Şimdi Ara

Camı Kırıp Hırsızlık İçin Arabama Girmişler (Fotoğraflı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
9.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir süre önce arabamın yan ayna kapağını çalmışlardı. Bununla ilgili konu açmıştım ve forumda çoğu kişinin gerek sibop kapağı, gerek cant kapağı,
    gerek silecek kolu gibi aracın parçalarına zarar verilmesinden dolayı mağdur olduğunu görmüştüm. Burun konunun linki

http://forum.donanimhaber.com/m_51324317/tm.htm

Az önce işten eve geliyordum, kız arkadaşımın ısrarı ile ilk defa evde yemek yapacaktım o tarif edecek bende yemeği pişirecektim.
    Her neyse markete gidip alışveriş yaptıktan sonra elimde ekmek, Konserve barbunya, domates, soğan, Biber ve Kola ile evin yolunu tuttum.
    İşe sürekli Metro ile gidip geldiğim için hafta içi arabayı pek kullanmıyordum nede olsa eve giderken bir yanından geçeyim dedim ki ne göreyim
    Fotoğrafta da göreceğiniz gibi sol arka kelebek camını kırmışlar babası belli olmayan Annesi gece çalışan niteliksiz herifler. O anki duygularımı tarih edemem
    Aracın kapısına dokundum tahmin ettiğim gibi açıktı, Cam kırıkları koltuğun üstüne dökülmüş ama camlar filimli olduğu için kırılam can genel olarak
    tuz buz olsada tek parça halindeydi. Müzik cd lerimi kırmışlar direksiyonu oynatmışlarmı biliyorum ama kilitlenmiş bir haldeydi. Bagajı karıştırmışlar
    Nispeten bir kaç cd ile kelebek camıma zarar vermişler.

Arabayı az önce iş yerimin güvenli olan otoparkına bıraktım. Hafta sonu Ayna kapağımı yaptırdığım yerdeki oto sanayine gidip camıda taktıracağım ve
    Arabaya alarm almayıda düşünüyorum artık. İyi bir alarmıda ayrıca araştıracağım. Evet başımdan geçti sizinle paylaşıp dert atmak istedim zahmet edip
    okuduğunuz için hepinize Teşekkür ederim. Kazasız Belasız Sürüşler dilerim...

Camı Kırıp Hırsızlık İçin Arabama Girmişler (Fotoğraflı)

• geçmiş olsun , hep başına gelen kötü olayları görüyorum forumda , sendeki astrada bi uğursuzluk mu vardır nedir abi

Oradan tum kapilari acip bagajdaki Laptopumu çalmışlardi adi köpekler!!
  • çok geçmiş olsun...

Orijinalden alıntı: CrazyRomeo156

Geçmiş olsun.
    Müzik cd'lerinizi neden kırdıklarını anlayamadım

müzik zevkini beğenmemiş olabilir.
  • Geçmiş olsun birçok örneğini gördüm malesef kelebek camını kırıp içini tarumar edip kaçıyorlar. Polis dosya bile açmıyor malesef cana gelmesin.
  • Geçmiş olsun. Daha önce başıma geldiği için biliyorum. Kötü bir duygu. Aracınızın marka ve modeli nedir? Benim bildiğim araç kumandayla kilitlenince içeriden açılmaması gerekiyor. En azından benim aracımda öyle.

Allah ıslah etsin.Diyecek bir şey yok.

Ama anlayamadığım nokta kapıyı nasıl açmışlar ki?Kilit tuşu mu var kapılarda?
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • Geçmiş olsun dileklerini Esirgemiyen Arkadaşlarıma ve tüm cevap yazanlara Teşekkür ediyorum.

Aracım 2006 Model Opel Astra H. Yani imzamdaki araç Bu aracın ilk vakası değil zaten. Aracımı satın alırken yetkili servise göstermiştim
    temiz demelerine rağmen sonradan pert kayıtlı olduğunu öğrenmiştim şuan onun davasıda sürüyor, Yan ayna kapağımı çalmışlardı yine bir süre önce.
    Bakalım sırada daha neler var.

Müzik cd lerimi arbada çalacak birşey bulamadıklarından kırdılar sanırım, Opel Astraların berbat bir özelliği ki kapıyı kilitleseniz bile içerden açılıyor. Adamlar
    Camı kırıp ellerini uzatarak içerden açma mandalına basarak açmışlar kapıyı.

Orijinalden alıntı: ecay

Geçmiş olsun.Başka ülkede olsa güvenlik kameralarından tespit ettirilip hapis cezası verilir.Hapiste'de bir güzel mikerler bunları..Gerçi kazığa da oturtsan adam olmazlar da neyse.

Allah ıslah etsin.Diyecek bir şey yok.

Ama anlayamadığım nokta kapıyı nasıl açmışlar ki?Kilit tuşu mu var kapılarda?

He, amcamın arabasını soydular danimarkada, polis kayıtları herşey var, davacı oldu adamdan, hakim bu adam öğrenci diye ceza vermeden affeti hırsızı.
  • Kaza anında , araçta sıkışma veya aracın alev alması durumunda sıkıntı olmaması için kitlesenizde içeriden açılıyor bir çok araç.

Orijinalden alıntı: offday

Kaza anında , araçta sıkışma veya aracın alev alması durumunda sıkıntı olmaması için kitlesenizde içeriden açılıyor bir çok araç.

İçeriden tuşla kilitlendiğinde herhangi bir kaza anında vs. otomatik açılıyor da dışarıdan anahtarla kilitlendiğinde açılmaması gerekiyor.
    Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma... Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma...Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez...Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez... Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun... Bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmekte korkaklıktır... Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir...
  • Konserveyle yemek mi yapılırmış

Geçmiş olsun...

Orijinalden alıntı: BaZZaM

quote:

Orijinalden alıntı: offday

Kaza anında , araçta sıkışma veya aracın alev alması durumunda sıkıntı olmaması için kitlesenizde içeriden açılıyor bir çok araç.

İçeriden tuşla kilitlendiğinde herhangi bir kaza anında vs. otomatik açılıyor da dışarıdan anahtarla kilitlendiğinde açılmaması gerekiyor.

Evet bu ayrım olabilir haklısınız ama ben görmedim o yüzden öyle bir yorum yaptım.

birinde kelebek camını çaldılar aracın teybini çaldılar

birinde ise evlenmeme bir kaç gün vardı evdeki eşyalarımı topladım elbise laptop aklınıza gelcek herşey çorabıma kadar
    neyse 212 alışveriş merkezi var bizim burda arabayı otoparka indirmedim üşendim aşağı inmeye
    212 önüne park ettim pratikerden birşey alcakktım 15 dk sürdü toplam bagajı patlatmışlar eşyalırımı çalmışlar çok üzülmüştüm valla damatlığımı bile çalmışlardı

sizi çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.