Şimdi Ara

Arabadan söktüğüm bu şey nedir ? SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arabamı aldığımdan beri dikkatimi çeken bu kablo tarzı şey sonunda zaman bulup söktüm iki taraftada vardı camın sol ve sağ üst köşesinde kafası dışarı sarkık şekilde duruyordu bitanesini söktüm soldaki oda ucu boştaydı yani işlevi yoktu. Sağdakinin çektim gelmedi tavandan biyere gidiyordu yanımda kesici alet olmadığından biryere sıkıştırdım arkadan duruyor şimdi.

• tweeter dedikleri hoparlörle ilgili bi zımbırtı olabilir
  • Arabada alarm varsa alarm gözü olabilir, yani alarm aktif halde olduğu zaman araç içinde hareket olunca alarm çalıyor. O parça olabilir, yada sonradan alınıp eklenmiş tweeter olabilir, yanlış yazmış olabilirim bu tıslayan küçük hoparlörlerden yani.
  • Cevap için teşekkürler , fakat çin malı teyp alıp arka haporleri hiç değiştirmemiş bu eski sahibi niye böyle bir işe kalkışsın
  • eski skodamda da vardı bu zımbırtıdan alarm için olduğunu sanıyordum anlayamadan sattım :D
  • Aracınızda halen mevcut ıse ve ya daha onceden takılıp sokulduyse alarmın ıc dedektoru. alarmın ıc denetım gozu de denır. Ic kısımdakı hareket sensorunuz.
  • Benim araçta da vardı. Ben daha önce araca takılmış bluetooth kiti için olan mikrofon falan sanıyordum ama alarm sensörü daha mantıklı geldi şimdi arkadaşlar yazınca.. Ben de aracıma sustalı anahtar yaptırırken komple alarm beynini değiştirmişlerdi sanırım bunları takmadılar şayet söktüğümde uçları boştaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alarm hareket sensörü.
  • yüz kapatma tekniğiniz iyimiş
  • pencerenizi açık bırakıp kapınızı kitleyin, biraz rüzgara maruz kalınca alarmınız bu ufak dalgamotor sayesinde ötsün dursun :))
  • Fbi Müslüman Avı Teknik Takip Cihazı.
  • teşekkürler cevaplarınız için ... Fakat arabada alarm sistemi yok heralde sökmüş eski sahibi
  • Hocam yerinde duran şeyi neden söktün ? Vardır bir işlevi
  • Escossie kullanıcısına yanıt
    alarm sensörü oldugunu zannetmiyorum.. daa önce kullandıgım araçlarda alarm vardı ama bu şekilde bir sensörle karşılaşmadım hiç bence twiteer adı verilen tiz hoparlör bu... isterseniz bi müzik çalara hoparlör olarak bağlayıp deneyin bence... sonucu bizde ögrenelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeVaLieR

alarm sensörü oldugunu zannetmiyorum.. daa önce kullandıgım araçlarda alarm vardı ama bu şekilde bir sensörle karşılaşmadım hiç bence twiteer adı verilen tiz hoparlör bu... isterseniz bi müzik çalara hoparlör olarak bağlayıp deneyin bence... sonucu bizde ögrenelim...

hocam arabanın sol tarafındakı yani boşta duran olanı almıştım zaten evde sökmeye çalıştım için küçük şeyler çıktı 2 dk içinde makro çekim yapıyım atıcam (telefondan oldugu kadarıyla )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escossie

quote:

Orijinalden alıntı: CeVaLieR

hocam arabanın sol tarafındakı yani boşta duran olanı almıştım zaten evde sökmeye çalıştım için küçük şeyler çıktı 2 dk içinde makro çekim yapıyım atıcam (telefondan oldugu kadarıyla )

hocam bağlı değildir boşta durması gayet normal hale gelir :) siz bence bi deneyin eger twiteer sa ve tiz seslerden hoşlanıyorsanız bağlarsınız geri daha iyi müzik dinlersiniz..

• araçta bulunan multimedya sistemi yada teyp in bluetoth bağlantılı olması lazım o mikrifon :D
  • valla tiz gibi geldi bana mikrofonda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escossie -- 26 Eylül 2013; 0:19:44 >
  • Ss ler geldi içinden bunlar çıktı sadece

• hımmmm valla yorumsuz kalıcam artık :) hiç tweter yada sensör sökmedim :)

en iyisi boş ver hocam sen bunu saten bağlı değişmiş salla gitsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.