Şimdi Ara

Araç CCTV sistemi? Ön-Arka-Bagaj-İç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce sahibinden.com'da gezerken çok ilginç bir ilana rastladım..

İlan açıklamasında "Sürekli kayıt yapabilen 500gb'lık 4 adet CCTV mini kamera sistemi. (Ön, arka, bagaj, kabin içi)" yazıyor..

Buda neyin nesidir arkadaşlar? Evde işyerlerinde görmeye alıştığımız CCTV kamera sisteminin arabada ne işi var? Öne takılanı anladım bu ara yol kamerası olayı moda olmaya başladı.. Arkayada geri görüş desek? İç tarafdaki kamera ne amaçla takılmış? Zaten bagaja ne diye kamera takılmış ona hiç anlam veremedim...

Konu hakkında yorumlarınızı, bilgisi olan arkadaşların aydınlatmasını bekliyorum..

Teşekkürler..

İlan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dodge-turkiye-de-tek-modifiyeli-dodge-charger-v8-hemi-59222196/detay/?source=promotion_hpva

• Hızlı ve öfkeli 5'i hatırlattı bana
    Artık kesinlikle DH 2.el bölümü ve diğer bölümler üzerinden alışveriş yapmamaktayım. Yıllarca yaptığım alışverişlerimden gelen referanslar yüzünden hesabım çalınarak dolandırıcılık yapılmıştır. Konu tarafımca polise ve savcılığa suç duyurusu olarak aktarılmıştır. Benden gelen 2.el alışveriş mesajlarına itibar etmeyiniz.

https://forum.donanimhaber.com/dikkat-dh-hesabimdan-dolandiricilik-yapilmis--131134293#131134293
  • Hırsızlık
  • _____________________________
    2008 FORD TRANSIT 3.2TDCI 200 PS 470NM TORQUE ------------ 2015 FIAT PRATICO 1.3 MULTILEŞ 90PS 40-50 NM TORQUE
  • öyle arabam olsa 2tane bodyguard tutar bekletirim yanında
    Araç kaplama ve koltuk döşeme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.