Şimdi Ara

arabayı degıstırcem manuelmi otomatikmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • palioyu satıp punto alıcam manuelmi iyi otomatikmi iyi birde dizelmi olsun trafik con ama genelde az bos saatlere denk gelıyorum

• Otomatik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklenti ve ihtiyaçarınız nedir? ona bakın karar verin.

• Manual candır arıza derdi yok tüm kontrol sende araba kullandığının farkında olursun istanbulda günde 80-130 km arası yol kat ediyorum 2 iş aracımda manual kendime ait c200d aracımıda özel sipariş manual aldım.

• Kişisel öncelik önemli, ben açıkçası şu saatten sonra manuel araç kullanamam o yüzden otomatik alırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel

• Sıfır alıcak olsam otomatik alırım ama 2. El araçta manuel daha iyi arıza çıkarma ihtimali göz önüne alındığında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik doblo nasıl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yıl olmuş 2017 artık otonom araçlardan bahsediliyo hala manuel savunanlar var..Kim ne derse desin istisnai araçlar dışında hamallıktır manuel..Yok efendim sürüs keyfiymis..Yanlış anlamayında Punto vs aracta neyin keyfi yani al otomatiği bak rahatına hele hele İstanbuldaysan sorman hata zaten..

• yoğun trafik yoksa manuel vitesli alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naltay23

Yıl olmuş 2017 artık otonom araçlardan bahsediliyo hala manuel savunanlar var..Kim ne derse desin istisnai araçlar dışında hamallıktır manuel..Yok efendim sürüs keyfiymis..Yanlış anlamayında Punto vs aracta neyin keyfi yani al otomatiği bak rahatına hele hele İstanbuldaysan sorman hata zaten..

Premium bir araç almıyorsanız. Aracınızda gelişen yapay zeka yoksa ve bu araçlara verecek paranız yoksa hala maneul alınabilir. Ne zaman daha akıllı şanzımanlar yaygınlaşır o zaman maneuli bırakırlar.

İsteyen istediği gibi sürer ustam yani size niye bu kadar batıyorda o adamı hammal olarak görüyorsunuz? Size ne?

Ben otomotik şanzımanların vites geçişlerini hala yetersiz buluyorum. O bana değilde ben ona ayak uyduruyorum ve bu detay beni rahatsız ediyor. Ama otomatiğide manueli sevdiğim kadar severim. Kullanıma göre ikisininde yeri ayrıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla Puntolarda vites yarı otomatik. Bu da çok randımanlı ve konforlu değil. Bir iki aracı alıcı gibi test edin. Ona göre karar verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomotik kullanıcak adam şöför tutsun hiç yorulmasın ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dur kalk trafik varsa otomatik.
  • KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle üslubunuzu düzgün tutun lütfen batıyorda falan gibisinden gereksiz laf yapmayın,neyse fikriniz adam akıllı söyleyin..ben soran arkadaşı hammal diye itham etmedim sadece bence artık bu devirde düz vites hammallık gibi dedim,gerek olmadıgını dusundum..artık iyi bir otomatik icin illa premium arabaya da gerek yok..piyasadaki cogu markanın otomatikleri gayet iyi seviyelere geldi.. hee ger kalan faktörler kisinin tercihine kalmıstır kimi manuel sever kim sevmez ona bisey diyemem sadece fikirlerm bu yönde..

• Punto alınacaksa manuel olmalı. Sakın otomatiğine bulaşmayın pişman olursunuz.
  • otomatik çok parası olan adam işi

otomatik de bir sorun çıktımı arabayı sat daha iyi manuel de kafa rahat
  • Kendi arabam olacaksa manuel, şirket veya kiralık olacaksa otomatik

Punto'da galiba otomatikleştirilmiş manuel denen yarı otomatik bir şanzıman vardı. Sorun çıkarırsa, ki ihtimali yüksek, çok üzer sizi. Eski araçlarda otomatik olacaksa klasik tork konvertörlü olması daha iyi olur. Başka araç bakılması daha iyi olur. Punto gibi bir araba için en iyisi manuel bence.

• Manuel sanziman icat edildiginde, yani ilk araba bulundugunda, o an otomatik sanzimani icat edecek teknolojide olsa bence manuel sanziman hic icat edilmezdi.

Arabanin kendi yapmasi gereken teknik mekanik isleri surucuye yuklemekten baska bir sey degildir manuel sanziman.

Ayrica surucunun dikkatini tam olarak yola vermesinide engeller.

Acemi suruculerin aslinda en buyuk dertleri o vites kokuyla bogusmaktir.

Kisaca, otomatik vites luks degil aslinda olmasi gerekendir.

Hayirli gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: Naltay23

Yıl olmuş 2017 artık otonom araçlardan bahsediliyo hala manuel savunanlar var..Kim ne derse desin istisnai araçlar dışında hamallıktır manuel..Yok efendim sürüs keyfiymis..Yanlış anlamayında Punto vs aracta neyin keyfi yani al otomatiği bak rahatına hele hele İstanbuldaysan sorman hata zaten..

YETER!!!

herkesin maddi durumu iyi deyil. senin gibi lüks araba alamıyor?

neden manuel? manuel candır 1 milyon km bile yap hic arza meydana gelmez. yakıt tasarrufu var. bundan dolayı manueli tercih ediyoruz.
  • konuyu açan arkadaş a da sesleniyorum.
    manuel otomatik vites arabanın özelliklerinini bilmiyorsan
    HİÇ ARABA ALMA!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.