Şimdi Ara

arabada uyuyanlar,tekniği anlatın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
15.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • binek otomobil,arabada uyumak için en rahat yöntem nedir..

direksiyon başında oturup koltuğu azcık geri yatırmak acemi işi...

yan yolcu ön koltuğa oturup koltuğu geri yatırmak daha iyi..koltuğu geri yatırmak ve koltuğu en geriye çekmek...

ayrıca ön iki camı 5 cm açmak iyidir,kapılarda kitli olcak...ayrıca güzel güvenli kameralı benzinlik olması lazım,benzinlikte sürekli ayakta insan var...

acaba yolcu ön koltukta oturup koltuğu geriye tam yatırıp koltuğu en geriye çekip o şekilde uyumakmı iyi,bu arada baş kısma yastık konulabilir..

yoksa ön iki koltuğu öne çekip,arkaya koltuğa geçip dizleri kırarakmı uyumak iyi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabada Uyuyanlar İçin Uyku Tekniği

Arabalarda uyumak zorunlu kaldığınızda, kaliteli bir uyku çekmeniz için uygulayabileceğiniz bazı teknikler vardır.

Öncelikle, mümkünse aracınızı kalabalık olmayan, gürültüsüz ve güvenli bir yere park etmelisiniz. Koltuğunuzun yatay konuma gelebildiğinden emin olun. Battaniye veya yastık gibi destek malzemeleri kullanarak rahat bir yatak stili oluşturun.

Uykuya dalmakta zorlanıyorsanız, koltukta uyumak için kullanılan özel uyku yardımcılarını deneyebilirsiniz. Bu yardımcılar, başınızı ve boynunuzu destekleyerek daha rahat bir uyku pozisyonu sağlamaya yardımcı olur.

Aracınızda havalandırma sistemini kullanarak hava sirkülasyonunu sağlayın. Bu, uyku kalitenizi artırmaya yardımcı olacaktır. Ayrıca, uyku sırasında vücut ısınızı dengelemek için hafif giysiler giyin.

Uykuya dalarken gözlerinizi kapatın ve derin nefesler alın. Vücudunuzu gevşetin ve zihninizi sakinleştirin. Uykuya dalma sürecini hızlandırmak için rahatlatıcı müzik dinleyebilir veya meditasyon yapabilirsiniz.

Uykuya daldıktan sonra, uykunuzun kesintiye uğramaması için aracınızın kilitli olduğundan ve alarmın devrede olduğundan emin olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu konu tutar yerimizi alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka koltuklari yatirip bagajla beraber komple yattigim çok oldu. Çaprazyatinca idare ediyor ya da bahsettiğin gibi yatiyorum kisa sureli dinlenmelerde.

• HB arabada arka koltuğun sırtlığını yatırıp bagajda uyumak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca wc yanıbaşımızda ve sabaha kadar açık market var,ayrıca arada uyku kaçınca arabadan gece inip hava almakta güzel olur..
    sabahleyin benzin marketinde soğuk sandiwiçte var,ayrıca eşofmanı benzilkik wc de giymek mümkün,ayrıca üstümüze battaniyede alınabilir

kışın üşümemek için kalın battaniye bere olur...yazın ise güneş doğunca sıcak bastırmaya başlıyor,o yüzden gece 23.00 de uyumak lazım...benzinliğin kenar kuytu yeri kapılabilir...
    ayrıca şehirler arası yolda böyle yapan çok oluyor,benzinliktekiler sorun etmiyorlar..birde marketten birşeyler alınırsa ve benzin alınırsa sorunda kalmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 13 Ağustos 2014; 22:16:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Arka koltuklari yatirip bagajla beraber komple yattigim çok oldu. Çaprazyatinca idare ediyor ya da bahsettiğin gibi yatiyorum kisa sureli dinlenmelerde.

benim arabadada arka koltuk yatabiliyor...o zaman ön koltukları tam geri çekip geriye yatırayım...arka koltuğuda öne yatırayım...bagajada yastık koyayım ayaklarımıda uzatmış olurum

aslında alta sermek için battaniye,üste almak için battaniye birde 2 yastık alınsa fena olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 13 Ağustos 2014; 22:19:59 >
  • Uykum varsa her türlü uyurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıdaki yorumlara katılmakla; C sınıfı sedan sınıfı araçta arka koltukları öne yatırıp, altına yorgan (kış ise üstünede) ve en önemlisi baş altına güzel yastık ile ayaklar bagaja uzatılması, bugüne kadar en uygun bunu keşfettim. Şoför koltuğunda debediklerim bu kadar rahat sonuç vermemişti. Yanlız yüzüstü yatmayı seven kişiler için araç içinde uyumak zor oldukça zahmetli olur kanısındayım.

• çok yorulunca hemen uykuya dalınır orası ayrı ama yatış şeklini belirlemek lazım,sabaha dinç kalkmak için...bazen şehir dışına gidenler oluyor onlar için ideal çözüm bulmaya çalışıyoruz

aslında sağ yolcu koltuğunu geriye çekip sırtı geriye taırıp uyumak ilk akla gelen 1.ci örnek ve pratik olabiliyor...sonra diğer şekiller geliyor

ama denildiği gibi,terste yatılabilir...yolcu koltuğunu geriye çekmek yerine ön torpidoya doğru dayamak...sonra sırtı yatırmak...sonra yastığı ön torpidoya koymak dayamak..ve ayakları bagaj kısmına doğru uzatmakta iyi fikir
  • Kucucuk skoda felicia da 3kisi 4 gece yattigimizi bilirim.
    Arkada bir kisi, yan yolcu koltugu hafif yatik bir kisi. Ben sofor koltugunda hafif yatirip, ayakkabilari cikartip bacaklarim direksiyona dayali bagdas kurup uyurdum.
    Tabi yorgun olunca her turlu uyuyorsunuz. Sabah camlarin icten bugu yapmasi da cabasi, igrenc birsey. Titanicte ki otopark sahnesini getirmeyin akliniza ama oyle bisey iste cami acalim desek disarisi soguk. Bi sekilde idare ettik. Guzel gunlerdi.

• söför koltugunu tam yatar konuma getirip yatmak en rahatı.arka koltukta duzleştirilip orda da yatılabilir
  • kesinlikle camlar aralık olsun yoksa kabondioksit zehirlenmesinden tatlı tatlı uyurken tahtalıköy.
  • şöför koltuğunu komple yatırdım başımı sağ arka koltuğun en köşesine dayadım bacakları şofor koltuğunun camına doğru uzattım belimin altına destek koydum o şekil zar zor uyumuştum bir sefer araba sedan boy 1.81 bir keresinde de 2 kişiydik ön 2 koltuğu komple yaslayıp uyumuştuk ama deli gibi uykumuz vardı bi yattığımızı birde kalktığımızı biliyorum
  • Ben yatamıyorum, daha doğrusu yatıyorum ama kalkınca boynum inanılmaz ağrıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sk1975

Yukarıdaki yorumlara katılmakla; C sınıfı sedan sınıfı araçta arka koltukları öne yatırıp, altına yorgan (kış ise üstünede) ve en önemlisi baş altına güzel yastık ile ayaklar bagaja uzatılması, bugüne kadar en uygun bunu keşfettim. Şoför koltuğunda debediklerim bu kadar rahat sonuç vermemişti. Yanlız yüzüstü yatmayı seven kişiler için araç içinde uyumak zor oldukça zahmetli olur kanısındayım.

Sırf bunu yapmak için tank LPG depomu simit e çevirdim.

• Ön yolcu koltuğunu sonuna kadar geriye çekip, sırtlığını öne yatırıyorum, kendim arka sola doğru uzanıp, ayaklarımı da koltuğun sırtlığına doğru L şeklinde dönerek uzatıyorum.
  • Yere seriyorum minderleri puf yastığımı da alıyorum son olarak da üzerime bi örtü ulama türü bir şey alıyorum,araba rolantide çalışır şekilde klimayı ilk kademede açıp uyuyorum :) Yaz kış örtüsüz uyuyamam asla incecik bir şey olacak,ama olacak :)

• Uzun yolda deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Yere seriyorum minderleri puf yastığımı da alıyorum son olarak da üzerime bi örtü ulama türü bir şey alıyorum,araba rolantide çalışır şekilde klimayı ilk kademede açıp uyuyorum :) Yaz kış örtüsüz uyuyamam asla incecik bir şey olacak,ama olacak :)

Sonra turbo mili kırdı diye konu açabilirsin :) aman dikkat et ;)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.