Şimdi Ara

Araç çıkışımı sürekli engelleyen komşu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araç çıkışımı sürekli engelleyen ve aradığımda 20-25 dk sonra dönüş yapan kişi için sizin tavrınız ne olurdu? Sabah eşimle beraber 20 dk bekledikten sonra taksi ile gitmek zorunda kaldım çünkü ofisi geç açmak istemiyorum. Taksi deyken telefon çaldı "aa sen mi çıkacaktın..."

Bilemedim...

Edit : Kendisi gün içinde tekrar aradı, konuştum anlattım derdimi, önümüzde ki maçlara bakacağız artık...

Mesaj yazan arkadaşlar hepinizin eline sağlık biraz da olsa anlık sinirim gitti okuduktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 25 Aralık 2017; 15:15:22 >

• Yorumlar arasında hiç yapıcı bir çözüm yok. Birbirimize ilk fırsatta saldırmayı düşünüyoruz, kendimizi korumak için bize karşı yapılan misli ile cevap vermeyi düşünüyoruz. Çok düşündürücü ve üzücü. BEn olsam uzun uzun kibarca konuşurum, elbet laftan anlayacaktır. Ancak anlamaz ise yapılacak tek şey ilgili birimlere şikayet etmek. Ha bu da çözüm vermez ise o zaman son çare olarak yazılanlara başvurulmalı.
    Sürekli ?
    Geçmiş olsun o adam artık kolay kolay laftan halden anlamaz.
    İlk kez bıraktığı gün uyaracaktın, tekrar bırakırsa daha şiddetli uyaracaktın.

Ve yine anlamadıysa son vuruş şu olacaktı; Eğer bi gece acil bi durumum olurda ben burdan çıkamazsam arabana vura vura çıkar giderim burdan, dönüncede seni vururum. Başkada bişey demiyorum birader parketmeyede devam edebilirsin, serbestsin.

Bu kadar basit. Tabiki bunları yapmıcaksın ama emin ol millete dişini göstermeden asla ama asla güzellikle anlatmaktan rica etmekten falan anlamazlar.. Tecrübeyle sabit.
  • 1- engelleyemeceği bir yere koymak

2- bir daha yapmaması için uyarmak

3- aracını çetirmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu kadar sakin olmayın bu konuda.Allah korusun acil bir hastalık, kaza vs. gibi konuda sorun çıkar.Size tavsiyem ne kadar bunu söyledikten sonra forum beni taşlicak olsa PLASTİK DUBAlardır.Eğer onuda çekip yine devam ederse koymaya iş kavgaya döner.

• Akşamdan takip et müsait bi yere çektir, sabaha bırakma.

1-2 derken o da bıkacak akşam aranıp durmaktan.

• başka yere bırakabilirsin.sen arayınca müsayit olmayabilir emrindeki piyade değil sonuçta.

• Gece 3, sabah 5 arayın. Hayırdır bu saatte derse canım çikolata çekti benzinliğe gidecem, çorba içesim geldi vs. Gelmezse 155, resim çekip ceza yazıyor, o esnada araç sahibine ulaşırsa cezayla yırtıyor, ulaşamazsa çekiçi ücreti, park ücreti ekleniyor.
  • Fotoğrafla tespit ve akabinde trafik cezası bir çözüm olabilir. İkinci aşama aracın çektirilmesi çok daha etkili bir yol olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYE35

Gece 3, sabah 5 arayın. Hayırdır bu saatte derse canım çikolata çekti benzinliğe gidecem, çorba içesim geldi vs. Gelmezse 155, resim çekip ceza yazıyor, o esnada araç sahibine ulaşırsa cezayla yırtıyor, ulaşamazsa çekiçi ücreti, park ücreti ekleniyor.

Budur. Psikolojik baskı yapacaksınız. Kavga vs çözüm olabilse de sorun doğurur.
  • Garaj kapısı onuyse kilitli açılır kapanır 3 tane duba alıp çakın garaj kapısının kapatılamayacağı şekilde.

• Sürekli ?
    Geçmiş olsun o adam artık kolay kolay laftan halden anlamaz.
    İlk kez bıraktığı gün uyaracaktın, tekrar bırakırsa daha şiddetli uyaracaktın.

Ve yine anlamadıysa son vuruş şu olacaktı; Eğer bi gece acil bi durumum olurda ben burdan çıkamazsam arabana vura vura çıkar giderim burdan, dönüncede seni vururum. Başkada bişey demiyorum birader parketmeyede devam edebilirsin, serbestsin.

Bu kadar basit. Tabiki bunları yapmıcaksın ama emin ol millete dişini göstermeden asla ama asla güzellikle anlatmaktan rica etmekten falan anlamazlar.. Tecrübeyle sabit.
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir dünya yok, benim çıkışımı engelleyemez.
    Ben de mesela şu anda park yeri yoktu, başka aracın çıkışını engelleyecek şekilde bıraktım. Üstünde numaram var. Adam aradıktan 1 dakika sonra aşağıda olabilecek şekildeyim.
    Aslında yaptığım gene yanlış ama arabayı kucaklayıp eve getiremem ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Öyle bir dünya yok, benim çıkışımı engelleyemez.
    Ben de mesela şu anda park yeri yoktu, başka aracın çıkışını engelleyecek şekilde bıraktım. Üstünde numaram var. Adam aradıktan 1 dakika sonra aşağıda olabilecek şekildeyim.
    Aslında yaptığım gene yanlış ama arabayı kucaklayıp eve getiremem ya.

heralde ortak alandır diye tahmin ediyorum.erken çıkıyosan arkaya bırakırsın, yada beklersin artık.

bizim işyerinde vincin altına bırakıp gidiyolar biz neler çekiyoruz.sonuçta yol bizim malımız değil bişey diyemiyoruz tabi.genelde bulamıyoruzda sahibini.

Abi ortak alan da olsa, kimse kimsenin çıkışını engellememeli. Acil durum olur, sadece hastane durumu olarak falan demiyorum. Herkes arabasına en kısa zamanda erişebilmeli, en kısa zamanda yola çıkabilmeli.
    Ben mesela şu anda içim rahat değil, üstümü bile değiştirmeden oturuyorum evde. Telefon gelirse hemen ineyim adamı bekletmeyeyim diye. Çok uykusuzum ama o arabayı, önünü kapattığım adam çıkıp da ben oraya sokmadan uyku bile uyuyamıyorum.

Vincin altına park edene diyecek bir şey yok, mesela biz de hemzemin geçitlerde yaşıyoruz sıkıntıyı. Geçenlerde gıcır gıcır Golf 7 hemzemin geçide uymadı, güzelim araba patates oldu. Neyse ki adamda bir şey yok.

Biraz insanın çevresini de düşünmesi gerek. Evin önündeki park yerine azıcık sıkışılsa 6 araba, değilse 5 araba gani gani sığar. Genelde ise 4 araba oluyor. Çünkü geniş geniş park edilmiş hep. Gibi gibi gibi..

• Hayatı sorguladığını bir an olsa gerek, maalesef insanı bu yaşından sonra değiştiremezsin o bu şekilde kendini yetiştirmediyse yapacak bir şey yok, kişisel otoparkının olduğu bir siteye taşınmaya bak

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    kardeşim uyanıklık yapıp hep sen park yerini kaparsan olmaz işte.demek istediğim bu

Abi şimdi tahsis edilmiş bir park yeri değilse, kim geldiyse o kullanır.
    Aslında durumu da tam bilmiyoruz, onu bilsek daha sağlıklı yorum yaparız.
  • Kavga rezalet çıkaracaksın başka türlü akıllanmaz

Aracım binaya ait ufak bir otoparkta duruyor, kendisi binada ikamet etmiyor , otopark tek giriş olduğu için mecburen köşeye almak durumdayım ki arkamdakiler rahat girip çıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

Kavga rezalet çıkaracaksın başka türlü akıllanmaz

Elim ve dilim varmıyor açıkçası yaklaşık 60 yaşlarında birisi.
    Ustam bak şimdi koca bir "U" düşün araçlar bu şekilde park ediliyor bizim otoparka, kendisi binada oturmuyor ve bu koca" U " nun tam ortasına bırakıyor aracını haftanın 4 günü. Sadece ben değil başka biri de olsa çıkamayacak.

kimse ona koyma demiyor ki, koysun tabi ki yer var ama vurdumduymazlık sıkıntı yapıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.