Şimdi Ara

Araba piyasasını kim belirliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 0 km piyasası bide 2.el pyasası neye göre düşüyor fiyatlar neye göre yükseliyor açıklarmısınız?

• hocam yıl sonu indirimleri zamlar bilmemneler ihtiyaçlar dogrultusunda belirlenir örnegin dün pazara gittim ne alan var ne satan pazar araba dolu alan yok , galerici arkadaslarım var kan aglıyor.. bir kaç aya açılır işler diyor mart nisanda hızlanır yazın kopar işler.. kış günü mesela bende aracımı satmak istemem kış günü araba aramasıda zor almasıda zor arabasız kalmak en zoru bu yüzden satmayı düşünmem he yazın tıkır tıkır yürür işler..
  • vatandaşa göre talep olursa artıyorlar yoksa düşürüyorlar bakın bi ara kimse almıyordu kriz mriz vardı ötv yi bile düşürmüşlerdi.
  • İnternet işin içine girmeden önce yazın 2. el araç fiyatları yüksek olurdu.Günümüzde yaz kış farketmiyor sürekli aynı fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

İnternet işin içine girmeden önce yazın 2. el araç fiyatları yüksek olurdu.Günümüzde yaz kış farketmiyor sürekli aynı fiyatlar.

Benim demek istediğim mesela bi araba Ortalama 50-55 bine satılıyor aydan aya neye göre fiyatlar düşüyor, artıyor? Benzin fiyatına göremi yoksa birisi kuyuya taş atıyor gerisi peşinden mi gidiyor?
  • Diğer ilanlar bence.Sen istersen arabanı 70000 liraya almış ve çok az kullanmış ol benzer ilanlar 60 civarındaysa istediğin fiyatı da yazsan aracın gideceği rakam aşağı yukarı belli oluyor.
  • orta dünyanın halkları olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen belirliyorsun arkadaşım bizzat sen.gidipte c sınıfı araçlara 60-70 bin liralar yani abd de sıfır camaro alınabilecek para verip sonra aldığı dandik pisiklet motorlu arabaya ''uçak bu arkadaş ya çoh mikemmel araba asar keser tokatlar'' diye teselli ediyosunuz bide kendinizi.kimsede demiyo ''aga ben bu arabaya bu kadar para verdimde yurtdışında gariban arabası bu devlet bana bu külüstürü bu fiyata nasıl satar'' diye.aman neyse herkes istediği gibi yaşasın nasılsa çıkar kokusu yakında

pardon sıfır camaro abd de daha ucuzmuş ahaha
    http://www.chevrolet.com/camaro-performance-car.html

edit:sen derken direk şahsına konuşmuyorum dostum genel şeyettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkgs -- 4 Şubat 2013; 17:33:24 >

• alıcıysan rahatsın. istediği kadar bi arabanın piyasası X tl olsun önemli değil sen bu para etmez diyosan bitmiştir. Sana kalan elindeki paraya göre araçlar arasında kıyaslama yapıp kafana en yatanı almak..örneğin adam 1.4 civic 97 model arabanın internetteki piyasası 18 19 hep(gördüğüm) edermi etmez? o paraya ne arabalar var der geçersin ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.