Şimdi Ara

arabaya birilerini bindirmektan sıkıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benzinliğe çekip tertemiz yapıyorum,1 hafta tertemiz geziyorum
    hafta sonunda bir yere uğruyorum,tam 1 arkadaş gelecek diye beklerken 2 de misafiri oluyor,geçiyorlar arka koltuğa sadece 20 dakka oturuyorlar,arabadan iniyorlar,paspaslar koltuk altına ittirilmiş,zeminde kağıt parçası sigara külü..
    arkada oturanlar arabada beklerken 5 dakka wc ye uğradık sonuç o,sigara gizli içiyorlar,arka koltuklar pislenmiş..
    işin yoksa yine benzinliğe çek süpür...bıktım..ne zaman biri binse leş gibi...oturmasını bilen yokki..öylece bırakayım diyorum,bu sefer binen diyor araba neden pis...ben her birisi bindikten sonra benzin istasyonuna çekip arkayı süpürmek zorundamıyım

• Aracınızda sigara içirtmeyin hocam bu madar basit :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş çevrenizi değiştirin. O ne ya senden gizli sigara içiyorlarmış hayret.
  • Anladigim kadariyla yakin arkadaslarin degil.

Bindirme gitsin.

Ben de oyle hic sevmiyorum.O ne lan sofor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ictirtmiyorum :DSDA
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    İNAN BEN DE NE HİSSETTİĞİNİ KELİME KELİME ANLIYORUM..
  • motorlu araçlar konu dışına açsaydınız daha iyi olacaktı konu kirliliği oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de sıkılmıstim. Simdi almiyorum arabaya kimseyi. Arabanin doldurdum arka koltugunu co uk koltugu ve pusetle. One de hanim oturuyor. Araba tamam.

• Babamin oglu olsa icirtmem arabada

• Araç ney merak ettim, ayrıca bir konunuz daha var.
    Oradada yazdım, babam olsa içirtmem.
    Ayrıca uyarırım düzgün binin kapıları düzgün kapatın diye.
    Ben açıkca söylüyorum, sen evinde oturuyorsun 2 saat ben ugraşıyorum temizlemek için.
    Ben senin aracına binsem, düzgünce biner giderim.
    Sonra adımız pinpirik çıktı, yahu bir araçları olsa'da anlasar diye dua ediyorum artık.
  • 2000 yılındaki hızlı ergenlik halimiz..

Şimdi ne kalabalık biniyoruz ne de senelerdir sigara içeriz araçta huzurr ..
  • Tek sıkıntısız şu olsun,millet kapısının önündeki döküntü arabalara benzin/lpg atıp gezemiyor.Hadi bunu da geçtim,bazısının arabası bile yok.Yıllardır araba hayali kuruyorlar,sizin derdiniz temizlik.
  • arabaya binenler arkadaşımın dışında,onun misafirleri

ayrıca görmedik yani wc ye gidince onlar arabada kalınca içmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

benzinliğe çekip tertemiz yapıyorum,1 hafta tertemiz geziyorum
    hafta sonunda bir yere uğruyorum,tam 1 arkadaş gelecek diye beklerken 2 de misafiri oluyor,geçiyorlar arka koltuğa sadece 20 dakka oturuyorlar,arabadan iniyorlar,paspaslar koltuk altına ittirilmiş,zeminde kağıt parçası sigara külü..
    arkada oturanlar arabada beklerken 5 dakka wc ye uğradık sonuç o,sigara gizli içiyorlar,arka koltuklar pislenmiş..
    işin yoksa yine benzinliğe çek süpür...bıktım..ne zaman biri binse leş gibi...oturmasını bilen yokki..öylece bırakayım diyorum,bu sefer binen diyor araba neden pis...ben her birisi bindikten sonra benzin istasyonuna çekip arkayı süpürmek zorundamıyım

Uzun yıllardır sigara içiyorum,ama 7. ay önce sıfır araç aldım ben ve eşim dahi içmiyoruz canuımız isteyince yolda mola veriyoruz içiyoruz. Evet sana katılıyorum çok haklısın, bende her hafta sonu benzinlikte yıkatıyorum kendim siliyorum bir tarafımdan ter akıyor ama gel görki iki gün sonra aynı maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

motorlu araçlar konu dışına açsaydınız daha iyi olacaktı konu kirliliği oluyor.

konu açarken otomobil genel yazıyor,konu dışı diye bir yazı yokki
  • evlenirseniz çoluk çocuk yapmayın.

bir yerde okumuştum sanıyorum. birinin dayısı yeni araba alıyor. çocukları arka koltuğa oturtuyor, bir soda açıp koltuğa, paspaslara döküyor ve şöyle diyor: "çocuklar, istediğiniz gibi rahat olun. araba sizden değerli değil içiniz rahat olsun"

ikinci öneri: tek kapı bir araç alın, böylece kimse oturamaz.
  • Aracta sigara kendim icmem kaldiki bsskasi icsin kavga cikartirim heleki koltuk delinirse fena

• Ağzını burnunu kırın o arkadaşların. Öyle arkadaş olmaz.

• küfür edip indirirdim..
    aynısını eniştem yapmaya kalktı civicle; arabadan aşağı atacaktım
  • acaba bu düşüncede olan bir tek benmiyim diye düşünüyodum ki halimden anlayan varmış çok şükür.

1) Aracımda sigara içirtmem, işen olursa kavga bile ederim. Arkadaşlardan içenleri, dışarıda sigarası bittikten sonra 1 dakika boyunca arabaya almamaya dikkat ediyorum ki nefesindeki kokuda gitsin diye
    2) Tek başıma iken arabanın içi 1 haftada kirleniyorsa başkası bindiğinde o günü ahıra dönüyor. yav anlamıyorum ahırda mı yaşıyorlar yerdemi sürünüyorlar. Paspas deseniz bahsettiğiniz gibi ön koltuktan çıkacak utanmasa. İnip binerken ayaklarındaki çamuru da illaki kapıya sürtmeden inip binmezler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.