Şimdi Ara

Arabanın olmadığı zaman yaşadığınız zor durumlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabanız yokken ne gibi zor durumlar yaşadınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 20 Eylül 2018; 13:52:44 >

• Bursada oturuyorum şehrin her yerine her yerden ulasim olduğu için arabaya hic ihtiyac duymadim kendi basimayken.Ancak ilerde ciddi bir iliski falan baslayacagimiz zaman falan araba zorunlu kizi otobusde yada metroda surukleyemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 20 Eylül 2018; 13:45:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşünüyorum eziyet
  • 8 aydır yok aracımız.Genelde zaruri ihtiyaç olmadığı sürece dışarı çıkmıyorum.

• arkadaşım kırmalı kuş tüfeğini kırarken başparmak işaret parmağı arasını dağıtmıştı köy yerinde pazar günü minibüs de yok tabi taa merkezden ambulans bekledik.

genel olarak sağlık yönünde araçsızlık sıkıntılı bi durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Bursada oturuyorum şehrin her yerine her yerden ulasim olduğu için arabaya hic ihtiyac duymadim kendi basimayken.Ancak ilerde ciddi bir iliski falan baslayacagimiz zaman falan araba zorunlu kizi otobusde yada metroda surukleyemezsiniz.
    Bu nasıl yorum yahu kız seni sen olduğun için mi sevecek yoksa araban var diye mi?

Kız seni seviyorsa otobüste metroda sürünmez zevkle biner senle olduğu sürece

Tabii böyle kızlar yok denecek kadar az şu kapitalist dünyada
  • Tecavüze uğradım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Bu nasıl yorum yahu kız seni sen olduğun için mi sevecek yoksa araban var diye mi?

Kız seni seviyorsa otobüste metroda sürünmez zevkle biner senle olduğu sürece

Tabii böyle kızlar yok denecek kadar az şu kapitalist dünyada

Alıntıları Göster
    O kadar insan arasinda ve sicakts otobus ve metroya keyifle binen hic gormedim.Ben bile keyifsiz biniyorum tekken zorunda oldugum icin birde kizi metroda ve otobusdemi suruklucem o sicakta kalabalik ter kokan kekolarin arasinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 20 Eylül 2018; 15:13:46 >

• 2 Gündür araba sanayide şuan işim yok da acil bi ihtiyac anında kapında arabanın durması güzel bir şey.
  • Soyle diyim 4 5 yaslarindayken yanagimin sol tarafini kirik sise parcasi havadan duserken yarmisti etraf kan golu olmustu sonrasinda canli canli 30 disim attilar. O gun teyzemlerde araba olmasaydi kim bilir neler olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amasya’da her yere ulaşım kolay. Aciliyet varsa en fazla taksiyle 10-15 tl yazıyor. Arabayla gidiyorum genelde her yere ama park derdi de ayrı. Park büyük bir problem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

2 Gündür araba sanayide şuan işim yok da acil bi ihtiyac anında kapında arabanın durması güzel bir şey.
    Arabanın canını alırsan tabi sanayi'de olur
  • Geçen sene hastaneyle uğraştım ve otobüs acil durumlarda taksi kullandım gerçekten arabanın olmayışı rezil bir durum. El aleme ağız eğmek hoş değil. İhtiyaç için çok lazım ama fiyatlardan arabaların yanına da yaklaşılmıyor.
  • Evden çıkamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç arabam olmadı ki.
  • Arabam yok

Arabasizlik rezilliktir kendimi mumkun oldugunca babama biraktiririm olmadi bisiklet olmadi yururum ama toplu taşımaya binmemek icin her seyi yaparim genelde cok saga sola gitmem bu yüzden yakin cevremde takılırım genelde de evdeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PENDRAG0N

arkadaşım kırmalı kuş tüfeğini kırarken başparmak işaret parmağı arasını dağıtmıştı köy yerinde pazar günü minibüs de yok tabi taa merkezden ambulans bekledik.

genel olarak sağlık yönünde araçsızlık sıkıntılı bi durum

Arada deri var? Kemik olduğunu sanmiyorum tüfek kendisi de isirmiyor siz kapatiyorsunuz nasıl becermis?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba daha zahmetli geliyor. Bir saat karşıyakadan bayraklıya gidemiyoz.

Lütfen toplu taşıma kullanalım

• bayramda sıkıntı çekerdik..

Sonra bir 21 aldık işi çözdük babanemim evine giderdik bayramda ondan otobüsten in servise bin dönüş aynı şekilde valizdi bavuldu.. vıdı vıdı ve yağmur yağış oldu mu ayrı şey..

bir ara 21ile yağmura yakandık unutmam hoşuma gitmişti arabadayken yağmurun yağması araba olmasaydı ıslanırdık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 21 Eylül 2018; 6:44:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.