Şimdi Ara

Albea Dizel Performansı Nasıl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Linea'lar hakkında bazıları birinci viteste kalkışı çok kötü, gaza yüklenince çok yakıyor gibi yorumlar var. Acaba Albea'a hakkındada benzer şikayetler var mı?

4 kişi seyahat edilecekse büyük hacimli motora sahip araç mı tercih edilmeli (era gibi). 1.3 motorlar yüksek hızda 1.6 dizel motora göre çok mu yakar?

Albea dizel 1 depo ile kaç km yol gidiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Linea'lar hakkında bazıları birinci viteste kalkışı çok kötü, gaza yüklenince çok yakıyor gibi yorumlar var. Acaba Albea'a hakkındada benzer şikayetler var mı?

4 kişi seyahat edilecekse büyük hacimli motora sahip araç mı tercih edilmeli (era gibi). 1.3 motorlar yüksek hızda 1.6 dizel motora göre çok mu yakar?

Albea dizel 1 depo ile kaç km yol gidiyor?

ben şahsen kendim bu aracı iki yıldır kullanan ve çoğu zaman 4-5 kişi binen biri olarak çekişinden de performansından da memnunum.

ancak daha büyük motorlu dizellerin daha iyi performans vereceği gerçeğini kimse gözardı edemez.

ve evet birinci vites mesafesi kısa, devri düşük. benzinli araba gibi kalkış beklemeyin.

bir depoyu tam doldurduktan sonra içi adam dolu + klima sürekli açık iken çoğunluğu uzun yol biraz da şehir içi dur kalk şeklinde 770 km'de lamba yanmıştı, ordan sonra 80-90 daha koysan bul işte ne gideceğini.

• Bizim şirketin 30 yıllık şoförü dizelini tavsiye etmemişti. Benzinlisi iyi demişti. Tabi neden diye sormadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mühürdar

Bizim şirketin 30 yıllık şoförü dizelini tavsiye etmemişti. Benzinlisi iyi demişti. Tabi neden diye sormadım.

kusura bakmazsanız sizin şirketin şoförü 30 yılı boşa mı geçirmiş nedir?

multijet motor ülkemizde fiat grubunu tercih edenlerin ilk tercih gerekçesidir her zaman.

fiat firmasının arabalarındaki çoğu eksiklik bu motorun hatırına gözardı edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercinsahin -- 23 Şubat 2012; 10:20:55 >
  • Dediğim gibi gerekçesini sormadım. Benzinlisi var bizim burada. Yakıtı fena değil diyorlar. Dizelini hiç tavsiye etmem dedi ama neden bilmiyorum.
  • Performansı yokuş çıkışı gayet iyi klima açıkken biraz zorluyo

ve biz burdan fulleyip ortalama 120 km hızla yeri gelince 180 basarak 750 km gittik ışık yeni yandı.
  • Yıllardır işim için kullanıyorum. Hatta 160,000 km oldu. Geçen depo klimalı ve şehir içi olarak 740 KM yaptı. Bu bana göre çok çok iyi bir değer. Benzin kalitesine göre değişiyor.
    Geçen yıl Artvin den gelirken İlçede aldığım mazot ile nerdeyse 950 km yol geldi. Son anlarda artık, yav acaba gösterge mi arızalı demekten kendimi alamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu konuyu açtığımda 22 şubat tarihinde albea'nın yakıt durumunu merak ediyordum. 29 şubatta 2012 model 0 albea aldım.

2 yada 3 saatlik sıkışık trafikte yavaş gittim 500 km yolda 21 litre civarı euro-dizel yaktı. 120 km sabit hızda 500 km'lik dönüş yolunda 25 litre euro dizel yaktı.
  • Albea nın tek avantajı ucuzluğu zaten yoksa ne yüksek hızlardaki güven vermesi ne dönmesi ne durması ne güvenliği herşey ofsayt Clio da aynen öyle ama albeanın için biraz daha rahat tek farkı dış görünüşde daha iyi bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.