Şimdi Ara

Arabayı boydan boya çizdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana yolda devam ederken serit teke dustu ben gene sagdan kendi seridimden gidiyorum sagimda da demir bariyerler var. Serit demir bariyerlerin basladigi yerden teke dusuyodu. Tam seridin teke dustugu noktada beyaz bi minibus yanima geldi onume gecmek istedi. Yanimda babam oturuyo minibusun isiklarini gorunce agir ol diye bi bagirdi ben de o panikle agirlasinca minibus beni sıkıştırdı ve bariyerlere surttum. Hizimi azaltmasam boyle olmucakti. Boyle olmuycak. Ya arabayi satcam ya da anne babayi bindirmicem. Bu arabanin tonla masrafi oldu simdi. Hizimi kesmesem yine yanyana gelirdik belki bilmiyorum ama ben öndeyim ne hakla tek seride girerken beni solluyo anlamiyorum. Moralim bozuldu.
     Arabayı boydan boya çizdim Arabayı boydan boya çizdim Arabayı boydan boya çizdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliriza81 -- 7 Temmuz 2014; 18:35:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam cok gecmis olsun.

Surekli yan aynalardan arkanizda akan trafigi ayni zamanda da onunuzu ve hatta 1 araba 2 araba onunuzu izleyeceksiniz.

Gerektiginde insiyatif kullanip vites dusurup aniden hizlanacaksiniz yada frenleyeceksiniz arakanizi kontrol edip boylelikle sıkışmalarin onune gecersiniz

• gecmis olsun.takma kafana fazla.sonucta ne babana kizdigina ne de canini siktigna degmez.

• Parayla yerine gelecek seyler icin uzulmemek lazim cana gelmesin de gerisi bos. Gecmis olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gecmis olsun ama sorun etmeye degmez. Anliyorum seni. Bende arabanin aynasini yanasirken kuturt diye kirmistim. Sora binmicem ben bu arabaya diye kizdim kendime. 3 4 gun sonra gecti tabi

• Benim babam da hiç sesini çıkarmaz annem karışır . Kaç kere kullanmam siz varken desem de olmuyor yine ailecek bir yere gidiliyor.

Hayır babam gibi kullansam annem bağırsın tamam da sakince hız yapmadan kullanıyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Benim babam da hiç sesini çıkarmaz annem karışır . Kaç kere kullanmam siz varken desem de olmuyor yine ailecek bir yere gidiliyor.

Hayır babam gibi kullansam annem bağırsın tamam da sakince hız yapmadan kullanıyorum yani.

Benim annemde malesef öyle Bağırmaz ama sürekli karşıdan araba geliyor, yavaş git,şurdan dön vs vs

Daha döneceğim yere 100 mt varken şurdan dönsene diyor. Döneceğim zaten diyorum. Nebilim hızlı gittiğinden dönmeyceğini sandım diyor

Ama işte Anne , baba sonuçta yapacak birşey yok. Sabırla devam edeceğiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabanın altını Sürttürmek
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arabayı boydan boya çizdim deyince bende başkasının arabasının çizdiniz sandım hocam. geçmiş olsun.
  • Aynaya baksam bile ne degiscekti. Anayolda seyrediyorum. O panikle bariyere kafadan carpsam araba ikiye bolunurdu :( o minibusu gec farkettim hizimi artirsaydim kurtarirdim belki ama yavasla deyince babam refleks icabi frene bastim minibus yanimdan gecti gitti ben de iyice saga kirinca surttum.

Yan yana olsaydik minibusle birbirimize surtsek uzulmezdim. Olan bana oldu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

Ana yolda devam ederken serit teke dustu ben gene sagdan kendi seridimden gidiyorum sagimda da demir bariyerler var. Serit demir bariyerlerin basladigi yerden teke dusuyodu. Tam seridin teke dustugu noktada beyaz bi minibus yanima geldi onume gecmek istedi. Yanimda babam oturuyo minibusun isiklarini gorunce agir ol diye bi bagirdi ben de o panikle agirlasinca minibus beni sıkıştırdı ve bariyerlere surttum. Hizimi azaltmasam boyle olmucakti. Boyle olmuycak. Ya arabayi satcam ya da anne babayi bindirmicem. Bu arabanin tonla masrafi oldu simdi. Hizimi kesmesem yine yanyana gelirdik belki bilmiyorum ama ben öndeyim ne hakla tek seride girerken beni solluyo anlamiyorum. Moralim bozuldu.

Trafikte minibusculere bu tara durumlarda yer vermemen lazim. Onlar her aradan dereden girmeye calisirlar. Tam serit teke duserken yaptigin hata buyuk. Trafikte bazi durumlarda bencil olup öncelik avantajini kullanman lazim. Orda yavaslamak yerine tam tersi daha fazla hizlanip minibüsün o aradan girmeye calismasini onlemen lazimdi. Her seye ragmen gecmis olsun. Ben bi seyi merak ettim. Babanizin ehliyeti var mıydı acaba? Çünkü araba kullanan kisilerin o tarz durumlarda bu denli panik yapmasi ilginc.

• Yan koltukta oturan çok bilmişleri anlamıyorum hiç. İnsanı panik etmekten başka bi işe yaramıyorlar. Şoförün işine karışılmaz, karışırsan kaza olur. Zaten bu kazaların %90'ı yan koltukta oturan kişinin çok bilmişliğinden dolayı oluyor. Geçmiş olsun.
  • Babamda ehliyet yok. Hayatinda bisiklet bile surmedi. Zaten beni uzen de bu. Arac kullanmayip sirf kus bakisi bilgilerle bana yon vermeye calisiyo. Park etmeye calisiyorum disardan soyle yap boyle yap deyip duruyo. Disardan bakmayla icerisi ayni degilki. Bana da disardan her sey kolay geliyor ama araci kullanmak kolay degil. Acemiyiz zaten. Ustelik tek basima bu sorunlar hic olmuyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Yan koltukta oturan çok bilmişleri anlamıyorum hiç. İnsanı panik etmekten başka bi işe yaramıyorlar. Şoförün işine karışılmaz, karışırsan kaza olur. Zaten bu kazaların %90'ı yan koltukta oturan kişinin çok bilmişliğinden dolayı oluyor. Geçmiş olsun.

Katiliyorum.

Kusura bakmayin babaniz kim ki size yavasla diyor. ehliyeti bile yok. Ralli pilotu mu da size yavasla diyor. o yuzden biri varsa susmasini soyleyin. Size hata yaptirmaktan baska bi ise yaramiyorlar. Yaninizdaki konusacaksa co pilot gibi olmalı. Yolun durumu hakkinda bilgi verecek. heyecan panik emir vermeyecek. Mesela ben arkadaslarimin aracina binince ilerideki ışık kirmizi yandi, sağ serbest, hizli cikarsan kurtarirsin gibi soyleyince kimse paniklemiyor. onun disinda kimseye carpacaksin demiyorum. Babaniza veya boyle panik yapanlara susmasini soyleyin. Yoksa olmadık yerde çok gereksiz hatalar, kazalar yapabilirsiniz.

Trafiğe hakim olmak gerekir. Riskli noktalarda arkaniz solunuz saginiz ne durumda bakmalisiniz. Kendinize güvenin. Ayrica trafikteki minibus, otobus ve taksicileri gormezden gelip uzerilerine surun. Hergun trafikteyiz diyerek diktatorluk yapiyorlar yolda. arkanizda ise gecin kendi seridinize arkanizdan vursun. hatali olan o. Trafikte çekinik değil, dişlek olun. Karşıdaki hata yapıyorsa uyarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 6 Temmuz 2014; 11:31:11 >

• Ben büyük ablamla yola çıkacaksam arabayı çalıştırmadan evvel 10 dakika ablamla anlaşma yaparım, şunu buna karışmayacaksın tepki göstermiyeceksin birde önde değil arkada oturacaksın diye,ağzı dursa eli durmuyor eli dursa ağzı durmuyor vır vır bende ne dikkat kalıyor nede moral.200 km gideceğimiz yolda yolculuğa başlarken güle oynaya yolculuk sonunda küs kaldık üç gün konuşmadı benle.
  • Ozellikle istanbulda daralan kavsaklarda fln tek serit olmasina ragmen gecmeye calisanlar oluyor, daraldigi zaman ortalayin kimse gecmesin.en mantiklisi bu zaten tek serit olan yollarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah kalktim olay mahalline tekrar gittim. Emniyet mudurlugune gelmeden son koprulu kavsagin bitiminde solda turuncu direkler var sagda ise demir bariyerler basliyor. Yol tek seride dusuyo. Ama zaten ben sagda seyrettigim icin tek serit yol benim. Minibus arkamdaydi hizimi kesmesem muhtemelen yavaslamak zorunda kalacakti.

Ama su var. Ya ben hizimi kesmeseydim minibus de solumdan yanima girseydi o hizla birbirimize surtseydik sizce ne olurdu. Minibus dedigim yolcu minibusu degil. Hyundai bir minibus ama cok agresif sekilde geldi solumdan ya da ben yavaslayinca bana oyle geldi.

Arabada ince ama derin bi cizik oldu. Kaca patlar bana bu. Pazar gunu kaportaci da bulunmaz :(

• Aynı durum bizde de var. Babam araba kullanmayı bilmiyor. Bir gün köyde pickup la dağ bayır gidiyoruz. Ordan git burdan git baba diyorum ordan gidersek uçarız yok sen git. Artık öyle gidiyorum ki şurda duramazsam şu ağaca çarpar dururum atlar kurtulurum vs. öyle yerlere sokuyor bilmediği halde. en sonunda dayanamadım. ben daha fazla gitmiyorum al kendin kullan yeter dedim.

Ondan sonra bir daha bana hiç karışmadı. Hala da araba sürmeyi öğrenemedi Öğrenebileceğini de sanmıyorum. Zaten size karışma nedeni de kendisi süremediği için emin olun :)

Diğer arkadaşların da dediğine katılıyorum trafikte dişli olmalısınız bazı zamanlarda.
  • Pazar gunu kaportaci nasil bulcam. Kaca patlar bu cizik bana

• Benim babamda oyle. O yuzden aileyle bir yere giderken ben kullanmam, gecer arkaya otururum karismam. Ben kullanirdim ama babam cok karisiyordu herkes cok karisiyordu. Sofore karisinca kaza kacinilmaz oldugunu bilmeleri gerekir yandaki kisilerin. Tecrubeleri var fakat yandaki soforude kendilerinin tecrubesinin kurtaracagini dusunen babalarimiz var. Babam bana surekli karisiyordu arabada bisey konusulmuyodu. En son cektim saga gectim arkaya alistirdim bizimkileri simdi hic kullanmiyorum kafa rahat. Insan tek kullanirken farkli bir keyifli oluyor. Rahat.

• frknsysl F kullanıcısına yanıt
    Tek basima da bikac tehlike atlattim ama gayet sogukkanli sekilde kurtariyorum. Sogudum arabadan da araba surmekten de.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.