Şimdi Ara

Arabasızlık güçsüzlüktür, huzursuzluktur! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
12.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Arabasızlık güçsüzlüktür, huzursuzluktur!


(En Son Oy Tarihi: 8.12.2022)
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyer_mig

    Takumicigim katiliyorum para bunlari aciga cikarir derken dogru ister istemez cikariyor. Fakat su da aci bir gercek ali agaoglunun onunde profesor bile onunu inikliyorsa bunun sebebi nedir ? Neden dusunurler,felsefeciler ve idealistler yokluk icinde olmusler ?


    Allah din iman bunlara gelelim, bu dunya bir imtihan diyorsan o zaman herseyden elimizi cekelim mi ? ( kari, icki, kumar, zina, yalan soylemek, sinsi ve ikiyuzlu olmak, menfaat uzerine iliski kurmak ve paraya tapma... uzar gider ben cevremde bak kendi cevremde Ankara dayim bunlari gozlemledim insanlar bunlari yapiyor egitimlisi, egitimsizi farketmiyor)

    Hocam ayıp, Ali Ağaoğlu'nun önünde önünü ilikleyen profesörün ayıbıdır. Onun yaptığı bizi veya bu durumu bağlamaz.. Bi insan saygı istiyorsa önce saygı göstermek zorundadır. O profesör yarın öbür gün gidip Mehmet Cengiz'in önünde de önünü ilikler. Şu an askerdeyim maalesef bayağı bi geç geldim. ondan dolayı neyin ne olduğunu az çok biliyorum. Bana saygı göstermeyen komutana bile saygı göstermiyorum.. Şu an bulunduğum birimde gündüzcüyüm yanımda bi uzman onbaşı var gerçekten çok çok iyi bi adam benden altı yedi yaş küçük olmasına rağmen çok seviyor ve çok saygı gösteriyorum. Aynı yerde gecede ise uzman çavuş var pek saygılı davranmıyorum. Boş, yanlış ve bazen saçma sapan konuşuyor.)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mAcArTy41

    Başlığı ve içeriği biraz okudum o yazılanların hiç birisi benim için önemli değil. Yok kadın etkileme, yok arkadaslar arasında değerli olma bunlar umrumda olmaz. Birisi beni malımla degerlendiriyorsa zaten o insanla isim olmaz.
    27 yaşındayım işimi bulduktan sonra evimi aldım arsami aldım ciddi birikim yaptım çok şükür sonrasında evlendim hatta 3 sene araba almadım evlendikten sonra. Alalı 1 sene oldu hiçte pişmanlık duymadım herşeyin yeri zamanı var birilerine hava atmak için hayatımı sekillendiremem bu en yakınım olsa bile.

    Ne iş yapıyorsun merak ettim, senin 27 yaşında yaptıklarını 40 yaşına gelip de yamayanlar var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    Araban varsa zaten evin de vardır, işin zaten oturmuştur, belki bir ihtimal yazlığın da vardır diye düşünüyorlar.



    Araba bence seksten de önce bir ihtiyaçtır, aynı kalem, kağıt gibi bir ihtiyaç, tornavida yada çatal gibi bir şey.

    Aynı şeyi düşünüyorum.


    Toplumda arabası olanın evi de vardır düşüncesi hakim. Doğal olarak doğru düzgün bir geliri de vardır ve düzenini oturtmuştur diye düşünülüyor bence de. Evlilik programlarında da en çok ev ve araba soruluyor mesela.

  • annem kanser hastalığına yakalandı her gün tedavi için 50 km ötedeki şehre gidip geldik..arabasız nasıl olurdu bilmiyorum. araba bir ihtiyaçdır lüks değil.

  • başlıkta araba yerine parayı koyuyorum daha doğru bir anlam ve genel olarak içerik ortaya çıkıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güç; şöför seni gezdirirken senin rahatça telefonuna bakabilmen veya işin-gücünle ilgilenebilmendir. asıl güçlü olan kişi şöförün yanında/arkasındakidir. trafikte o sinir olurken o keyifle muhabbet yapar internetine bakar   

  • Konu basit,
    Adamın genler kötü, anne baba falan çirkin, doğal olarak cinsellik yaşayabilmesi için ya görücü usulü falan olacak ya da parası olacak. Yoksa vodka bile kurtarmaz o tipi.

    Araba olmadan çok güzel gezilebilir. Araba ile giremeyeceğin çok efsane yerler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anketten belli ne olduğu... kıt...

  • Bu devirde araba şart oldu gerçekten herkeste araba var artık
  • Fiat egea için hedef koydum kendime 2020 OCAKTA , ozamanlar fiyatı 103 bin falandı galiba , param 40 bin falandı , ben ocaktan bu yana paramı 60/70 k yaptım fiyat egea 1 sene olmadan 120 bin oldu , ben kovalıyorum o kaçıyor :D

  • NextMove kullanıcısına yanıt

    Vay vay kalite güven indeksinde ilk 10 değil , Afrikayı keşfeden bu araç , Tsk yıllardır kullandı fakat kalitesiz !!! 9 senelik aracım Çine bile giderim , kalite , guven 10 adet airbag , hava soğutuculu frenler , ncap ta 5 yıldız ... Bir gün yolda kalmadım. ..

  • Yani öyle araba veya motorsiklet rahatlık.İstanbulda Toplu taşıma tam bir işkence Motorsikletim olmadığı zamanlar biniyorum krize giriyorum resmen.
  • maalesef ki adam sonuna kadar hakli. ta bugun bahsedilen durum gerceklesti. biriyle tanistim, evinin orada bir yere davet etti, gitmedim burada daha iyi yer var deyip davet ettim. beni alip gittik, ben ictim briaz falan dedim :) neyse guzel vakit gecirdik, eve birakti ama aracim yok diyemedim :)

    ha ev, araba alacak param var, fakat bu ulkeden gitmek icin plan kura kura oyle kaldim...


    yurt disinda da yasamis biri olarak soyleyebilirim ki tamamen 3. dunya ulkesi olmamizla alakali... yurt disinda cok zengin arkadasimin babasi metroyu kullanir, diger herkes de... zaten araba almak isteseniz 10 gunluk maasla burada 200k olan araci aliyorsunuz. pek kimsenin umrunda degil. oradaki kiz arkadasimin 2006 golf'u vardi satmaya bile ugrasmadi, geri donusumculeri aradi geldiler alip gittiler imza atip bedavaya.. cunku ugrasmaya degmezdi...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 29 Kasım 2020; 23:1:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    Ne iş yapıyorsun merak ettim, senin 27 yaşında yaptıklarını 40 yaşına gelip de yamayanlar var.



    Alıntıları Göster
    Ne 40 ı Hocam, bu devirde, artık 60 yaşında bile olsan ne ev alınabilir, ne araba, herşey ateş pahası artı iş garantisi de kalmadı, ekonomi bitmiş, bim bitmiş!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isim Ziya sanırım değil mi?

    Afrikaya gidersin cakiyla aslan avlarsın, gelince de anlatırsın...

    Güvenilirlik ne demek , airbag ile ne alakası var henüz okuduğunu anlamakta problem yaşıyorsun...


    2020 J.D. Power ABD Araç Güvenilirlik Çalışması, model yılı 2017 araçlarını inceleyerek, üç yıl boyunca sahip olduktan sonra 36.555 orijinal sahibinden bilgi toplar. Bu çalışma, sahiplerinin üçüncü yılı olan son on iki ayda 100 araç (PP100) başına düşen sorunların sayısını ölçmektedir. Temel olarak, sayı ne kadar düşükse, derecelendirme o kadar iyi olur. Sektör ortalaması 134 PP100'dür. Genesis, üç yıllık yaş sınırı altındaki ilk uygunluk yılında ortalama 89 PP100'dü. Diğer uçta, Land Rover 220 PP100 topladı.


     Tüketici Raporları ayrıca, 2000 yılından bu yana 420.000'den fazla yanıt toplayan bir otomotiv güvenilirlik anketi yürütür, ancak sonuçları tek bir model yılıyla sınırlı değildir ve markaların ve modellerin güvenilirliğinin sürekli bir anlık görüntüsünü sağlar. 

    En son Tüketici Güvenilirlik Araştırmasında Lexus, 100 üzerinden 81 puanla "Ortalama Öngörülen Güvenilirlik" puanıyla en üst marka oldu ve onu Mazda ve Toyota 77 ile berabere kaldı. Bu arada, yığının en altında, Cadillac öldü. 23, Alfa Romeo 27 ve Acura 29. Bu, geçmiş performansa dayalı gelecekteki güvenilirliğin bir tahmini olarak görüldüğünde, uygun bir tuz serpme ile alınmalıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMove -- 30 Kasım 2020; 0:13:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Renç'ten sonrasını okumadım
  • Arabasızlık güçsüzlük değil ama kapının önünde ne olursa hangi sınıftan olursa olsun bir 4 tekerin varsa, yapabileceğin şeylerin, ulaşabileceğin imkanların ve elde edeceğin rahatlığın sayısı oldukça fazladır.

  • Kesinlikle haklısın. Araban yoksa insan bile sayılmıyorsun bu ülkede..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mendieta58

    Marka bazında değil de genel anlamda araba şart,broadway olsun ama senin olsun.Hastan olur kimseye ağız eymek zorunda kalmazsın,hafta sonu gezeyim dersin alır başını istediğin yere gidersin,izinde otobüse binecegine atlarsın aracınla memlekete gidersin

    En ucuzu,en konforsuzu dahi olsa kapında bi aracın olsun

    Ayrıca şunu da belirteyim senin kapında mercedesin var diye gelen kız yarın bentley sahibi biri için sana tekmeyi basar,o konuya fazla takılmayın

    Merakımdan sorıtorum, neden eğmek yerine eymek yazıyorsun? Okulda böyle mi öğretildi? Yeni nesil çoluk, çocuk da bu şekilde kullanıyor. Neye göre böyle yazıyorsunuz?


    Edit : Merakımdan soruyorum olacaktı.

    Mobilden yazdığım için fark edemedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 30 Kasım 2020; 6:50:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CheckVizoR

    Merakımdan sorıtorum, neden eğmek yerine eymek yazıyorsun? Okulda böyle mi öğretildi? Yeni nesil çoluk, çocuk da bu şekilde kullanıyor. Neye göre böyle yazıyorsunuz?


    Edit : Merakımdan soruyorum olacaktı.

    Mobilden yazdığım için fark edemedim.



    Alıntıları Göster

    Neden bu kadar merak ettiniz?Mesajı ilk yazdığımda farkettim yanlış yazdığımı ama düzeltme gereği duymadım bile


    Siz neden soruyorum yerine sorıtorum yazıyorsunuz bende şimdi onu merak ettim.Bu kadar ufak şeylere takılmayın,hayattaki en büyük hatamız yazım yanlışımız olsun..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.