Şimdi Ara

Araç Alımında Kararsız Kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2009-2012 Fiesta
    2011-2013 Nissan Micra
    2011-2013 Mitsubishi Space Star
    2007-2010 Suzuki Swift
    2008-2009 Mini One
    2007-2010 Mazda 2
    2007-2010 Megane 2 Cabrio

Merhabalar ortalama 30 bin TL bütçeyle (KKTC'de) bu araçlardan birini tercih etmeyi düşünüyorum.Hepsi benzinli olacak ve yakıt konusunda hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı.Mini içlerinde en tarz olan fakat hem parçası pahalı hem piyasası durgun keza Megane Cabrio da en fazla yakanları ve onunda diğer Japonlara göre piyasası durgun ama Cabrio.
    Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.
    Benim için önemli olan güvenlik ve sorunsuzluk.Fikirleri bekliyorum.2-3 aydır bir araba alamadım.Karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 7 Temmuz 2020; 9:46:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım 1 ay önce 145 bin tl ye 2017 12 bin km'de A4 S line aldı .
    Hocam Türkiye çok kötü durumda.Mesela şuan burda patlıcan kabak havuç 0,70 TL salatalık,biber 1 TL patates soğan domates 2 TL muz 4 TL
    Geçen zara ile aynı standartlarda Türkiye pazarında olmayan bir markadan 3 kot şort 2 t-shirt 1 sweatshirt aldım 300 TL ödedim
    Bakmayın siz Türkiye'nin durumu çok çok çok kötü
  • Yavru vatana bak babasinin ayni paraya binemedigi arabalara biniyo

• 2020 ise mazda al geç niye eski araba alıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

2020 ise mazda al geç niye eski araba alıyorsun.
    Hocam onu yanlış yazmışım 2010 olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

Yavru vatana bak babasinin ayni paraya binemedigi arabalara biniyo
    Arkadaşım 1 ay önce 145 bin tl ye 2017 12 bin km'de A4 S line aldı .
    Hocam Türkiye çok kötü durumda.Mesela şuan burda patlıcan kabak havuç 0,70 TL salatalık,biber 1 TL patates soğan domates 2 TL muz 4 TL
    Geçen zara ile aynı standartlarda Türkiye pazarında olmayan bir markadan 3 kot şort 2 t-shirt 1 sweatshirt aldım 300 TL ödedim
    Bakmayın siz Türkiye'nin durumu çok çok çok kötü

• sen nissan Micra al, en yeni model hangisiyse onu al yani.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Şuan bunu düşünüyorum hocam 2008 1.6 sport orjinal araba 120 bin km de ne diyorsunuz buna ?
    Araç Alımında Kararsız Kalmak Araç Alımında Kararsız Kalmak Araç Alımında Kararsız Kalmak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiesta ve i20 hangi modelleri?
    Turbolu az km li bir araç benim tercihim olurdu.
    Aldığın tüm araçlar eski kasa zaten 2-3 yıl farka bakmadan turbolu ve az km'li bulmaya çalış bence.
  • İ20 nin ilk nesli.Fiesta mk7.Hocam bende turbosuz istiyorum.Bir önceki aracım 207 Gt CC idi 80 binde yetkili servis bakımlıydı.Sırf parça fiyatlarından ve turbonun sorun çıkartma ihtimalinden dolayı sattım.Sonuçta 0 km değil en yenisi 8-9 yaşında olacak.

• Turbosuz olsun derseniz gösterdiğiniz araç gayet güzel tepe tepe kullanılır.
  • Hocam genelde yollarda eğim yok ve trafik olmayan bir yerde yaşıyorum.Uzun yolda kullanılıcam yani.Haftada 2-3 gün ise giderken düz 60 km lik yolda git gel yapıcam birde ufak tefek keyfi olarak kullanıcam.
    Bu swift sport diğerlerine göre çok donanımlı bi zenon farlar,aktif çift egzoz çıkışı(fabrikasyon),anahtarsız giriş,akıllı anahtar,recaro koltuk gibi gibi bir çok donanım var fakat uzun yol yakıt ortalaması diğerlerine göre 2,5-3 litre yukarda sakin kullanımda tek düşündüğüm o birde senelik vergisi 400-500 TL daha fazla birde mekanik parçalar nerdeyse 2 kat pahalı diğer Japonlara göre.Onun haricinde satan kişiyi tanıyorum baskı balata yeni 4 lastiği sıfır.Bir yandan çok mantıklı ama bir yandan da acaba diyorum kendi içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 7 Temmuz 2020; 14:27:3 >
  • 2.5-3 lt azımsanacak kadar değil. Bence siz düşük km de bir araç alıp baştan biraz fazla verin ama az yaksın.
  • Temiz bulursan fiesta da tercih edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.