Şimdi Ara

ARABA tesisatini EVDE kullanmak icin NE YAPMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bende arabamdan cikma, JBL GTO 75.4 amfi - 2 adet JBL 1000 Watt kabinli Woofer - 2 adet INFINITY mid - 2 adet TIZ ve JVC KD-AVX1 marka oto teybim var..Bunlari evde kullanmak istiyorum.. Kucuk bir arasitirma yaptim ve bunu kaldiracak el-isi adaptorun olmadigini yada yapilsa bile hem buyuk hemde cok pahali oldugunu soylediler..Bende araba akusu ile baglamak istiyorum. 100 Amperlik kuru bir aku ve otomatik sarj aletinide almami soylediler.
    Bunu kendim yapabilirmiyim?
    Kablolari nasil temin edebilirim?
    Daha temiz ses almak icin iki adet daha kolona ihtiyacim olurmu?
    Ayrica bu teybin DVD oynatma ozelligi oldugu icin bunu TV ye baglayadabilirmiyim? (TV de hangi cikislarda calisir)
    Hangi malzemelere ihtiyacim var?

Yardim ederseniz cok sevinirim, cunku uzun zamandir bir sonuc elde edemedim..Yardim eden bir arkadas ile de birlikte yapabiliriz..

• 12 volt ve senin işine yarayack amperde adaptör bulamaman tuhaf, piyasada neler var be kardeşim evde aküye ne gerek var,buradan bu konuda birşeyler yazmak kolay, ancak uygulamada sorun çıkmaması için sen en iyisi piyasada bu işi yapan bir ustaya gitmelisin,sana kağıt üzerinde bağlantılarıda içine alan bir şema çizer,ne gerekiyorsa çözersiniz birlikte,
  • neredensin onu belirtmemişsin ,şayet istanbulda isen bu işin doktorları karaköyde,hemen tav olma bir araştırma yapmalısın bence,
  • karakoyu bilirim ama smps adaptor diye birsey varmis acilimi nedemek bilmem, uygun fiyata bulabilirmisim ama aku mu daha uzun omurlu yoksa bu tur adaptorler mi bilmiyorum..yinede sagol..
  • Sanırım yüksek amperli bir SMPS ve kondansatör işini görür.
  • Bu konu bu bölümde 1425 kere açıldı tartışıldı olumlu net çözümlere ulaşılşdı,neden arama butonuna basarak 2 dkaramazahmetinde bulunmuyorsunuz ?
  • guzel arkadsim arayip ta 1500 tane mesaj okuyorum ama herkesin tesisati farkli, tarih 2006 lardan bahsediyor ve ozamanlarda bugunku aletlerden de yok ortalikta..saolsun yardim etmek icin mesaj yazan arkadaslar da var veya senin gibi ters yapan da..onemli olan birinin isinin gorulmesi..imzami da okursan daha iyi anlasilir sanirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenakord08

SMPS ( Swıch Mode Power Supply ) ile bu işi çözersiniz... karaköyde zemin katta 13.8 volt 50 ampere kadar bu tür besleme kaynakları var bence bunu alıp kullanın daha iyi olur veya eğer yapabilirseniz kendiniz yapın diyeceğim ama bilemiyorum bence siz hazır alın Akü ve şarj sistemini almaktansa bunu dahada ucuza alırsınız...

SMPS ( Swıch Mode Power Supply ) fiyatları hakkında bilginiz var mı banada lazım olacak?
  • Gerçek 400W markalı 2 bilgisayar psu su ile +12v hattını köprüleme yaparakta sonuç alabilirsiniz. @audiocu ve @Diabloxt arkadaşların bu konuda daha deneyimli olduğunu biliyorum.Galiba görüşlerini yazacaklardır..kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.