Şimdi Ara

arabayi bastan yaratacagim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dh ailesi selamlar babamin bi mercedes 200d si var 87 model araba cok temiz yani en azindan motoru o arabayi yeniden yaratmak istiyorum motoru indirtmek koltuklarini degistirmek jantlar bastam boyatacagim on konsolu degistirecegim yol bilgisayari falan hatta belki motoru bile degistiririm en azindan guclendiririm yani hayalim bu sizce deger mi 20 25bin lira ayirdim bu ise neler yapilabilir onerileriniz varsa neleri yenileyebilirim ondeki mercedes yildizi dahil yeni almak istiyorum :-) ama soyle bir sey akliniza gelmesin boyle yanlara alev falan cizdirmeyecegim araba sadece yeni gibi olsun konfor ve güç kazansin orijinalligi cok bozulmadan. Mesela araba sonradan cabrio yapilabilir mi? Cok abes olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• istediğin şeyler çok para harcrsın motoru fazla elletme yağ filan yakmıyosa yaparsan bi karteri sökrütüp içini yıkat temizlensin içi. Dışına boyada sıkıntı varsa boyat güzel bi şekilde içinide koltukları filan bir baktır. Sonradan cabrio olmasına olur ama pek iyi olmaz.
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Biraz fark etsin maliyet cok da onemli degil motorun performansini artiracak ne yapabilirim mesela azami hizi degistirebilir miyim

• azami hız sadece motorla alakalı bir şey değil birde o araçla fazla hız yapmak biraz tehlikeli olabilir ne olursa olsun bir yorgunluk var aracın üstünde onun için önce yürüyen aksama baktır daha sonra bir motor ustasına göster birşeyi varmı yokmu diye.
  • Merhaba hocam, öncelikle "yaratmak" Allah'a mahsustur. Başlığı değiştirmenizi rica ediyorum.

Konuya gelirsek, 20.000-25.000 liranız hazır varken neden yeni bir araba almıyorsunuz? Yeniden yollara döndürmeye çalıştığınız araç gerçekten çok güzel bir araç ancak her ne kadar en iyi motoru, en iyi koltukları veya en iyi jantları taksanızda o araç sağlıklı olmaz hocam. Ama "ben bu arabayı tekrar çalıştıracağım" derseniz her türlü konuda arkanızdayım ve sadece bir PM uzaklığınızdayım. Ama toplama yapılan araçların sürücüleri ile karşılaşırsan memnun olmadıklarını görürsün. Birkaç tane örnek ilan vermem gerekirse;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-serdar-auto-dan-2008-fiat-grande-punto-1.2-lpg-li-orjinal-km-li-174878952/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-aybar-otomotivden-seat-ibiza-1.4-tdi-signo-173427582/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-memurdan-keyfekeder-2006-ibiza-lpg-li-158098124/detay

Teşekkürler.

• Nostalji peşindesiniz anlıyorum.Bu restorasyon işlerinde eğer sanayide bir akrabanız tanıdığınız yani sizi gerekli yerlere yollayacak insanlar yoksa işiniz çok zor olur hazır yapılmışını alın bence o parayada alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eren..34 kullanıcısına yanıt
    Hassasiyetinizi anliyorum fakat tabiki mecazi anlamda kullandim forumda da yeni oldugum icin maalesef baslik nereden degistiriliyor bilmiyorum ilginize tesekkurler ayrica en kisa zamanda yardim isteyecegim

• calamityeas kullanıcısına yanıt
    Sanayide cok iyi bir ustamiz var gozum kapali arabayi emanet ederim bu yuzden o cok problem degil

• Bütçen güzel, araban hazır. Hayalinin peşinden git.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eğer Esenyurt taraflarına yakın yerde oturuyorsanız "Fatih Oto Sanayi Sitesi"nde çok yakın tanıdığım var. Hem çayımı içersiniz hemde beraber gider indirim yapabilirim. Aklınızda bulunsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • diosfer kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ya sonunda bir destek veren cikti

• eren..34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ankarada oturuyorum burada ilgilenirim buyuk ihtimalle cunku uzun surecek isler yine de tesekkur ederim nazik teklifin icin

• khybr K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ama aklınızda bulunsun yinede. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yapta sakim apaci isi bir seyler yapma. Araba cakma durmasin sade bir seyler yap. Internette arastirirsan yabanci forumlarda vardir o calismalari ornek alabilirsiniz.

• Konuyu acan arkadas noldu acaba? Biri demis ya otomobil yeniden yollara donmez diye, koca koca yabanci kanallar bu isler icin bildigin program yapiyor buna ne dersiniz, bunu sadece merak ettigim icin soruyorum, bir aracin omru maksimum kac yildir?
  • herr18 kullanıcısına yanıt
    Buradayim araba 27 yasinda ve gayet iyi :D daha baslamadim ama bu yaz baslayacagim

• Bendeki de tam ahmaklik. Sordugum kisi sinirsiz ban yemis forumdan. Arac madem babanizin ugrasmaya deger en azindan motorunu biliyorsunuz. Cabrio olur belki ama aerodinamik acidan arac tehlike arzedebilir ozellikle olumsuz hava ve yol kosullarinda. Ben de isterim 131'i aliyim otomatik sanziman abs hava yastigi acilabilir tavan yaptirayim ama kendimiz icin degil sirketlerin bekasi icin calisiyor, yasiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 30 Ekim 2014; 11:00:38 >
  • herr18 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ne ahmakligi cabrio isini zaten dusunmuyorum aerodinamik acisindan riskli gercekten sonucta ilk uretim asamasinda ona gore uretilmis araba

• YAŞ KAÇ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.