Şimdi Ara

araç bulamadım....param var araba alamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendi aracıma bir müşteri çıktı sattım..yalnız satarken verdiğim paranın üstünde bir para alınca cazip geldi..fakat ne alacağım felan derken arabayı satalı 5 gün oluyor ben hala araba bulamadım....

Bu sahibinden'deki araçların hepsi mi pert ?hepsinde bir sıkıntı olmak zorunda mı?adam hiç boya, hata , çapma değişme yok diyor tramerden sorgulatıyorum plakayı arabanın 3 kazası çıkıyor (bu bahsettiğim ilanın sahibi bulunduğum şehre gelecek pazar günü işin açığı dövmeyi planlıyorum)...Kayseride ikamet ediyorum bizim buralarda öyle bir anlayış varki herkes arabayı satarken kar edecekmiş hissiyle başlıyor satışa acaip fiyat farkları var...Sizde karşılaştırın istanbuldaki bir araba atıyorum internetteki fiyatı 28bin ise kayseride bu araba 32/33 bin lira..inanmıyorsanız karşılaştırın? Durum böyle olunca istanbuldan felan araba almak daha mantıklı geliyor..ama araba bulamıyorum ben bulduğum araçlarda pert yada 3-4 kaza yapmış oluyor......

Şimdi sizlerden isteğim elinde temiz biniciye gidecek arabsı olan varsa bana ulaşsın değerlendireyim..Cebimde 25,000 lira param var dizel araç istemiyorum benzinli olacak , sedan istiyorum 25'in üstünede çıkabilirim arkadaşlar..lütfen yardımcı olun şu forumdaş arkadaşınıza....inanın çok zor durumdayım arabamı sattığımı pişman olmak üzereyim..................

• arkadaşlar benzinlideki kastım tüp taktıracağım zaten aldığım arabaya.. tüplüde olur yani....
  • Dilersen bende bir tane Mazda 3 var. 2004 model, darbesiz, boyasız. Şimdi Diyarbakır'dayım ama hafta sonu Ankara'ya geçiyorum. Kayseri'de de bir arkadaştan cihaz alacağım. Eğer uyarsa arabaya Kayseri'den geçtiğimde bakabilirsin, Perşembe ya da Cuma günü.

Aracımda zavoli marka lpg var. Sıfır alınırken orjinal 6'lı cd çalar, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, deri vites topuzu ve deri direksiyon simidi gibi özellikler eklenmiş. Araç 110 binde ve sıfırdan bugüne dek bütün bakımları Mazda yetkili servislerinde yapılmış. En son geçen hafta yine yetkili servisinde bütün fren balatalarını değiştirdim, 230 liraya. Parça sıkıntısı var diyen arkadaşlar çıkabilir diye belirtmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belash

Dilersen bende bir tane Mazda 3 var. 2004 model, darbesiz, boyasız. Şimdi Diyarbakır'dayım ama hafta sonu Ankara'ya geçiyorum. Kayseri'de de bir arkadaştan cihaz alacağım. Eğer uyarsa arabaya Kayseri'den geçtiğimde bakabilirsin, Perşembe ya da Cuma günü.

Aracımda zavoli marka lpg var. Sıfır alınırken orjinal 6'lı cd çalar, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, deri vites topuzu ve deri direksiyon simidi gibi özellikler eklenmiş. Araç 110 binde ve sıfırdan bugüne dek bütün bakımları Mazda yetkili servislerinde yapılmış. En son geçen hafta yine yetkili servisinde bütün fren balatalarını değiştirdim, 230 liraya. Parça sıkıntısı var diyen arkadaşlar çıkabilir diye belirtmek istedim.

hocam düşünebilirim....telefondan görüşmemiz uygun olur.....eğer sahibinden'de ilanı varsa link yollayabilir misin?tel numaranıda yollarsan sevinirim...

• Sahibinden ilanı yok. Arabayla geldiğimde kanlı canlı bakarsınız, 2 yerde -beni rahatsız etmeyen ancak alıcısına hoş gelmeyebilecek- ezik var, fotoğraflarda seçilmiyor çünkü. Pazartesi'ye pm atarım size, Kayseri'ye net geliş tarihim o gün belli olacak çünkü. Bir kaç saat kalabilirim en fazla, ustasıdır, kaportacısıdır, servisidir göstermemiz gerekecek çünkü.
  • tamam hocam siz geleceğiniz günü söyleyin buluşuruz bakarız...
  • başka arabasını satan yok mu??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 gün
    ben 5 aydır arıyorum :)
  • Al benden de o kadar 2006 Aveo vardı pertten aldım yaptırdım 3 yıl bindim sattım, şimdi 2006 model altına düşmek istemiyorum ama fiyatlar uçuk, megane 2 hb otomatik fullerden bakıyorum ama hep İstanbul'da gidip bakacak alacak zaman yok, Ankarada satacak varsa hb otomatik bana pm atsın
  • yok yaa..insanlarda çok adi olmuş...öğretmenin birine mesaj attım seninle aynı meslekten olduğum için insanlığımdan utanıyorum diye geri dönmedi....

adamın 1 parça değişen var dediği arabanın iki kazası var üstüne yetmezmiş gibi sel hasarlıymış...arkadaşlar dikkat edin piyasada çok dolandırıcı var her meslekten....
  • s.a hocam size uyarmı bilmem ama bizim bir arkadaşın eniştesinde honda jazz var 2004 model kırmızı renk elite donanım lpg var zavoli marka sanırım 80bin km civarı orjinal düşünürseniz size numarasını vereyim araba adanada.
  • Hayırlısı olsun.
  • bende polo veya golf otomatik vites benzinli arıyorum 2008 ve ustu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenalin876

adamın 1 parça değişen var dediği arabanın iki kazası var üstüne yetmezmiş gibi sel hasarlıymış...arkadaşlar dikkat edin piyasada çok dolandırıcı var her meslekten....

belki de öğretmen olduğu da yalandır bilemeyiz artık hocam :))
    bütün kasko işlemleri tramere bildirildiği için kaskoyla yapılan her işlem (kaza olsun olmasın) tramerden sorgulatınca görünüyor. Ben megane hb 'mi almadan önce sorgulattığımda 4 tane kaydı görünüyordu ve en sonuncusu 2bin lira civarında. acayip kıllandım. diğerleri önemsiz görünüyordu. satıcı arkadaşa bu durumu sorduğumda kendisinin bana daha önce söylediği durumun olduğunu öğrendim. Etek altını boyatmış(çizikten), üstüne arabanın birçok bakımını hasarmış gibi gösterip yaptırmış( buji değişimi falan filan). tabi onun dediğiyle kalmadım. Yetkili servisten ekspertiz raporun aldım ve satn arkadaşın dediği gibi sadece etek altları boyalı çıktı herhangi bir hasar izine rastlanmadı.
    yani demek istediğim her tramer kaydı da gerçeği yansıtmayabiliyor. en iyisi rapor almak.

• Hocam bende 2009 Laguna 1.6 dynamic var 25000'de temiz kaza boya değişen yoktu. geçen hafta aldım fakat aldıktan 2 gün sonrada aracıma başka bir araba hafif sürttü.
    Sağ arka kapının alt kısmında hafif boya olacak araç bakımda yarın çıkacak. Yeniden değiştirmeyi düşünüyorum sahibinden.com'a ilanı yeni verdim. yarın ilan aktif olur. Ama fiyat 37000 tl civarından pek ineceğimi sanmıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_g_t -- 23 Şubat 2011; 3:58:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.