Şimdi Ara

Arabalardan çok anlamak iyi birşey değil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yıllardır düşük hızlarda kullanan ve mütevazi bir araçla yetinebilen biriydim..
    Ama netteki kaza görüntülerini ve çarpışma videolarını göre göre gitgide paranoyak olmaya başladım..
    Hiç gerekmediği halde koca koca SUV'lara sempati duymaya başladım.. İçimden bir his "varını yoğunu dök al, yoksa kamyonun veya otobüsün biri seni ezip kıyma yapar" deyip duruyor..
    Oysa ki arabayı sadece markete ve fırına giderken kullanan biriyim..
    Valla bizi pisikolog paklar..
  • aynı bende bu durumdayımm... şikayetçi değilim sanırım ama çok zamanımı alıyo bu olay kiii ben sahibindende bile piyasalara bakıyorum :( kopamıyorum da bu dalgadan napıcaz bilmiyorum :( ailedede adım çıktı benimde :D donanımlar benimde dikkatimi çekiyoo :)

Geleceği düşünerek kuskulanmak yersizdir, Cünkü gelecek düsünsekte düşünmesekte gelecektir. ;)
  • dostum en de aynıyım ve çevremde böyle arkadaşım yok. arkadaş olabiliriz geçenlerde arkadaş diyor ki senin nasıl arabalara zaafın var benim de kadınlara öyle zaafım vardalga konusu olduk valla.bende de bi tatminsizlik var maalesef. mercedes c coupe ve e coupe kullandım test sürüşünde.anladım ki gözümde çok büyütmeme gerek yokmuş bazı şeyleri.bugün de e cabriosu olan arkadaş aracından ses geldiğini yazmış.benim de beklentilerim çok yüksek.bir de kendinde olmayan aracı başkasında görünce daha farklı düşünüyosun.millet de bize diyodur vay be arabasına bak diye

• quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Evet iğrenç bir şey. Bazı insanlar çok pahalı modelleri anlamıyor. Daha doğrusu aradaki farkı görmüyorlar, teknolojindende bir haber oldukları için çok paraları olsada gidip B-C sınıfı arabalar kullanıyorlar.

Milyon dolar serveti olupta böyle yapan adamlar etrafımda var. Bir tane akrabam prensip olarak böyle yaptığını söyledi. "Lüks evde otururum ama asla lüks araba almam, prensibim bu" diyor.

Gerçektende Trilyonluk evde otururlardı bir zaman, ama arabaları Şahin'di. Şimdide Fluence felan bakıyorlar.

quote:

aslında bunu avantaja çevirmek bizim elimizde karakterimize en uygun aracı seçebiliyoruz bu şekilde tamam kabul ediyorum insignia benim karakterime uymuyo ama mecburiyetten biniyorum daha çok ford f150ye binmek isterdim ama eldeki imkanlar kısıtlı

Valla T.C'de böyle bir kesimde var. Bütün markaları modelleri bilen ama şartlar yüzünden ulaşamayan. Yukarıdaki örneğin tam tersi, ama Abd'deki yakıt ve araç fiyatları bu kesimin elinde olsa olacakları hayal bile edemiyorum.

$35.000'e Camaro SS satsalar bizde genç nüfus epey azalır. Üniversite puanları düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 21 Kasım 2011; 21:26:20 >

• aynen zamanında aracımız kaza ile pert olduğunda 10 bin liralık bişey işimi görür diye yola çıktım 45 bin liralık araba aldım , bir araba konusunda değil her konuda detaycı olmak çok araştırmak iyi değil sonra fena kaçıyor fazla detay yapmadan incelemeden alıp çekileceksin.
  • Yazılanları görünce babamın(nerden duydu bimiyorum yada uydurdumu) dediği laf aklıma geldi dünyadaki en iyi araba anahtarı benim cebimde olanıdır diğerlerinin nasıl olduğu önemli değil.O yüzden her ne kadar bilsemde bilmesemde iç geçirmeye gerek yok diyorum ben senin olmadıkdan sonra onu görüp psiko ya bağlamaya gerek yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: exlem16

Yazılanları görünce babamın(nerden duydu bimiyorum yada uydurdumu) dediği laf aklıma geldi dünyadaki en iyi araba anahtarı benim cebimde olanıdır diğerlerinin nasıl olduğu önemli değil.O yüzden her ne kadar bilsemde bilmesemde iç geçirmeye gerek yok diyorum ben senin olmadıkdan sonra onu görüp psiko ya bağlamaya gerek yok bence.

Aynısını benim babam da söyler.

Yalnız ülkemizde herkes herşeyi bildiğini zannediyor. 2.2 motorlu civic aslında mazotu koklar deyince bön bön bakıyorlar. 3.0 tdi audi 129 g CO2 salıyor desen kardeş sen ne diyon derler. ESP çok faydalıdır desen "zaten biz hızlı gitmiyoz" diyorlar... İnsanı biraz hasta ediyorlar vesselam

Neyse ben 20 yıldır bu konuları takip ediyorum deyip boş konuşmadığımı belli ediyorum da lafımı dinletiyorum. Yoksa laftan anlamıyorsa konudan uzaklaşmaya çalışıyorum..
  • kişisel tatmin

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

Orijinalden alıntı: quattroporte'S

Kesinlikle katılıyorum sana. Arkadaşlarla yolda yürürken herhangi bi modelin en dolusunu görüyorum, 'vay bee arabaya bak' deyince, 'ne varkı var diğer arabalardan' diyolar. Anlatsamda anlamıyorlar zaten:) Bir araba gördüğümde en ufak detaya bile gözüm takılıyor. Artık öyle bi durumdayım ki, bana arabanın farını göster, sana o arabanın tüm özelliklerini, atalarını anlatıym. Ben de sıkıldım bu durumdan:))

Oda birşey mi gece far stop ve ayna sinyallerinden araçları ayırabiliyorum uzaktan :)

ahanda benden bir tane daha varmış

Sinyallerden nasıl tanıyosunuz Siz aşmışsınız artık ben farlarda takıldım

• Aç gözlülük

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle katılıyorum sana. Arkadaşlarla yolda yürürken herhangi bi modelin en dolusunu görüyorum, 'vay bee arabaya bak' deyince, 'ne varkı var diğer arabalardan' diyolar. Anlatsamda anlamıyorlar zaten:) Bir araba gördüğümde en ufak detaya bile gözüm takılıyor. Artık öyle bi durumdayım ki, bana arabanın farını göster, sana o arabanın tüm özelliklerini, atalarını anlatıym. Ben de sıkıldım bu durumdan:))

Oda birşey mi gece far stop ve ayna sinyallerinden araçları ayırabiliyorum uzaktan :)

Bariz belli oluyor hocam Aynasındaki sinyal yapısı ve LEDlerin sayısı bile farkettiriyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bariz belli oluyor hocam Aynasındaki sinyal yapısı ve LEDlerin sayısı bile farkettiriyo

Gece far ışıklarından çoğu arabayı ayırt edemem. B6 passat, jetta falan olursa ayırt edebilirim Boraların sinyallerden tanırım. Geliştirmem lazım kendimi bu konuda

• quote:

Gece far ışıklarından çoğu arabayı ayırt edemem. B6 passat, jetta falan olursa ayırt edebilirim Boraların sinyallerden tanırım. Geliştirmem lazım kendimi bu konuda

Hocam akşamları çıkın sokağa. Tahmin yapmaya başlayın. Zamanla tutarlılık artacaktır
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.