Şimdi Ara

Arabayı sattık çok üzüldük.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1995 model rover 420 gsi full bir makinamız vardı .8.5 sene bindik.260bin km de idi sattığımızda .Ama motor sadece triger için açılmıştı.Araba kullanmayı bunda öğrendim.Sert bir debriyayı ve kemikli vitesleri vardı .İnsignia turbo ile kafa kafaya kalkabiliyordu 1100 kg olmasından dolayı .Her yolda kullandık bir kez bile yolda bırakmadı .Borclarımızdan dolayı çokta iyi bakamamıştık .Sadece değişmesi gerekenleri değiştirirdik.2 hafta önce sattık.7000 bin e muayne bile yoktu onu bile anlaşmalı yaptık.Tekte geçti şaşırdım doğrusu.Makine çok güzel gidiyordu.8.5 sn de 100 e çıkardı 136 hp 185 nm torklu dohc rover t16 motora sahipti.Recaro döşemeleri kliması,abssi,4 tekerde disk,ön camlar elek.elek aynalar vs donanımlı makinaydı .Dandik atiker lpg olmasına rağmen sorunsuz yürüyordu.Bazen rampa yukarı çıkarken sıkıştırdığımda hararet biraz yükselirdi tek sıkıntısı buydu .Boyası kötüydü ,çürükleri vardı haliyle bakımsızlıktan.Borçlarımızdan sattık komşumuza .Her gün görüyorum nerdeyse her günde moralim daha da bozuluyor görünce 2-3 sene en az araba alma durumumuz olmayacak .En çok koyanda bu bi dahaki makineyi Alfa 156 2.0 ts düşünüyoruz çünkü bunun zevkini anca onda alabileceğimiz düşünüyorum.Yakıtı azdı (ş.içi 35 kr uzun yol 25 kr),rahattı,seriydi,frenleri biraz kötüydü ama üzmezdi.Alıcısı hafiften toplamaya başlamış arabadan memnunmuş.Unutulmaz bir arabaydı .Arabadan da öte ailenin bir ferdi idi.Keşke hayalimdeki gibi ben toplayabilseydim. Neyse bunca emeği için teşekkürler rover ....
    http://imageupload.org/en/file/206035/dsc00456.jpg.html buda resimi

• Geçmiş olsun hocam. Biri gider biri gelir Bu arada 0-100'ü 8.5 saniye ise gerçekten çok iyimiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Geçmiş olsun hocam. Biri gider biri gelir Bu arada 0-100'ü 8.5 saniye ise gerçekten çok iyimiş.

Ondan alfa istiyorum bidahakine onunda 0-100 8.3 yada 8.6 olası lazım tabi euro 2 motorlularda euro 3 te 8.8 yada 8.9 olması lazım
  • Bizde 96 yılından bu yana aynı aracı kullanıyoruz. Piyasada zibil gibi var aynısından ama aramızda çok büyük bi bağ var. Kısmetse satmicam evlatlarıma bırakıcam inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Bizde 96 yılından bu yana aynı aracı kullanıyoruz. Piyasada zibil gibi var aynısından ama aramızda çok büyük bi bağ var. Kısmetse satmicam evlatlarıma bırakıcam inşallah

Bizde de vardı öyle bir hayal ama borçlar sağolsun araç ne bu arada ?
  • Valla öyle anlatmışsın ki okurken ben bile üzüldüm. Keşke satmasaymışsın ya.
  • Ben de çocuklarıma vereceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araba bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSamet. -- 24 Mart 2012; 0:27:51 >
  • quote:

Araba bu

Makina temiz kendini belli ediyor piyasadaki *iç edilmiş şahinler gibi değil paşabahce bardak gibi duruyor maşallah diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: karabatak58

Valla öyle anlatmışsın ki okurken ben bile üzüldüm. Keşke satmasaymışsın ya.

Bedavaya gitti birde ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lé Cola

quote:

Araba bu

Makina temiz kendini belli ediyor piyasadaki *iç edilmiş şahinler gibi değil paşabahce bardak gibi duruyor maşallah diyelim

Alıntıları Göster
    Saoğolasın kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSamet. -- 23 Mart 2012; 22:24:49 >

• Araba kimine mal eşya kimine yoldaş oluyor.Hayırlısı olsun.Allah daha iyilerini versin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Araba kimine mal eşya kimine yoldaş oluyor.Hayırlısı olsun.Allah daha iyilerini versin hocam.

Amin cümlemize kardeşim
  • Hayırlısı olsun.Biri gider biri gelir.
  • Başlığı görünce şunu hatırladım:

• canınız sağolsun olmuş artik üzülmeyin yenisini alirsiniz
  • uzun süre binilen araç hele ilk araçsa , çocukluk aşkı gibi unutulmuyor.arabanın ederini bilmiyorum ama , 7000 tl uno,tempra filan anca alınınca hatır fiyatı gibi izlenim bıraktı.
    Allah daha iyilerine binmenizi nasip etsin, sağlık olduktan sonra biri gider biri gelir.
  • Hayırlısı olsun. Bu Rover'leri de hiç anlamıyorum. Geneli mor renk. Mor renk olur mu hiç arabada. Fakat bu arabaya yakışıyor.
  • Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah. Bende volvomu satinca çok üzülmüştüm 98 model s40 t4 200000 de 14000 tlye satmıştık 3 yıl önce, şimdiki aklım olsa asla satmazdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_isikan -- 24 Mart 2012; 4:33:46 >
  • Herşeyde bir hayır vardır satılması hayrınıza olduğu kanaatindeyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.