Şimdi Ara

Araba Sportifleşme Fikir Alışverişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli üyeler Size aklımdaki bir soruyu sormak,sizinde görüşlerinizi almak istiyorum.

    Belirli bir marka adınadan ziyade elimizdeki herhangi bir otomobil için soruyorum.Bir otomobil nasıl daha sportif bir şekle bürünür ? Yani

    sordugum şey kısa bir vites ,direksiyon (küçük mü olmalı büyük mü ,derimi olmalı) pedallar ne gibi değişebilir.Emniyet kemeri,koltuklar ve benzeri şeyleri dinlemek Bmw 3.20 d den reno clio,dacia logana kadar elimizdeki mevcut arabayı nasıl en spor haline getirebiliriz (dacia logan'a 30ip m esirgemeyiniz efenim ( Tabiii herkesin sportiflik görüşü başka bu yüzden tartışmanın anlamsız olduğunu hatırlatır sizi fikir tufanına davet eder yorumlarınızı beklerim :))) )







  • Verdiğiniz araç örneklerinden ikisi ekonomi için tasarlanmış araçlardır. Onlarda çoğunlukla yapılan işlemler sırıtır. Bir de o kadar şekil yapıyorlar, basıyorlar gaza ses var icraat yok. Gitmiyor araç. O yüzden ekonomik tasarlanan araçların en güzel hali orijinal halleridir.
  • Size katılmakla birlikte şunu eklemek istiyorum,modifiyeden kasıt arabadan zevk alınacak unsurlardır yani vites boyunu kısaltıp pedalları hisli pedallarla değiştirmekte bi sakınca gömüyorum ama 2006 clioya kırmızı far arkasınada bie kamyon arkası söz...Bahsettiğim şey bu degil umarım beni anlamınızı sağlamışımdır bu açıklamamda.Herkes imkanına göre zevk almalı benim görüşüm bu.
  • jant kapaklarımın durumu baya kötüydü çizik içinde ve gerçekten çok kötü bir görüntüsü vardı yeni setine 40 50 lira istiyorlar(orj. değil). o kadar para vereceğime gider boyarım dedim ince zımpara aldım birde siyah sprey boya. temizledim çiziklerini olabildiğince zımparaladım boyadım taktım. beklediğimden güzel durdu. açıkçası yeni set alacak olursam takmadan siyaha boyayacağım. böyle bir uygulama yapılabilir ucuz güzel :)
  • Bir arabada orjinal parca kullanmak gerekir. Yani ben e36 kullaniyorum mesela ve orjinal disinda paspas bile koymam bu her marka icin gecerli olmali bana gore. Ford icin st , clio icin rs parcalari gibi..

    Bunun disinda bir arabayi spor gorunume kavusturmak icin bence 2 hamle yeterli oda jant ve spor yay-amortisor gerisi zevke kalmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bir araç sportif görünümde olacaksa;
    1-Spor direksiyon orta boyutlarda(Deri olabilir kaplaması)
    2-Koltuklar deri olmalı veya deri kılıf takılabilir.
    3-İç kısımda kullanılan ürünler birbirini tamamlamalı paspaslar , koltuk kılıfları direksiyon derisi vs.. renkleri fln birbirini tamamlamalı
    4-Aracı yormayacak düzeyde orjinal jant boyutlarını fazla aşmadan takılabilecek zevke göre en iyi jant takımı seçilmeli
    5-Camlarda en az 1-2-3 numara film olabilir.
    6-Pedallar fln metalik ve renkli olabilir.
    7-Spor yay takılabilir.

    Hepsi biraz paraya bakıyor. ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.