Şimdi Ara

Arabamın cepleri çöple doluyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracımın içini 3-4 günde bir temizliyorum.kapı ceplerinden mendil,sakız kutusu,toka,para ve daha neler neler çıkıyor.ayıklayıp çöpleri atıyorum.çevreyi kirletmeyelim diye aracımızı kirletiyoruz bir anlamda.ama genede halimden memnunum,yolda giderken camdan çöp atanları gördükçe kendimle gurur duyuyorum.ne bileyim bunu paylaşmak istedim.

• HELAL SANA KOCA YUREKLİ ADAM

demek geldi icimden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdim repini kanka
  • Her aracimda vardir
     Arabamın cepleri çöple doluyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

aracımın içini 3-4 günde bir temizliyorum.kapı ceplerinden mendil,sakız kutusu,toka,para ve daha neler neler çıkıyor.ayıklayıp çöpleri atıyorum.çevreyi kirletmeyelim diye aracımızı kirletiyoruz bir anlamda.ama genede halimden memnunum,yolda giderken camdan çöp atanları gördükçe kendimle gurur duyuyorum.ne bileyim bunu paylaşmak istedim.

hepsini anladıkta toka nasıl birikiyofaydalı konu takip

• Pet sise sakliyorum arabada. Cer cop ne varsa icine atiyorum. Sonra dolunca siseyi atiyorum. Copunu arabada saklayip sonradan atanlara selam olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

aracımın içini 3-4 günde bir temizliyorum.kapı ceplerinden mendil,sakız kutusu,toka,para ve daha neler neler çıkıyor.ayıklayıp çöpleri atıyorum.çevreyi kirletmeyelim diye aracımızı kirletiyoruz bir anlamda.ama genede halimden memnunum,yolda giderken camdan çöp atanları gördükçe kendimle gurur duyuyorum.ne bileyim bunu paylaşmak istedim.

hepsini anladıkta toka nasıl birikiyofaydalı konu takip

kızım eline ne geçerse o ceplere koyuyor.(çiğnenmiş sakız,meyve artıkları hariç)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABAMIN İÇİNDE BENZİN KOKUYOR
    19 yıl önce açıldı
    YARDIM Arabamın cam suyu bitti
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evolvo kullanıcısına yanıt
    O nasi araba oyle yav. 3 oda bi salon gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

O nasi araba oyle yav. 3 oda bi salon gibi.

Resmi netten buldum, ama cop kutusundan bende de var.

• quote:

Pet sise sakliyorum arabada. Cer cop ne varsa icine atiyorum. Sonra dolunca siseyi atiyorum. Copunu arabada saklayip sonradan atanlara selam olsun

Aha ben

Pet şişe candır
  • evolvo kullanıcısına yanıt
    Diz mesafesi degil boy mesafesi mubarek

• Trafikte birçok lüks araçtan bile yolun ortasına atılan sigara pakedi vs. gibi şeyleri görünce bu insanlardan iğreniyorum. Eğitim şart. Birçok Avrupa şehrini gezdim, gavur dediğimiz insanların medeni seviyesini görüp de hayran olmamak elde değil.
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    İslak mendile elimi silip koyuyorum. Bazen bakiyorlar acaba ne bu diye.

• quote:

İslak mendile elimi silip koyuyorum. Bazen bakiyorlar acaba ne bu diye.

Pet şişe ve herhangi bir kahve zincirinden alınıp bitirilmek suretiyle bardaklıkta bekletilen karton bardak

Pet şişeye cips paketi tıktığımı bilirim
  • Siz araba diyorsunuz ben yürürken bile cebima koyardım çöpümü Eve gelene kadar Cebim çöplük gibi olurdu.Arabada zaten dışarı vs atmam arabanın içi dikmen çöplüğü gibi olsa yinede atmam.Bir kere Logan mcv'miz var.Kullanırken kola bütünce tenekeyi arkaya bir sallıyorum hangar gibi bagajda bulunma bile bulunmuyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursıonnMann -- 25 Ağustos 2015; 21:44:46 >
  • Sene geçen sene, İzmir Çorum arası seyahat ediyoruz. Dayım, içecek kutusunu atmak üzere camı açarken müdahale ettim; dedim "ne yapıyorsun?" "dışarı atacağım araba kitlenmesin" dedi. Ben de "arabamı kirlet, ama dünyamı kirletme" diyerek hayatının dersini verdim Şimdi de arabam çöplük gibidir; boş pet şişeler, sigara paketi vb.. Herhangi bir çöpe de atmıyorum, evin yakınındaki geri dönüşüm kutusuna atıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Sene geçen sene, İzmir Çorum arası seyahat ediyoruz. Dayım, içecek kutusunu atmak üzere camı açarken müdahale ettim; dedim "ne yapıyorsun?" "dışarı atacağım araba kitlenmesin" dedi. Ben de "arabamı kirlet, ama dünyamı kirletme" diyerek hayatının dersini verdim Şimdi de arabam çöplük gibidir; boş pet şişeler, sigara paketi vb.. Herhangi bir çöpe de atmıyorum, evin yakınındaki geri dönüşüm kutusuna atıyorum.

Ya heeee heee

• quote:

Sene geçen sene, İzmir Çorum arası seyahat ediyoruz. Dayım, içecek kutusunu atmak üzere camı açarken müdahale ettim; dedim "ne yapıyorsun?" "dışarı atacağım araba kitlenmesin" dedi. Ben de "arabamı kirlet, ama dünyamı kirletme" diyerek hayatının dersini verdim Şimdi de arabam çöplük gibidir; boş pet şişeler, sigara paketi vb.. Herhangi bir çöpe de atmıyorum, evin yakınındaki geri dönüşüm kutusuna atıyorum.

Atma cafer

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Atma cafer

Nerden biliyorsun attığını,çevreye karşı duyarlı birisi olamaz mı?

• Antepte pet şişe fırlatıyorlar yola kaç kere gördüm. Diğer şehirlerde de sigara ambalaj vs atan gördüm de pet şişe atan ilk burada gördüm.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.