Şimdi Ara

arabadan anlayan arkadaslar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2008 megane experession 98 km de 26000 liraya alicagim sizce fiyati nasil aracta 2 tane 400 liralik hasar kaydi var.

Cevaplarinizi bekliyorum fiyat performans tuketim sanziman konusunda

• Hocam dizel mi benzinli mi? Hasar kayıtlari neresinde o önemli. Servis kaskodan yapınca geçirmeli tarife oluyor. Basit bir far tampon bile 2000 tl leri buluyor. Bu sebepten kazası nasıl Olmuş bilmek iyi olabilir. Onun dışında bir bilgim yok bu araçla ilgili. Iyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap icin tesekkurler , arac DIZEL, kazasi sag tampon da biri 430 biri 500 lira hasar kaydi var. Aracta degisen yok sadece bu parcada bolgesel boya var.
  • bence iyi ama fiyatı biraz daha indirtebilirseniz çok iyi olur
  • Malesef daha fazla inmiyor, araya butun tanidiklari soktum :D bakalim yarin alicam insallah bir 100 200 daha indirtmeye caliscam.

Ortalama tuketimi nasil oluyor bu araclarin?
  • 1.5 dci sizi üzmez normalde. Benbu motorun 2013 modelini kullandım. Euro 5 oluyor.Yakıtı memnun etmişti.

• Arkadaslar araba da agir hasar kaydi cikti nerdeyse bu sekilde alcaktim araci toplam 5 kazasi varmis vede bunu yapan ayni meslekten biri vede ortak arkadasda ikimizin en iyi ahbabi.

Hayret dogrusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim arabadada 200 250 lira bi masraf var ilk sahibi öğretmen çantası çalınıyor tabi geri bulunuyor bu süreçtede servise gidiyor araç anahtar kayıp diye oradan yazmışlar siciline aracımın
  • Çok iyi fiyat hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

benim arabadada 200 250 lira bi masraf var ilk sahibi öğretmen çantası çalınıyor tabi geri bulunuyor bu süreçtede servise gidiyor araç anahtar kayıp diye oradan yazmışlar siciline aracımın

Satmayi dusunuyormusunuz?

• Benim boyasız, orjinal araca 28bin çok diyorlar, millet pert olanını 26bine satıyor. İyi ki fark etmişsiniz, geçmiş olsun.
  • Megane2 1.5dci kullandik yaklasik 2yil. Yakit cok guzel uzmez. Depoyu fulleyip sakin kullanimda asagi yukari 1000km yapilabilir belki daha fazla. Aracin ic hacmi ve bagaj hacmi tatminkar hatta yeterli. Ufak kaza ve darbelere pek bakmayin. Km dusuk ve iyi kullanildigina eminseniz alin uzulmezsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: booris

quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

benim arabadada 200 250 lira bi masraf var ilk sahibi öğretmen çantası çalınıyor tabi geri bulunuyor bu süreçtede servise gidiyor araç anahtar kayıp diye oradan yazmışlar siciline aracımın

Satmayi dusunuyormusunuz?

Yok hocam 1 yıl olmadı daha arabamı :) bulana kadar bir sürü araba ile haşır neşir oldum. Chevrolet Aveo 2009 HB 1.4 se ABS iki ön cam oto iki airbag sıfır jant lastik kazasız boyası şekilde 46bin km de iken aldım :) şuan 50600 küsür km de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: booris

Arkadaslar araba da agir hasar kaydi cikti nerdeyse bu sekilde alcaktim araci toplam 5 kazasi varmis vede bunu yapan ayni meslekten biri vede ortak arkadasda ikimizin en iyi ahbabi.

Hayret dogrusu

Ohooo kime güveneceğiz?

Biz arabamızı satmaya kalksak bu tip insanlar yüzünden sorun çekeceğiz.

Dürüst insan görünce alnından öpesim geliyor valla, çünkü dürüst insan bulabilince şaşırır oldum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.