazda 3 al ya da cx-5 al benzinli hem güçlü h tasarruflu

• mazdayı hatırlattığın iyi oldu :)
  • Bence 2-3 sene daha sıkın dişinizi 2012 BMW 320i alın. O zamana kadar fiyatlar oturmuş olur. Şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-320-i-sport-kirmizi-1500-km-129639087/detay

Bunlar elbet düşecek makul rakamlara, o zamana kadar Lancer ımın keyfi zaten bana yeter.
  • Dizel otomatik 159 düşünmez misiniz?
  • örnek ilan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Bu araçlardan hangisini alırsanız alın eski aracınızdan fazla yakacağı aşikar. Ayrıca yüksek vergisi de cabası. 2. araç olarak para çoksa alınacak tarzda araçlar ancak günlük 1-1.5 saat kullanım için lüks. Bence affedin ama kaşınıyorsunuz.

kaşıntı var zaten az yaktırma peşinde değilim küçük motorlu lancer'ımın çoğu şeyinden memnunum ama performansından memnun değilim.

5,6lt benzin de 10lt lpg'de yaksam aynı parayı vereceğim gözüken o.

otomatik 1.5 lancer 8.5 1.8 lancer 8.9 benzin yaktığını düşünürsek otomatik araçlar için 10lt normal bir rakam gözüküyor.

ileride masrafa açacak otomatik şanzımanları düşünmüyorum bu arada

bence iyi bir cevap olmuş bu

• yaw ben anlamdım abi, sorması ayıp kaç tl lik araba bakıyorsunuz?
  • Hocam legacy filan iyi araçta kocaman şehir içi kullanışsız bir araç uzun yol aracı bunlar sonuçta E segmenti, imprezaların HB kasa olan 2.0 atmosferik olanları var, otomatikleride var, anahtarsız giriş, xenon, double wishbone arka süspansiyon, CC ESP ön cam ısıtma elektrikli katlanır ayna vs. dibine kadar dolu, yalnız şuan ben sahibinden de göremedim, zor düşer bu araç ilana, takipte olmanız lazım, 35000 civarlarında gezer fiyatı ...

bulamadım dedim ama bi tane buldum ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2008-subaru-impreza-hb-2.0-at-555-ralli-mavisi-131101268/detay

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.