2009 model honda hatchback arabam var. Teypteki cd takıp mp3 olarak dinlemem mümkün. Yalnız müzik dinlemek için höparlör den değil de kulaklık takarak müzik dinlemek mümkün müdür? Anladığım kadarıyla aux çıkışından mümkün görünmüyor. Kaldı ki araba da aux çıkışı yok. Çakmağa takılan bazı ürünleri gördüğüm kadarıyla mevcut değil. Bu konuda tavsiye almak isterim.
Teşekkürler.
hocam en kolayı al bir tane mp3 player, ya da at bütün şarkıları telefona, tak kulaklığı dinle.
ama illa ben yapmak istiyorum diyorsan forumu biraz araştırdım daha önce benzer olayı deneyenler olmuş. bu sayfayı incele derim.
evet o konuda haklısın bende öyle kullanıyorum ama bazı durumlarda sıkıntı yaşadım. Şöyle ki, mp3 ekranı küçük olması nedeniyle okunması zor oluyor. öyle olunca da araba kullanma dikkatimi de dağıtıyor ve önemlisi de direksiyondaki ses ayarı yada parça değişikliği yapabiliyorsun. O nedenle teypten mp3 player cd dinlemek daha pratik. Tabii birde mp3 playerda pil durumu da var. Uzun yolda bir anda pil bittince mecburen de benzinlikte pil aldım :) çok eski mp3 player kullanıyorum halen. yine de yardımın için teşekkürler.