Şimdi Ara

Arabayı değiştirdik yorumlarınız [Passat]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam 1 ay önce 97 model passat arabamızı satmış. 1.8 trendline yeşil bi arabaydı. Aslında hiç satmayı düşünmüyordu alıcı çok iyi teklif vermiş.(araba çok temizdi ) Neyse geçenlerde yine bi tanıdığımız aracılığı ile babam bi passat beğenmis. Zaten başka bi modele bakmadı passat alacaktı. Ve almış sonunda. 2001 model passat 1.8T comfortline gri bi araba. Ben daha görmedim yılbaşında gidecem memlekete. Ama hoşuma gitti araba özellikle rengi. Önceki arabayı çok severdim ama rengi bir garipti petrol yeşili.
    Lafı uzatmayayim iki araba arasındaki farklar nedir? Turbo çok fark eder mi? Trendline-comfortline kıyaslaması? Bu modeli kullanan varsa deneyimlerini yazabilir. Bu arada yeni arabamızın koltukları deri kaplamaymış.
    İki arabada lpgli

Not: konuyu 2 defa açtım galiba ilki yanlış yerde açıldı. Şu an doğru yerdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyyorlamam bu kadar -- 24 Aralık 2012; 2:59:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atmosferik 125 hp , turbo 150 hp.Performans olarak çok farkeder.
    Deri koltuk standart olmadığını kesin biliyorum.
    Comfortline da alaşım jant olduğunu hatırlıyorum başka da bir şey kalmamış aklımda.
    Edit:2001 model ise Passat 5.5 kasa da olabilir,bu sene makyajlı 5.5 ler çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 24 Aralık 2012; 6:32:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin isallah.

• kaca aldiysa 5 sene sonra ayni paraya satar passat bu mercedesten farki yok

• hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

kaca aldiysa 5 sene sonra ayni paraya satar passat bu mercedesten farki yok

teşekkür ederim arkadaşlar. Önceki arabayı 16bine filan almıştık 4 sene önce, şimdi babam 18e satmış.

• b5.5 mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun . bizde de vardı passat 97 1.8t siyah comfortline . perfonmans ta üzmez ama yakıt için aynı şeyi söyleyemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun

hayırlı olsun . bizde de vardı passat 97 1.8t siyah comfortline . perfonmans ta üzmez ama yakıt için aynı şeyi söyleyemem

Akbaboş haklı çok yakıyorlar tüp olmasa baş etmek zor

• quote:

Orijinalden alıntı: BayramAbi

b5.5 mu?

pek birşey anlamadım ama kasası yada kaportasını soruyorsunuz galiba. Galiba 5.5 dediğiniz gibi

• up

• up

• hayırlı olsun
  • 1.8 T performans olarak çok iyidir, b5 zamanları turbo besleme daha yaygın değildi ve çıktığında fenomen olmuştu, 98-99 yıllarında passatlar da günümüzdeki gibi sıra veriliyordu bu yüzden insanlar renge pek bakmıyordu sanırım sizinde öyle oldu yeşil passatı alırken, eniştemde hala durur lacivert 1.8 atmosferik, mahallemizde 2 tane yeşil passat vardı keza bir tanıdığımızda da bordo rengi vardı...
  • son 2 gün. 2 gün sonra kurcalıycam arabayı

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

kaca aldiysa 5 sene sonra ayni paraya satar passat bu mercedesten farki yok

gece gece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.