Şimdi Ara

Arabanın iç döşemeleri açık renk olunca daha mı şık oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
33.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iç rengi açık olunca daha mı elit oluyor? bej renk deri döşeme siyah renk deri döşemeye göre daha mı gösterişli oluyor. bana öyle geliyor yanılıyormuyum yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMETBİXİ06 -- 10 Mayıs 2012; 9:37:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Daha sık oldugu kesin. ayri bir Hava katiyor bej
    Daha aydınlık ve ferah oluyor.

Orijinalden alıntı: bal974

Alıntıları Göster
    Bugüne kadar hiç bej döşeme araç kullanmadım bana da çok önemsiz birşey geliyordu bej olsa ne siyah olsa ne diyordum.
    Son aldığım araç bej döşeme dikkat ediyorumda gerçekten farklı bir havası var hele birde araç koyu renk ise şiddetle tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: bal974

Alıntıları Göster
    Öyle bir şey söz konusu değil. aldığın aracın markası, modeli, kullanılan malzemesi belli. Sadece birinde bej, diğerinde siyah, bir diğerinde vişne çürüğü ya da taba rengi. avrupada araba alırken sana opsiyonları sunarlar sen döşeme renginden, jantlarına, body kit'inden spor koltuğuna kadar seçersin ama maalesef türkiye 3 donanım getirirler vw'de ki highline,primeline,midline vs adlandırırlar ya da renaulttaki gibi privilage, dynamic, authentique vb. aralarından birini seç derler. sonuç olarak döşemenin rengi kaliteyi değil sadece zevki belirler. ben şahsen avrupada araba alıyor olsam ve seçenek sunsalar taba rangi'ni seçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Bugüne kadar hiç bej döşeme araç kullanmadım bana da çok önemsiz birşey geliyordu bej olsa ne siyah olsa ne diyordum.
    Son aldığım araç bej döşeme dikkat ediyorumda gerçekten farklı bir havası var hele birde araç koyu renk ise şiddetle tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    İçi bej döşemeli, beyaz renkli bir BMW F10, tek kelime ile "muhteşem" olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: soğutucu

Alıntıları Göster
    içi açık renk olursa kir götürmez hemen kirlenir diye düşünüyorum
    koyu renk olursa kir göstermez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soğutucu

Alıntıları Göster
    hep koyu renge sahıp oldum bundan sonra bende acık renk alırım.daha ferah ve aydınlık oluyor...
  • Bir prestijdir premiyumdur herkesin dilinde sakız oldu, arabayla prestij ne alaka? derken döşeme rengine kadar düştü bu iş. Zevktir kardeşim zevk prestij ne ya? Taba renk döşeme olunca arabaya saygı mı duyuyorsunuz? Aracın dış rengine göre iç aksam değişik renklerde olabilir, hangisi sence güzelse alıp binersin bitti gitti. Yakında "sadece" arabasının döşemeleri taba renk deriden olanların katıldığı,başkalarının giremediği bir prestij sahibi DH üye grubu açarsınız gibime geliyor.

Orijinalden alıntı: *President*

Bir prestijdir premiyumdur herkesin dilinde sakız oldu, arabayla prestij ne alaka? derken döşeme rengine kadar düştü bu iş. Zevktir kardeşim zevk prestij ne ya? Taba renk döşeme olunca arabaya saygı mı duyuyorsunuz? Aracın dış rengine göre iç aksam değişik renklerde olabilir, hangisi sence güzelse alıp binersin bitti gitti. Yakında "sadece" arabasının döşemeleri taba renk deriden olanların katıldığı,başkalarının giremediği bir prestij sahibi DH üye grubu açarsınız gibime geliyor.
    genelde üst sınıf arabalarda açık renk döşeme oluyor
    onun için prestij olarak düşündüm

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

genelde üst sınıf arabalarda açık renk döşeme oluyor
    onun için prestij olarak düşündüm

Alıntıları Göster
    Prestijinden anlamam da... Deri olduğunda açık renk çok şık duruyor. Kumaşta da çift renk güzel bence, açık renk kumaşı beğenmem, çabuk kirlenir. Hele de üzerine birşey dök direk iz olur.

Orijinalden alıntı: Briskhan

Prestijinden anlamam da... Deri olduğunda açık renk çok şık duruyor. Kumaşta da çift renk güzel bence, açık renk kumaşı beğenmem, çabuk kirlenir. Hele de üzerine birşey dök direk iz olur.

Alıntıları Göster
    Bence açık renk konsol ve koltuk döşemesi aracı daha şık gösteriyor,kırmızı renk ise sportif, siyah renk ise sıradanlığı gösteriyor.

Orijinalden alıntı: canvarol

Bence açık renk konsol ve koltuk döşemesi aracı daha şık gösteriyor,kırmızı renk ise sportif, siyah renk ise sıradanlığı gösteriyor.

Alıntıları Göster
    Prestijle alakası yok bence ama daha şık, ferah bir hava katıyor o kesin.

Orijinalden alıntı: Attorney58

Gayet kiri gösteriyor hiç tavsiye etmem, ondan sona kiri çıkarmak için 10 saat uğraş
    İçi bej döşeme ferah oluyor birde buna sunroof eklenince tadından yenmiyor.
    Arabayı da normal amaçlar için kullandığımızda kirlenme kiri belli etme v.s bir sorun yaşamazsınız.

bu nasıl bir mantıktır yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: vipmail123

Yalnız bu 7 serisinin içi

Tek söyleyeceğin kiri belli ediyor ve sık silmek gerekiyor. Deri değilse haliniz duman olur. Koltukların açık renk olmasıyla arabanın ferah olması arasında da bir bağlantı kuramadım. Volvo gibi göğsü yüksekte ve yakında kalan küçük bir arabanız varsa göğüs şeffaf olsa para etmez. Koltuklar altınızda kalıyor zaten. Göğsün uzakta, hatta camın uzakta, göğsün açık renk olması daha önemli. Şimdiki halk otomobillerinde göğsün üst tarafı siyah, altı bej oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 9 Mayıs 2012; 10:34:24 >

Orijinalden alıntı: eraysgt

quote:

bu nasıl bir mantıktır yaa

Alıntıları Göster
    Şu bej rengi döşemeyi hiç bir zaman sevemeyeceğim sanırım.

Döşeme aracına göredir,prestiji etkilemez.

Bi Renault Symbol'un içi bej olsa ne olur,bi Mercedes S Class'ın içi siyah olsa ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 9 Mayıs 2012; 10:34:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek varis
    Yalnız bu 7 serisinin içi

Bu da güzelmiş. Birbirlerine benzediklerinden, çok ayırt edemedim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.