Bildirim
Araç Arkası Bisiklet Taşıyıcı Arıyorum.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
e gir bir alışveriş sitesine sipariş et, bunu burada neden soruyorsun? -
Adam tecrübe sahiplerinden öneri istemiş, piyasada onlarca farklı markanın onlarca farklı ürünü var.
Forum bunun için yok mu? -
+ olarak tavsiye verebilecek varsa ben de ilgileniyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: nacker
Adam tecrübe sahiplerinden öneri istemiş, piyasada onlarca farklı markanın onlarca farklı ürünü var.
Forum bunun için yok mu?
öneri gerektiren bir ürün değil, en ucuzu yeterlidir -
bence tam tersi ucuzundan kaçılmalıdir. 100 tl'ye de var 2 bin liraya da. ucuz diye alırsınız allah korusun yoldayken düşer arkadan gelen aracın kaza yapmasına ölüme bile neden olabilir.
Thule marka öneririm. kullanan arkadaşım var. ben de bu marka düşünüyorum. her ürün her araca uymayabiliyor. kendi sitesinden teyit edilmeli. aynı marka aracın farklı modellerine göre bile farklı ürün olabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir dönem araştırdım.
Kimisinin bağlantı noktaları plastik ve giderken sarsıntı sonucu gevşeme yapıyormuş. Diğer konu ise arabada boyalı aksama gelen yerlerde boyayı zedelemesi. Buna çözüm olarak arada bez parçası koyanlar varmış.
Tecrübe sahıbı arkadaşlar tavsiye vereceklerdir. -
bağlantı noktası cama yapılan ve camı kıran ürünler var.
Thule bu konudakiğ en iyi marka. -
Daha önce hiç araştırdınız, veya alıp kullandınız mı acaba? Gelip burada rahatça en ucuzu yeterli diyorsunuz. O ucuz taşıyıcılardan alıp problem yaşayan nice insan var.
Bir diğer husus araca uygunluk konusu. Her ürün her araca uymuyor. Veya sitesinde uyduğu yazıyor ama boyayı çiziyor vs. Bilgi sahibi olmadan ahkam kesmeyin burada. -
Nispeten uygun fiyatli ancak illaki güvenli olacak bir öneride ben istiyorum. Konuyu takipteyim.
quote:
Orijinalden alıntı: nacker
Daha önce hiç araştırdınız, veya alıp kullandınız mı acaba? Gelip burada rahatça en ucuzu yeterli diyorsunuz. O ucuz taşıyıcılardan alıp problem yaşayan nice insan var.
Bir diğer husus araca uygunluk konusu. Her ürün her araca uymuyor. Veya sitesinde uyduğu yazıyor ama boyayı çiziyor vs. Bilgi sahibi olmadan ahkam kesmeyin burada.
12 senedir en ucuzunu kullanıyorum, yeri geliyor 3 bisiklet takıyorum üst üste, yeri geliyor hb yeri geliyor sedan araca takıyorum
bu yüzden rahatça en ucuzu yeterli diyorum
ayrıca o modelin şurası gevşer bu modelin şurası çizer diye bir durum yok, bunu kullanan bağlantı noktalarını ara ara kontrol edecek, aracına zarar verme ihtimali olan yeri varsa oraya ekstradan sünger vb birşey takacak, bağlama iplerine aracına veya bisikletine uygun olarak destek ip de koyacak, hiçbir bisiklet taşıma aparatı her araca mükemmel uymaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 29 Mart 2018; 16:32:28 >
-
Ben de bu aralar bakınıyorum, hatta bir tane ucuz denecek yerli modellerden sipariş ettim geldi. Yerli üretim olduğu için kalitede sıkıntı yaşamam diye düşünmüştüm... Daha araca ilk kez bağlarken bağlantı kayışlarını kancalara bağlayan dikişler attı ve kancaların biri koptu, diğeri de kopmak üzereydi. Eğer bir şekilde bağlarken değil de seyir halindeyken kopsaydı üzerindeki 3 bisiklete ne olurdu, arkadan gelen bir araca ne zarar verirdi bilemiyorum. Bence hem güvenlik, hem de maddi manevi kayba uğramamak için kesinlikle kalitesiz bir ürün kullanılmamalı. Bu konuda kendini ispat etmiş markalı ürünlere bakıyorum şuan. Ortalama modeller 200-300TL, ucuzları 100TL civarı. 100-200TL fark için bu kadar risk almaya kesinlikle değmez, ne olduğu belirsiz ürünleri kimseye tavsiye etmiyorum. Alıp da sorunsuz kullanan olabilir, bu da şans meselesi tabi ki.
200-300Tl civarı kaliteli 3 lü taşıyıcı önerilerine açığım.
-
Geçen sene Decathlon dan almıştım 2 model vardı şu n bilmiyorum ama ordan alacaginiz ürün Üzmez. 150 200 civarı birşeydi
rastgele alınacak bir ürün değil bana göre...
konu sahibine gelince tavsiyem, bisikleti bütün olarak aracın kaportasından uzak tutabilecek biçimde olanlardan almaya bakın. bazılarında alt taraf bagaj kapağına çok yakın oluyor, pedalların kaportayı çizmesine sebep olabiliyor. ve mümkünse güvenlik ve sağlamlık için alt+üst tarafından gerdirilebilir kayışlarla bagaja monte olanlardan bakın, ya da bu kayışları ayrıyetten satın alın. decathlonda falan bulunabiliyor. -
Cok sik kullanacaksaniz ve calinma ihtimali yoksa iyi bir marka alabilirsiniz. Cok sik kullaniyorsaniz zaten arac arkasi yerine arac ustu almak daha saglikli. Ben linkteki urunu kullaniyorum bir yildir, memnunum. Uzun yola cikmadim hic, genelde sahil ev arasi.
n11.com'dan PRORİDE ARAÇ ARKASI 2 Lİ BİSİKLET TAŞIYICI - Ücretsiz Kargo seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://urun.n11.com/bisiklet-tasiyici/proride-arac-arkasi-2-li-bisiklet-tasiyici-ucretsiz-kargo-P157169785
Volvo'nun kendi orijinal aksesuar seçeneklerinde de yok bagaj arkası montajlı bisiklet taşıyıcı. Çeki demiri üzerine montelenen, tavan raylarına takılan ve hatta mekanik asansörlü (bisikleti arabanın üzerine kaldırmak için) versiyonları bile var ama bagaj kapağına yok
En Beğenilen Yanıtlar

Forum bunun için yok mu? |
+ olarak tavsiye verebilecek varsa ben de ilgileniyorum
|
Bir diğer husus araca uygunluk konusu. Her ürün her araca uymuyor. Veya sitesinde uyduğu yazıyor ama boyayı çiziyor vs. Bilgi sahibi olmadan ahkam kesmeyin burada. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X