< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 25 Aralık 2017; 15:15:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 25 Aralık 2017; 15:15:22 > |
Gece 3, sabah 5 arayın. Hayırdır bu saatte derse canım çikolata çekti benzinliğe gidecem, çorba içesim geldi vs. Gelmezse 155, resim çekip ceza yazıyor, o esnada araç sahibine ulaşırsa cezayla yırtıyor, ulaşamazsa çekiçi ücreti, park ücreti ekleniyor.
|
Bence bu kadar sakin olmayın bu konuda.Allah korusun acil bir hastalık, kaza vs. gibi konuda sorun çıkar.Size tavsiyem ne kadar bunu söyledikten sonra forum beni taşlicak olsa PLASTİK DUBAlardır.Eğer onuda çekip yine devam ederse koymaya iş kavgaya döner.
|
Budur. Psikolojik baskı yapacaksınız. Kavga vs çözüm olabilse de sorun doğurur.
|
1- engelleyemeceği bir yere koymak
2- bir daha yapmaması için uyarmak 3- aracını çetirmek |
Yorumlar arasında hiç yapıcı bir çözüm yok. Birbirimize ilk fırsatta saldırmayı düşünüyoruz, kendimizi korumak için bize karşı yapılan misli ile cevap vermeyi düşünüyoruz. Çok düşündürücü ve üzücü. BEn olsam uzun uzun kibarca konuşurum, elbet laftan anlayacaktır. Ancak anlamaz ise yapılacak tek şey ilgili birimlere şikayet etmek. Ha bu da çözüm vermez ise o zaman son çare olarak yazılanlara başvurulmalı.
|
Sürekli ?
Geçmiş olsun o adam artık kolay kolay laftan halden anlamaz. İlk kez bıraktığı gün uyaracaktın, tekrar bırakırsa daha şiddetli uyaracaktın. Ve yine anlamadıysa son vuruş şu olacaktı; Eğer bi gece acil bi durumum olurda ben burdan çıkamazsam arabana vura vura çıkar giderim burdan, dönüncede seni vururum. Başkada bişey demiyorum birader parketmeyede devam edebilirsin, serbestsin. Bu kadar basit. Tabiki bunları yapmıcaksın ama emin ol millete dişini göstermeden asla ama asla güzellikle anlatmaktan rica etmekten falan anlamazlar.. Tecrübeyle sabit. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|