Şimdi Ara

Arabaların düşük hızda titrememesini ve stop etmemesini sağlayan sistem nedir? Detay içerde.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Clio'da vites 2'deyken hızımı düşürdüğüm de debriyaja basmaz isem araba titriyor eğer dahada yavaşlarsam stop ediyor ama doblo sürerken nerdeyse duracak gibide olsam bana mısın demiyor titreme bile yapmıyor.Bunu engelleyen sistem nedir ve hangi arabalarda bulunur?

Debriyajla pek haşır neşir olmayı sevmediğim için doblo çok rahat geliyor.Cevaplarınızı bekliyorum

• Baskı balata bitmeye yakın olabilir. Onun önüne geçecek bir sistem yok çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Eğer öyleyse onları bir kontrol ettirtmem lazım.

Çünkü tümsekli yollarda veya aniden yavaşlamam gerektiğinde debriyaj ayarı yapmaya çalışmaktan yola konsantre olamıyorum onun dışında manueli tercih eden birisiyim yani.
  • bozkırağısı kullanıcısına yanıt
    Baskı balata tam olarak biter ya da sıyırırsa vitese takıp ayağını debriyajdan çektiğinde araba ya ilerlemez ya da çok az ilerler ve stop etmez. Ona doğru giden bir durum gibi geldi bana. Bencede kontrol ettir.

• Doblonun baskı balata tutmamaya başlamış.Sağlıklı olan titreyen ve istop edendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz clio benzinli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi dizelde dediğiniz olay olmaz, hangi viteste olursanız olun, eğim olmadığı ve debriyajı tamamen bırakmış olduğunuz sürece ecu stop etmemesi için yeterli rölantiyi sağlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dizellerde 1. Viteste veya 2. Viteste yol duzse gaza basmadan rolantide gidiyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BBB sistemi yani baskı balata bitmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.