Şimdi Ara

Arabalar hakkında hiç bir bilgim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar yaş oldu 18. 1 ay sonra ehliyete başlıcam fakat araba hakkında hç birşey bilmiyorum.. geçen gün arabaya bindim emniyet kemerini zor taktım o derece söyliyeyim
    eğer bir aksilik 1.5 sene en geç 2 sene içinde araba almayı da düşünüyorum
    düşündüğüm araba da suv tarzı.. chevrolet captiva.. ilk arabam siz bu olmalı mı ? biraz bilgilendirirseniz cok sevinirim arkadaşlar

• Araba surmek icgudusel birsey,arab surmenin %99u dikkat %1de kabiliyet dikkatle ilgili problemin yoksa 3-4derslik kursla kabiliyeti gelistirir trafikte yavastan gidersin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface123

Araba surmek icgudusel birsey,arab surmenin %99u dikkat %1de kabiliyet dikkatle ilgili problemin yoksa 3-4derslik kursla kabiliyeti gelistirir trafikte yavastan gidersin :)

hocam şimdi evdekiler hemen öyle chevrolet felan alma diyrlar 15-20 binlik al acemliğini at diyolar. yoksa onu alırsın kaza yaparsın hep zarar diyolar.
    bende biraz tezcanlı olduğum için hemen oldu bitsin isterim işi uzatmayı hiç sevmem... ehliyet kursu yararlı olur mu gerçekten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarimelma

quote:

Orijinalden alıntı: scarface123

Araba surmek icgudusel birsey,arab surmenin %99u dikkat %1de kabiliyet dikkatle ilgili problemin yoksa 3-4derslik kursla kabiliyeti gelistirir trafikte yavastan gidersin :)

hocam şimdi evdekiler hemen öyle chevrolet felan alma diyrlar 15-20 binlik al acemliğini at diyolar. yoksa onu alırsın kaza yaparsın hep zarar diyolar.
    bende biraz tezcanlı olduğum için hemen oldu bitsin isterim işi uzatmayı hiç sevmem... ehliyet kursu yararlı olur mu gerçekten ?

Alıntıları Göster
    ehliyet kursu yararlı olmaz.kendimizi hiiiç kandırmıyalım.ben araba sürmeyi kursta öğrendim diyen kaç kişi var? Onun için kendin bir bilenden yardım alacaksın.ama babayı tavsiye etmem :) diğer bir hususta 15-20 liralık araba al önce alış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

ehliyet kursu yararlı olmaz.kendimizi hiiiç kandırmıyalım.ben araba sürmeyi kursta öğrendim diyen kaç kişi var? Onun için kendin bir bilenden yardım alacaksın.ama babayı tavsiye etmem :) diğer bir hususta 15-20 liralık araba al önce alış.

hayatımda hiç araba sürmeyi denemedim.
    sınavda ilk yardım sıkıntı değil zaten işim o..
    önceki cıkmış sorulara benzer cıkıyor galiba.
    benim asıl korkum ehliyeti alamama
  • 18 yaşını doldurur doldurmaz araba alan ailenin çocukları 12 yaşından itibaren araba sürmeyi bir şekilde öğrenir. Senin durum ilginç. Ailenin arabası yok mu? Hiç mi sana sürdürtmediler?

Soruna gelecek olursak ailenin sözünü dinle ilk önce ucuz bir araç al. Acemiliğini at sonra istediğin aracı alırsın.
  • Alişirsın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    4 yıl önce açıldı
    Fikrim var Bilgim yok
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20yasinda captivayami bineceksin? Önce clio al bi öğren.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

20yasinda captivayami bineceksin? Önce clio al bi öğren.

Bakalım kumbarasından clio mu yoksa captiva mı çıkacak. Bizde kalkıp ciddi ciddi cevap veriyoruz Araba sürmesini bilmiyorum nasıl öğrenirim diye konu açmak zor olmasa gerek. Bu çocuklar neden böyle fantazi peşinde anlamadım

Bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_86392128/f_//tm.htm#86392128

• quote:

18 yaşını dolduran herkes sürücü koltuğuna oturmak zorunda mı?
    Ama yok illa ki baba parasıyla havamızı atmamız gerekir. Nasıl bir milletiz anlamadım gitti. İşimiz gücümüz gösteriş.
  • 2 sene sonra sor bence bu soruları...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parezer

quote:

Bakalım kumbarasından clio mu yoksa captiva mı çıkacak. Bizde kalkıp ciddi ciddi cevap veriyoruz Araba sürmesini bilmiyorum nasıl öğrenirim diye konu açmak zor olmasa gerek. Bu çocuklar neden böyle fantazi peşinde anlamadım

Bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_86392128/f_//tm.htm#86392128

Bnm kendi mesleğim elimde . Hangi öğrenci kendi parasıyla 1 senede note 3 iphone 5 Led tv ps3 alabilir ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

18 yaşını dolduran herkes sürücü koltuğuna oturmak zorunda mı?
    Ama yok illa ki baba parasıyla havamızı atmamız gerekir. Nasıl bir milletiz anlamadım gitti. İşimiz gücümüz gösteriş.

Öncelikle baba parası olduğunu nereden çıkardın
    Kendi paramla alacam
    Gösterişden ziyade suv tarzı araç seviyorum x5 di amacım fakat onun yakıtı cok olur diye captiva ya yöneldim

• quote:

18 yaşını doldurur doldurmaz araba alan ailenin çocukları 12 yaşından itibaren araba sürmeyi bir şekilde öğrenir. Senin durum ilginç. Ailenin arabası yok mu? Hiç mi sana sürdürtmediler?

Soruna gelecek olursak ailenin sözünü dinle ilk önce ucuz bir araç al. Acemiliğini at sonra istediğin aracı alırsın.

Lise bitene kdr hic arabaya ilgim bile olmadı . Fakat bnm kendi bölümüm de ambulans sürmede olduğu için mecbur öğrenmem gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: spidermanisokanorumcek

quote:

18 yaşını doldurur doldurmaz araba alan ailenin çocukları 12 yaşından itibaren araba sürmeyi bir şekilde öğrenir. Senin durum ilginç. Ailenin arabası yok mu? Hiç mi sana sürdürtmediler?

Lise bitene kdr hic arabaya ilgim bile olmadı . Fakat bnm kendi bölümüm de ambulans sürmede olduğu için mecbur öğrenmem gerek.

Kardes daha liseyi bitirmeden kendi parani kazanacak noktaya geldigin icin oncelikle seni tebrik ediyorum. X5 alirmisin almaz misin bilmem ama hep böyle kendi ayaklarin uzerinde dur. Sirtini zengin babaya dayanan cocuklardan daha basarili olacagindan suphem yok. Allah yolunu acik etsin.

• quote:

Ben temelini kursta aldım. Ama tabi orda hoca kenardan yardımcı olduğu için anlamıyorsun ne kadar öğrendiğini. Asıl pratiği 93 model excel ile yaptım. İyi ki de onda yapmışım pratiği. Babam hala söyler oğlum iyi ki o araba vardı altımızda da onda öğrendin, şimdi her arabayı rahatlıkla kullanıyorsun diye.

• quote:

quote:

quote:

Kardes daha liseyi bitirmeden kendi parani kazanacak noktaya geldigin icin oncelikle seni tebrik ediyorum. X5 alirmisin almaz misin bilmem ama hep böyle kendi ayaklarin uzerinde dur. Sirtini zengin babaya dayanan cocuklardan daha basarili olacagindan suphem yok. Allah yolunu acik etsin.

Eyvallah hocam Sagolasin . Şimdi sırada bi atanmam kaldı . Zaten araba hayalim atanmaya bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Ben temelini kursta aldım. Ama tabi orda hoca kenardan yardımcı olduğu için anlamıyorsun ne kadar öğrendiğini. Asıl pratiği 93 model excel ile yaptım. İyi ki de onda yapmışım pratiği. Babam hala söyler oğlum iyi ki o araba vardı altımızda da onda öğrendin, şimdi her arabayı rahatlıkla kullanıyorsun diye.

Yani hocam önce ucuz yollu bir araç alıp tüm acemiliğimi onda atayım dimi

• Aynen hocam. Hatta tabiri caizse eşek niyetine araclar olur ya. Onlardan alın. 1 sene bile değil belki 6 7 ay atın acemiliği üstünüzden. Ondan sonra yeni güzel bir araca geçiş yaparsınız. Hani ilk araba da yeni model bir şey olabilir ama bu sefer olur da Allah korusun kaza yaparsanız araca verdiğiniz paraya da uzulursunuz. Ayağınızı yerden kesecek bir araçta bu yeni araç kadar canınız sıkılmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Yani hocam önce ucuz yollu bir araç alıp tüm acemiliğimi onda atayım dimi

Bak en temizi git bi doğan al. Neden dersen arabayı vur kır parçala. Parça bulamama pahalı olma vs derdi yok. Onda iyice öğren sonra ne alıyosan al. Doğanın ön camı 60 lira sen düşün artık...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.