Şimdi Ara

Arabanın, jantını ses sistemini döşemesini beğenmediniz mi? Acilen değiştirin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok orjinal olsun yok delinmesin kesilmesin falan demeyin, ne kadar bakarsanız bakın biri gelip çarpıyor ve orjinalliği gidiyor.

Şu kazaya kadar aracımda yapmak istediğim aksesuarlar vardı ama yapamıyordum artık gönül rahatlığıyla yapacam.

1- arabanın orjinal döşemeleri söküp siyah deri döşeme yapacam, direksiyon dahil.

2- remus egzoz istiyordum şimdi egzozu kesip remus taktıracam.

3- far stop fark etmeksizin Led ve zenon yapacam.

4- aracımda 225 45 17 mevcut jantlara kışlık lastik koyup, 235 45 18 inç yazlık lastik ve jant alacam.

5- aracıma çinden en kral Android teyp alacam, Google ve play store olan.

Bugün sıfır araç alsam yine aynısını yapacam.

Geçirdiğim kazayla beraber artık orjinal takıntım rafa kalktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciddi bir mühendislik ürünü olan otomobiller neyseki bizim gençlerin elince geçince mühendislerin tüm yaptığı hatalar düzeltiliyor... Jant lastik ebatları değişiyor, süspansiyonlar değişiyor, egzos değişiyor, motor aksamları değişiyor, tüm ampüller değişiyor, müzik tesisatı değişiyor, Elektrik tesisatına bilinçsiz müdaheleler yapılıyor... Üstelik bunların hiç biri mühendislik gerektirmiyor ölçme biçme heaaplama yok... Ve gençlerimiz otomobillerini daha güvensiz, daha gürültülü ve çevre düşmanı hale getirebilmek için binlerce lira harcayabiliyor... Ekonomik durunu el vermeyen gençler en azından far ampüllerini mutlaka beyaza çevirmeliyim diyerek işe başlıyor... ardından abartılı egzos geliyor genelde.... Bir de arka sis lambasını yakıp E-5te makas atınca o çok istediği noktaya ulaşmış oluyor... Ah gençler vah gençler yuh gençler yazık gençler...

Her otomobil bir tasarım ve mühendislik harikasıdır... Onları modifiye edecem diye saçma durumlara girmeyin...

Trafik hepimizin ortak alanı...
    Konuyla alakası yok ama arka sis açıp ananıza sövdürmeyin
  • Yakışır kardeşime

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkış mı istiyorsun ?

• Bu kadar masraf yerine bunlar olan araç alsanız daha ucuza gelme ihtimali var
  • Yakışır hocam👏🏻👏🏻👏🏻 arabaların kölesi olmayalım. Beni mutlu edecek ne varsa her zaman yapma düşüncesindeyim. Orjinalliği bozulmasın kafasından kurtulmak şart.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sizi bilmiyorum ama ben aracın içinde orjinalliğini bozacak modifikasyonlara karşıyım kötü duruyor
  • senin araba noldu perte çıkacak falan diyordun tamir yoluna mı gittiler?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

sizi bilmiyorum ama ben aracın içinde orjinalliğini bozacak modifikasyonlara karşıyım kötü duruyor
    Benim aracın tavan ve koltuk döşemeleri orjinaldi artık değil, şimdi koltukları orjinal İtalyan deri döşeme yaptıracam, direksiyonuda kaplatacam.

Bu işte işçilik önemli, bir yer buldum cidden sağlam yer İstanbulda dün araştırırken buldum.

www.altinuc.com.tr
    Alcantara Kaplama �rnekleri |Oto Deri D��eme ALTINU� A.�.
    https://www.altinuc.com.tr/gallery.asp?KID=539

Yer bura vakti geldiğinde gidecem

• quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

senin araba noldu perte çıkacak falan diyordun tamir yoluna mı gittiler?
    Kardeşim aracı yaptırmaya karar verdik

• hayırlısı.Allah başka kaza bela vermesin.

• arka planda şu müziği dinleyerek konuyu okudum. daha iyi anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

hayırlısı.Allah başka kaza bela vermesin.
    Amin hocam cümlemize

• İç döşeme kaliteli işçilikle yapıldığı sürece ben de isterim. Ama bazı şeyler bazı araçlara gitmiyor. Mesela benim araca android teyp hem dizayn hem de konumu bakımından güzel olmuyor.
    Egzoz ise gürültüyü arttırmaksızın sesi derinleştirecekse olabilir.
  • 2007 Jetta'da, 3 yıldır Çin malı multimedia kullanıyorum çok memnunum (bluetooth üzerinden konuşma, müzik, usb vs.) Aracımı 2,5-3 cm alçalttım, 17 inç orjinal Passat İstanbul jantlarla harika uyum sağlıyor. Egzoz ve far değişimine karşıyım, hiç kimseye rahatsızlık vermek istemem. İç döşemeleri de değiştireceğim ama daha zamanı var. Sadece görüntü amaçlı, abartıya kaçmadan yapılan kişisel değişimleri severim.
  • Ciddi bir mühendislik ürünü olan otomobiller neyseki bizim gençlerin elince geçince mühendislerin tüm yaptığı hatalar düzeltiliyor... Jant lastik ebatları değişiyor, süspansiyonlar değişiyor, egzos değişiyor, motor aksamları değişiyor, tüm ampüller değişiyor, müzik tesisatı değişiyor, Elektrik tesisatına bilinçsiz müdaheleler yapılıyor... Üstelik bunların hiç biri mühendislik gerektirmiyor ölçme biçme heaaplama yok... Ve gençlerimiz otomobillerini daha güvensiz, daha gürültülü ve çevre düşmanı hale getirebilmek için binlerce lira harcayabiliyor... Ekonomik durunu el vermeyen gençler en azından far ampüllerini mutlaka beyaza çevirmeliyim diyerek işe başlıyor... ardından abartılı egzos geliyor genelde.... Bir de arka sis lambasını yakıp E-5te makas atınca o çok istediği noktaya ulaşmış oluyor... Ah gençler vah gençler yuh gençler yazık gençler...

Her otomobil bir tasarım ve mühendislik harikasıdır... Onları modifiye edecem diye saçma durumlara girmeyin...

Trafik hepimizin ortak alanı...
    Konuyla alakası yok ama arka sis açıp ananıza sövdürmeyin

• O bu değilde şu zenon olayını yaptırma istersen 😁 malum çok hoş anmıyoruz.

• güzel yazmışsınız da artık günümüzde orjinalliği ile fazla oynanmış araçlara çakal arabası gözüyle bakılıyor, ne yaparsanız yapın bu algı değişmiyor.

Yeni aldığım A4'e çok minik spoiler taktım, şık bir jant aldım, bir de cam'a film çektim yetti hatta arttı bile. Yaylar, alçaltma, egzoz, ecu vs girince zaten olayın sonu yok:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Benim aracın tavan ve koltuk döşemeleri orjinaldi artık değil, şimdi koltukları orjinal İtalyan deri döşeme yaptıracam, direksiyonuda kaplatacam.

Bu işte işçilik önemli, bir yer buldum cidden sağlam yer İstanbulda dün araştırırken buldum.

https://www.altinuc.com.tr/gallery.asp?KID=539

Yer bura vakti geldiğinde gidecem

Alıntıları Göster
    Ben burada leon direksiyonumu deri kaplatmıştım. İşçilikleri mükemmel. 2 senedir deri ne parlama, ipliğinde ne solma hiçbirşey olmadı. İlk günki gibi duruyor. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Ben burada leon direksiyonumu deri kaplatmıştım. İşçilikleri mükemmel. 2 senedir deri ne parlama, ipliğinde ne solma hiçbirşey olmadı. İlk günki gibi duruyor. Tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Hocam tesadüfen buldum cidden iyi yere benziyor, tavsiyen için sağol

• 1- Koltuklar sportif veya pofuduk şişkin değilse rezalet duruyor,hele hele siyah renkse.

2- Sadece son susturucu bile değiştirmek ciddi ses artışına yol açar( benzinliyse). Eğer dizelse son susturucuyu direkt iotal edip düz boru kaynatın benim arabam öyle ve hafif homurtu var sadece hiç bir çevirmede sorun olmadu

3- Mercek yoksa asla xenon yapmayın hem çok göz alır hem de hiç iyi aydınlatmaz. Mercek varsa bi saniye düşünmeyin. Led ampülü de alibabadan araştırıp kalitelisini almayacaksanız hiç bulaşmayın.

4- Mantıklı karar.

5- Mantıklı karar.

Şu 5 madde size minimum 10.000 TL masraf demek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.