Şimdi Ara

Arabalardan çok anlamak iyi birşey değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: laax

quote:

Orijinalden alıntı: quattroporte'S

Kesinlikle katılıyorum sana. Arkadaşlarla yolda yürürken herhangi bi modelin en dolusunu görüyorum, 'vay bee arabaya bak' deyince, 'ne varkı var diğer arabalardan' diyolar. Anlatsamda anlamıyorlar zaten:) Bir araba gördüğümde en ufak detaya bile gözüm takılıyor. Artık öyle bi durumdayım ki, bana arabanın farını göster, sana o arabanın tüm özelliklerini, atalarını anlatıym. Ben de sıkıldım bu durumdan:))

Oda birşey mi gece far stop ve ayna sinyallerinden araçları ayırabiliyorum uzaktan :)

Aynen bende anında tanıyorum hiç kaçarı yok =)

• anlamamak en iyisi eski corsamı 9 bine satıp yeni sıfır bir araç aldığımda kızım günlerce ağladı yeşil arabamı geri getir diye anlatamıyorsunki güvenlik yakıt vs...

Ama bir lastikteki 2psi farkı hisseder, 4000 devirdeki vuruntuyu duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1111

bu arabadan anlamakla alakalı değil insanın tatminkarsızlıgı , misal bir corolla sahibisindir dersin neden c180 nim yok sonra c180 sahibide neden e coupem yok gibi,sadece insanın sahip olduklarınla yetinmemesi ile alakalı bir durum

Bence alakalı. Ben de elektronikten bayağı bayağı anlarım. Evimdeki 32 inc LG HD ready LCD TV beni fazla tatmin etmiyor. Çünkü Full HD ve LED değil. DVD leri daha net seyredebilmek için HDMI çıkışlı bir tane de LG DVD Player aldım. Yine de bir şeylerin eksikliğini hissediyorum. Çünkü daha iyisi var. Bluray oynatıcılar var. 3D Led TV ler var.

Şu anda kullandığım Dacia Logan araba bana bir VW Passat gibi geliyor. Hatta Audi A6 rahatlığını hissediyorum. Çünkü arabalar ve teknik konuları, konfor paketleri hakkında pek fazla bilgim yok. Küçük şeylerle mutlu olabiliyorum araba konusunda. İmzamdan da belli olmuyor mu.

• Cehalet, mutluluktur diye boşuna dememişler

Orijinalden alıntı: çekomastik

Cehalet, mutluluktur diye boşuna dememişler

Aynen, arti insan doyumsuzdur hep daha iyisini hep daha iyisini istiyorsun, onun icin arastirdin arastirdin elindeki parayla alabildigin en iyi arabayi aldin, bi daha araci yenileyene kadar DH nin otomobil bolumune ugramayacaksin, yapabilecek birsey yok...

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Cehalet, mutluluktur diye boşuna dememişler

Aynen, arti insan doyumsuzdur hep daha iyisini hep daha iyisini istiyorsun, onun icin arastirdin arastirdin elindeki parayla alabildigin en iyi arabayi aldin, bi daha araci yenileyene kadar DH nin otomobil bolumune ugramayacaksin, yapabilecek birsey yok...

Aynen hocam ya Bu foruma takıla takıla ne araçlar aldım sattım aklımda

• kesinlikle katılıyorum.herşeyin aşırısı zarar derler ya.araba hakkındaki aşırı bilgide,bir süre sonra bindiğin arabadan zevk almamana sebep oluyor.en iyisi anlamamak ve gaza basıp keyfimize bakmak
    Demokratçılık boruculuk değildir...Demokratçılıkta herkes nerde, sen orda...Muhalif olmak, münafık olmak yok, yasak bunlar..
  • @ohara,

Kesinlikle katılıyorum.
    Daha geçenlerde arkadaşlarla aynı şeyi konuşuyorduk.

Araç alıcaz, alternatifleri düşünüyoruz, hemen başlıyoruz, "onun plastik kalitesi zayıf, bunun işçiliği hikaye, onun şurası böyle"...

Yahu dedik keşke bu işlerden hiç anlamasaydık ne kadar rahat edecektik, para cebimizde, gidip "aha bunu beğendim" diye alacaktık, sorun falan kalmayacaktı.
  • Ne aldığınızı bilmek önemli bence. Ben bu bütçeyle daha iyisini bulamıcağımızı düşündüğüm için aldık. Bagajı geniş, sunroof, dizel, kaliteli, güvenli ve konforlu bu fiyata başka araba yoktu. Ama aldıktan sonra konulara baktım tekrar Vectra vs. aklımı çeliyor hala Çünkü daha konforlu, daha geniş, daha güvenli, daha iyi yol tutuşuna sahip. İnsanoğlu işte doymuyor. Sonrada bu fiyatlara başka yoktu diyip geçiştiriyorum. Aslında biraz daha bütçe olsaydı passat b6 almak isterdim. Veya bir saab hala hayalim
  • Ben de nacizane arabadan anlarım ama buradaki genelin aksine; otundan bokundan değil mekaniğinden anlarım. Stop lambasında kaç tane led var benzin depo kapağı arka kapıdan kaç cm uzakta gibi lüzumsuz bilgilere heves edip zihnimi işgal etmiyorum. Size de tavsiye ederim.

Üstelik benim gibi iseniz, o aracı yada eşyayı yabancı sitelerden de kontrol ediyorsunuz. Birçok yerdeki uzman yorumları, kullanıcı yorumlarını okuyorsunuz.

Amaç elimdeki paraya en yüksek faydayı sağlamak olunca tercihler zorlaşıyor.

Her ürünün artı ve eksileri var. O nedenle Polo alınca mesela, insanın aklı Fiesta'da yada Jazz'da kalabiliyor, yada tam tersi.

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Alfa Romeo 159 u verin bana ihtiyar olana dek o araba ile mutlu mesut yaşarım ben

1.9 JTD

Orijinalden alıntı: husam74

2011 yılına 3.18 ile girdim. 5. ayda aracı satıp coupe tek kapısını aldım.
    2 ay sonra onu satıp 2008 getz aldım. 1 ay binmedim sevmedim onu gittim tekrar 4 kapı 3.18 aldım.
    onuda sattım çok temiz diye 306 aldım.genel anlamda çok memnunum ama BMW den sonra kola kutusu gibi geliyor.. şimdi temiz bir 3.20ci coupe arıyorum.. bu kadarda maymun iştahlı olunmaz

Eğer bunu yaptıysanız 3 aractan sonra vergi denetimine girebilirsiniz aracınızı değiştirmende evvel bir araştırın.

zevkine araba değiştiriyorum alt tarafı

şu anda üzerime kayıtlı 3 araç var zaten.ikisi benim biri arkadaşıma sattım satışını almadı hala. kimsede sen bu kadar araçla ne yapıyorsun demedi

Maliye Bakanlığı, ikinci el otomobil satışına vergi geleceğine ilişkin haberi yalanladı.

Bakanlık, Sabah Gazetesi'nde yer alan ikinci el otomobil satışına vergi geleceğine ilişkin haber ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, "Söz konusu haberde vurgulandığı gibi ikinci el otomobil satışına yönelik yeni bir katma değer düzenlemesi söz konusu değildir. Bu tarz haberler sadece kamuoyunu yanıltmaya yöneliktir, asılsızdır ve çarpıtmadır. Bakanlığımız tarafından resmi bir açıklama yapılmadığı sürece bu tarz haberlere itibar edilmemesi gerekmektedir." denildi.

kaynak :http://forum.vatan.tc/maliyeden-2-el-oto-vergisi-aciklamasi-t46883.0.html

inşallah öyledir başkada bu konuda bir açıklama bulamadım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.