|
Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta, otobüs ile yaklaşık 12-13 saat süren bir ile araç alımı için gittim. Öncesinde telefonda görüşmeler, geçmiş expertiz raporları, resimler vs derken fiyatta anlaştık. Babamı da yanım alıp duble bilet masrafları ile yola koyuldum. Akabinde buluşma sonrası hemen ilk incelemeyi yaptım ve aracın sağ çamurluk kısmında kapıya kadar sirayet eden bir sürtme gördüm. Tırnak takılacak düzeyde sağlam bir sürtme. Hatta serçe parmağı kadar kısmın boyası artık komple kalkmış ve paslı bir görüntüsü vardı. Dedim bunu hiç demediniz... Mırın kırın etti, yok işte ben demişim ki noktasal sıkıntılar önemli değil diye, o da gerek duymamış :D yani adam bildiğin salağa yatıyordu tüm konuşmalarında. Hiç expertize bile götürmeden geri döndüm. Şimdi benim yaptığım masrafların yarısını karşılaması icap etmez mi? Tamam expertiz sürecine sokmadık ama soksak da aynı durum çıkacaktı. Dediği gibi olmayacaktı olay. Bliyorum kanunen şuanki durum için bişey yapılamaz da gerçekten de insaniyet namına masraflarımın yarısını karşılaması icap etmez mi? |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı