Şimdi Ara

Arabamın Arka Camı Durup Dururken Patladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hava yagmurluydu. Buğuyu engellemek için rezistansı açmıştım. Birden patladı. Camın görüntüsü kırık gibi ama ne dıştan dokunduğumda ne de içten dokunduğumda kırık var. Ama görüntüyü engelliyor. Arka görünmüyor. Sebebi nedir ve değişimi ne kadar tutar. Araba 2003 model Seat İbiza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tuz buz oldu mu ? Yoksa çatladı mı ?
    Bir müşterimizin de arka cam'ı durduğu yerde hiç birşey yokken patladı .
    Arabamın Arka Camı Durup Dururken Patladı
    Yansanayi cam taktırmak isterseniz 400-500 TL civarı mal olur ( ön cam )
    Orjinal bulabileceğiniz pek sanmıyorum, aracın modeli düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1000XR -- 8 Şubat 2019; 20:54:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

Tuz buz oldu mu ? Yoksa çatladı mı ?
    Bir müşterimizin de arka cam'ı durduğu yerde hiç birşey yokken patladı .

Yansanayi cam taktırmak isterseniz 400-500 TL civarı mal olur ( ön cam )
    Orjinal bulabileceğiniz pek sanmıyorum, aracın modeli düşük.
    Tuz buz olmadı. Çatladı. Ben başta tuz buz oldu sandım. O yuzden arka silecegi bile calistirmadim cam dusmesin diye ama catlamis. Resimdeki gibi degil yani. Aksam catladi. Gece surerken arka camdan gorus neredeyse sifira dustu catlak yuzunden ama gunduz surunce gorüş nasil olur bilmem. Bir yarin bakacam. Goruste sikinti yoksa simdilik idare edip para elime gecince duzeltirim ama gorüş cok kotuyse mecburen degistirecem. Arka cam patladı bu arada. Arka cam önden ucuz mudur? Bi de ben rezistansdan oldugunu dusunuyorum. O da ayri bir masraf cikartir mi acaba?

• acipinsan A kullanıcısına yanıt
    Arka cam daha pahalı ön camdan,
    Cam kendinden rezistans'lı olduğu için pahalı

• Yazın kendiliğinden patlayan camlarıda görmüştük forumda.
  • fabrika çıkışı cam mı?
    sonradan değişti mi?

yan sanayii camlar aşırı ısıl farklarda patlıyorlar.
    otobanda rüzgardan soğursa ve rezistans açılırsa
    uzun süre güneşte bekledikten sonra klima açılırsa v.s.
    (taksiciler iyi bilirler malum marka camları)
  • Yeni araçlarda 2015 ve üstü ön cam değişiminde neye dikkat etmek gerekir? Akustik ses yalıtımı olan veya orjinal ile yan sanayi hakkında bilgisi olan dostlar yardımcı olabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasanın camı patladı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arka cam daha pahalı ön camdan,
    Cam kendinden rezistans'lı olduğu için pahalı
    Ortalama fiyatı nedir? Takma ücreti çok mu?

• Yıllar önce benim de aracıma işyerimin önünde,fırtınalı bir günde park halinde iken çatıdan düşen kiremit camı patlattı,neyse gittim uzaktan anlaşılmıyor camın kırıldığı,üzerindeki film absorbe etmiş dağılmasını.

Orijinal bulamadık ama ucuz olsun diye yerli de almadım,Belçika menşeyli bir firmadan tedarik ettim.Siz de orijinal bulamazsanız yan sanayi ama Avrupa menşeyli ithal mal almaya gayret gösterin.En kötü sahibindenden ya da parçacılardan çıkma orijinal cam aratın.
  • Kaskonuz varsa, poliçeye bakın yılda bir kez hafif kusurlar ve cam değiştirme ücretsiz olabiliyor.

Bizim iki kere farklı yıllarda insan evlatları ön camımızı kırmıştı kaskodan ücretsiz değiştirdik ama arka cam için var mıdır bilmiyorum.
  • acipinsan A kullanıcısına yanıt
    Resmini attığım Arkadaşımın Golf 6'ya geçen yıl Aralık ayında bagaj camı sorduk yetkili servise 2.700 lira demişlerdi takma dahil,

Sanayide, Camcımız , Yan sanayisini buldu getirtti ( Yerli üretim ) 650 TL 'ye taktırdı arkadaşım.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Özellikle far-yağmur sensörü olan araçlarda orijinal tercih edilmesi gerekiyor. Bu sensörlerin verimli çalışması için üzerine uygulanması gereken jel servisler dışında %99 bulunmuyor.
  • Konnegeer27 kullanıcısına yanıt
    Vatandaş arka cam'dan bahsediyor farkındaysanız

• Cevap verdiğim kişinin mesajını görmeden yorum yapmayın isterseniz.
  • Konnegeer27 kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkür ederim, diğer insanları boşverin.

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Yıllar önce benim de aracıma işyerimin önünde,fırtınalı bir günde park halinde iken çatıdan düşen kiremit camı patlattı,neyse gittim uzaktan anlaşılmıyor camın kırıldığı,üzerindeki film absorbe etmiş dağılmasını.

Orijinal bulamadık ama ucuz olsun diye yerli de almadım,Belçika menşeyli bir firmadan tedarik ettim.Siz de orijinal bulamazsanız yan sanayi ama Avrupa menşeyli ithal mal almaya gayret gösterin.En kötü sahibindenden ya da parçacılardan çıkma orijinal cam aratın.
    Valla hocam ayrintisina bakmadım da 450ye yaptırdım. Benim de film dagilmasini engellemis demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blyss

Kaskonuz varsa, poliçeye bakın yılda bir kez hafif kusurlar ve cam değiştirme ücretsiz olabiliyor.

Bizim iki kere farklı yıllarda insan evlatları ön camımızı kırmıştı kaskodan ücretsiz değiştirdik ama arka cam için var mıdır bilmiyorum.
    Kasko yok hocam.

• quote:

Resmini attığım Arkadaşımın Golf 6'ya geçen yıl Aralık ayında bagaj camı sorduk yetkili servise 2.700 lira demişlerdi takma dahil,

Sanayide, Camcımız , Yan sanayisini buldu getirtti ( Yerli üretim ) 650 TL 'ye taktırdı arkadaşım.
    Ben de 450ye taktirdim ama yerli mi degil mi filan ayrintisini bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konnegeer27

Özellikle far-yağmur sensörü olan araçlarda orijinal tercih edilmesi gerekiyor. Bu sensörlerin verimli çalışması için üzerine uygulanması gereken jel servisler dışında %99 bulunmuyor.
    Far ve yagmur sensoru yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: acipinsan

Ben de 450ye taktirdim ama yerli mi degil mi filan ayrintisini bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun,camınızın genellikle sağ ya da bir ihtimal sol üst köşesinde ibare bulunur,ordan bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.