Şimdi Ara

Arabamın şu özelliğini çok seviyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
3
Favori
4.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabamın şu özelliğini çok seviyorum dediğiniz var mı ?

• Dijital klima.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabam getz küçük olduğu park etmek manevra hareketleri çok rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905ARMADA -- 7 Aralık 2013; 20:16:29 >
  • Anahtarı çeviri şekilde tutunca camların açılması veya kapanması
  • Hız sabitleyici hastasıyım, şehir içi şehir dışı devamlı kullanıyorum

Hocam kumandanızın açma yada kapama düğmesine basılı tutarsanız o işlemi otomatik olarak yapıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 7 Aralık 2013; 20:27:01 >
  • Kumandadan açılan bagaj kapağı ve kumandadan açılıp kapanabilen otomatik ön camlar. Araç Fiorino.
  • Az yakması...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala çok seviyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rampada düzde içi dolu boş gidişi aynı bunu çok seviyorum

• 1.viteste gazla debriyajı belli bir oranla tahtiravalli misali hareket ettirince arabam ileri doğru hareket ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

1.viteste gazla debriyajı belli bir oranla tahtiravalli misali hareket ettirince arabam ileri doğru hareket ediyor.

Yok artık
  • E5 te hizi 69 a sabitleyip bagdas kurup giderken ondeki arabanin yavaslayinca arabanin yavaslamasi hizlaninca tekrar hizlanmasi cok keyifli

• Kendi kendine park ediyor olması (APA).

• Az yakmasi ve heryere sigmasi birde kalkislarda cok seri olmasi.

• Hız sabitleyici ve otomatik vites olması ha bide dijital klima

• küçük olması. her deliğe giriveriyorum rahatlıkla ( daihatsu hi-jet )
  • Konuşan yol bilgisayarı özelliğini seviyorum.Birçok arızayı sözlü olarak söylemesi farları açık bıraktığında,el frenini tam indirmediğinde sözlü olarak uyarması vs birde kışın geldiği şu günlerde ısıtmalı aynalar iyi oluyo

• Ford Sesli Komut Sistemi ( İşimi iyi kolaylaştırıyor ).
  • yerden yuksek olmasi ,kokpitini :)

(focus 3 sedan )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reno 12 min Çorum Kaloriferi
  • Seat Ibiza SC 1.2 TSI kullanıyorum.

H&R'nin taktırdığım yayları ve Seat Sport süspansiyonlarla beraber, 16 inçlik lastiklerle yol tutuşunu çok seviyorum. Ortalama paralara alınabilecek bir B sınıfı araç için çok iyi özellikleri var. Direksiyon hissiyatını ve deri direksiyonun elde tutulduğu zaman hissiyle beraber, yine Seat'ın diğer modellere göre kısa sayılabilen seri manuel şanzumanı aracı spor kullanımda başarılı kılıyor.

-Hız sabitleme
    -Dijital Klima
    -Önlerde Tweeter'lı 16.5 cm, arka cam altında da 13 cm'lik bass hoparlörlü ses sistemi, 20'ye kadar çok yeterli bir ses veriyor. Aracımın orjinal ses sistemi, dikiz aynasını basslı şarkılarda sallandıracak kadar yeterli. Ses sisteminin sevmediğim yönü bass vermeye çalışıyor sesi 20'ye kadar da güzel veriyor ama ondan sonra biraz yeter demeye başlıyor.
    -Kapı fitilleri ve kaporta --- VAG grubuna dahil olan Seat'ın da kapıları tok kapanıyor. Camı kapattığınız zaman başarılı bir yalıtım yapan araç, dışarıdaki sesleri kesebiliyor. Tabi yalıtımın alttan gelen seslerde etkisi olmadığı, sadece kapılarda iyi olduğunu söylemem lazım.

Genel olarak aracımı seviyorum :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.