< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 19 Eylül 2018; 16:29:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 19 Eylül 2018; 16:29:19 > |
sogukken vites atmamaya calis
|
Şanzıman yağı,
Bir davar usta ile sirf bu nedenle birbirimize girdik. Debriyaj değişirken şanzıman yagini da değiştiririm. Hep izler kontrol ederim. Aracim 1.85L şanzıman yağı alir. Manuel'dir. 75w80 yağ alir. Bu davar şanzıman yağı koymuş, neymiş parmak ölçüsüymus. Arabanin sanzimaninda herhangi bir problem yokken bunun yaptığı işten sonra sabahlari vites geçmiyor, seri vites degisimlerinde siyirma yapiyor hatta vitesten boşa atiyor. Direk anladim şanzıman yağı basıncı ile alakalı olduğunu, ama ben yuksek viskozite falan sanıyordum.Gittim bana senkromec falan zirvaliyor. Bosalttirdim yagi olcerek Megersem 1.85L yag yerine 4L bilmem ne marka yag koymus uzerine 90 SAE kullanmış. Kecelerinden yağlar vs akiyor her yerinden şanzımanın. Yağı değiştirtdim kendi götürdüğüm Putoline nano yağ koydum. Soverek ciktim. O sokakta herkes bilir. Bir de 3-4 dukkanlik pejo servisi olacak. Neymiş 40yillik ustaymis altinda 10 usta çalışıyormuş. Hepsine duz gittim. Bu arabalari ustalar bozuyor arkadaş. O kesin. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 19 Eylül 2018; 18:6:34 > |
|
|
|
|
|
|