Şimdi Ara

Arabam.com Mitsubishi ASX testi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
10.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam şimdi benim arabama 1 depo benzin koyalım seni de 1000 km ileride yolun ortasına koyalım sen fantaziyi o zaman görürsün:)))

quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

1600cc, 115hp, 154nm ve 1270kg..
    Bu motorla şehir içi: 7,5 lt şehir dışı: 4,9 lt

Fantaziden başka bişey değil bu.. 9-10 lt nin altına düşmez şehir içinde.. Ş.dışında da 6 lt nin..
  • Şekli ve kalitesi çok güzel bir araç olmasına rağmen dizeli olmaması, markanın ülkemizdeki temsil edilme durumu ve Qasqai'nin varlığı yüzünden fazla satması biraz zor.
  • Yeni Intense versiyonu gelmiş...Aracı düşünenler bir göz atsın.
  • Şu 7 litre gören iki aslan parçası hangi illerde? pardon ilçelerde oturuyor?
    evi ile işi arası günde 3 km gitmekle ortalama yakıt olmaz
    istanbul caddelerinde görmek isteriz sizi
    sonra fantaziyi görürsünüz
  • ASLAN PARÇALARI
    www.mitsubishiclubturkey.com
    Mitsubishi Club Turkey • Ana sayfa
    http://www.mitsubishiclubturkey.com

quote:

Şu 7 litre gören iki aslan parçası hangi illerde? pardon ilçelerde oturuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 19 Mart 2011; 19:12:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

ASLAN PARÇALARI
    www.mitsubishiclubturkey.com
    Mitsubishi Club Turkey • Ana sayfa
    http://www.mitsubishiclubturkey.com

quote:

• Bırakın kendi haline kaybolup gider bir süre sonra:)
    quote:

• Arkadaşlar mıtsubıshı asx almaya karar verdim. baz donanımı 49.900 tl. multiplayer + 2500 tl. arka park sensörleri 150 tl. toplam.52 .550 tl. yapılan pazarlık sonucu araca multiplayeri ve park sensörünü hediye olucak. 1 incisi fiyatı bana gayet uygun geldi,araç üst paketin bir altı. şimdi asıl merak ettiğim, asx kullancılıları dostlar.... araç şehir içi ve şehir dışı full depo ile gidilen mesafeyi rica edicem. ve genel yorumlarınızıda lütfen teşekkür ederim.......
  • Arkadaşlar fiyatı yanlış yazmışım özür dilerim. Baz donanımı 52.900 tl. bu fiyata multiplayer ve park sensörü hediye. şehir içi ve şehir dışı kaç km gidebilirim...? ve genel olarak asx kullanıcı yorumları rica ediceğim... saygılar.
  • quote:

Aynı motor Lancer sahibiyim araçlarımız neredeyse aynı ağırlıkta....Şehir içinde fabrika verisi 7.6 olmasına rağmen bırakın 9-10 u 7.2 yi görmüş biri olarak yazdıklarınız oturduğunuz yerden sallamaktan başka bir şey değil...Kaç tane Mitsu kullandınız hayatınızda?

quote:

1600cc, 115hp, 154nm ve 1270kg..
    Bu motorla şehir içi: 7,5 lt şehir dışı: 4,9 lt

Fantaziden başka bişey değil bu.. 9-10 lt nin altına düşmez şehir içinde.. Ş.dışında da 6 lt nin..

koskoca japon firması mitsubishi fantezi değerler koyuyor siteye ve teknik özelliklerine ha ?
    bu kadar mühendis,teknik eleman vs boşuna çalışıyor,üretiyor,ölçüyor siz burda fantezi olarak adlandırın diye
    neyse aynı motorlu lancer bende de mevcut çok lazım olursa ispatlarız istanbula gelince de

• quote:

kahin değilim ama şunu söyleyebilirim, daha önce hiç 1.6 Lancer kullanmadın, kullanan arkadaşın da yok ki yakıt tüketimi hakkında bilgi alasın. en kısa zamanda araştırmanı salık veririm.
  • bende 2011 model lancer 1.6 kullanıcısıyım. asx ide test ettim. kullanılarn motor bendeki aracın motorunun aynısı. aracı 11000 km dir kullanıyorum ve şu ana kadarki genel yakıt tüketimi ortalamaı 5.3 litre. şehirler arası yolda en son malatyadan sivasa gelirken (3 hafta önce) yakıt değerlerini test ettim. toplam gittiğim yol 200 km, 4.6 l/100 km yakıt tüketimi, ortalama hız 74 km(bu 90-100 km civarında normal seyirde olduğunuz anlamına gelir çünkü bi kaç kez durdum ve yokuşlarda kamyon peşinde kaldığımda oldu). yol bilgisayarı verilerinin sağlamasını yapmak için daha önce üç kez satın aldığım benzin miktarıyla çek ettim bilgisayarın verdiği değerleri ve en ufak bi hata yok. yolun sonundaa durup resimde aldım ve daha inanmayan olursa zevkle gezdirebilirim merak eden arkadaşları.
  • kullanmaktan aldığınız zevk ve kullanırken hissettiğiniz güven duygusu paha biçilmez.
  • quote:

Nesine güldüğünü anlamadım?

quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Dizeli yoktu sanırım bi ara incelemiştik... Buy araca yakıt dayanmaz.. Ayrıca da teknik veriler bölümünde çok güldüm....

Yakıt Türü benzin
    Yakıt Tüketimi
    Şehir İçi: 7,5 lt
    Şehir Dışı: 4,9 lt

Bisiklete bunun tek silindirini taksan daha fazla yakar....

nesine güldüğünü bende anlamadım. benzinli bir araca göre gayet iyi bir tüketim bence

edit: alıntı yaparken ki hatayı düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaf -- 21 Nisan 2011; 23:35:58 >

• gene hep aynı konuya geliyoruz bu aracın mis gibi 1.8 dizel 150hp 300 nm motorlusu var .lakin türkiyeye gelemiyor.
  • arkadaşlar lancer sporback 2011 0 km 41500 bayide ilgili olan arakdaş 05336903692 renk gri rize bayisinde
  • asx in 5. vites 80 km ile ortalama yakıt tüketimi 4.1 litre inanmayan varsa test ederiz saygılar
  • 9997 kullanıcısına yanıt
    ix35'i 4 sene, asx'i 2 senedir kullanıyorum. ix35, asx'in yanında çöp oğlu çöp.

ix35 önce yol tutmayı öğrensin. en ufak sert virajda sağa sola yatarsın korkutur seni. asx öyle değil.

yakıt tüketimine zaten girmiyorum, ix35 şehir içi 13-14 litre benzin yakar asx ile en beter trafikte bile 9 litre'nin üzerine çıkmayı başaramadım.
  • AXAPTA kullanıcısına yanıt
    sevgili Aslan Parçası;

istanbul'da dur kalk köprü trafiğinde maksimum 8.8 litre ortalama tüketim gördüm. 2 senedir kullanıyorum üzerine çıkamadım

yol açıksa şehir içi (çevre yolunda ya da e5'te) 6-7 litre civarı görmek hayal değil.

uzun yolda ise 120 km sabit hızla 5.5 - 5.6 litre civarı yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 5 Temmuz 2019; 10:20:3 >
  • Ben anlamıyorum millet araba sürmeyi falan bilmiyor heralde. 8,5 litrenin üzerine çıkmadığım aracımla 11-12 litre yakan adamlar var,

Öyle bende ayağımın altında yumurta var gibi asla sürmem basarım yani(ASX için konuşmuyorum).

Gerçi yıllardır söylüyoruz türkiyede herkes sorsan usta şoför .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.