Şimdi Ara

araba isteyen arkadas silinirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu trafikte.para vermeden gezmeye sukretmesi gerekirken
    rahatlık zor geldiginden dolayı
    arabayı istemeye curret eden.ama kullanmasını bilmeyen.kaza atlatan.yada arabayı hor kullanan bozan arkadaslar illaki cıkıyor

bir kere istedimi arkasını kesmiyor habire istiyor
    boyle arkadas uzun yıllar sonucunda iki adet belirmis durumda
    silmek gerekirmi.laftan anlamıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sil gitsin...
  • Cürretten sonrasını okuma gereği duymadım . Hayırdır altındaki araba ne de cüret ediyor ?

• Kendi malınızı sanki size özel üretim yapılmış gibi görmeyin. Onun dışında sil boşver öyle arkadaş kalsın.

Üsteki mesaj doğru Cürret ne?

Padişahmısın? Sultanmısın? Çok önemli bir kişilikmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 14 Ağustos 2016; 12:52:31 >
  • Curret derken? Nolmus yani arabayi amma buyutmussun gozunde.Vermek istemiyosan olmaz dersin biter bisey istemis adam silmek nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 14 Ağustos 2016; 12:55:03 >
  • Eğer aracı vermeyişinizi bir problem olarak görüp değişim gösterecekse zaten olması gereken ortadadır.

• Arkadaşın arabası escalade rs7 s600 falan herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok yuklenmeyin, Türkçe yabancı dili olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşınızı silmenize gerek yok, vermek istemiyorum deyin lafı bitirin, araba vermediniz diye silecekse o sizi silsin. Söyleyin eğer önemli bir husus olursa ben getirip götürürüm ama aracımı vermem deyin.

Ben kimseye vermek istemiyorum ama ihtiyacı olduğunda da şöförlüğünü yapıyorum, hem benim kafam rahat, hem arkadaşlığıma pürüz girmiyor.
  • Araba isteyen silinir mi bilmem de 2 aydır arabamız yok ve araba varken her gün arayan arkadaş 2 aydır 1 kere aramadı ben sildim onu.
  • Lan ben kardeşime verirken bile temkinliyim :) Ne arkadaşi.

Silmenize gerek yok,olmaz deyip geçin

• Yine sen arkadaşından sıkıntılısin biz babamın amcasinin oglundan yana sıkıntılıyiz arkadas arabayi 2016da 0 aldik suan 15 bin km de 8 9 binini o yaptı adam habire istiyor surekli uzun yollara gitmeye istiyor babamda killaniyor ama belli etmiyor veriyor icin gidiyor adam bide temiz alıp leş gibi getiriyor ben temizliyorum söve söve adam gibi yakit koymuyor bikeresinde sehir ici icin aldı bana bağırıyor baban niye yakit koymuyor diye ulan sanami sorcaz daha aldık başımızın belası satma evresine geldim en son birdaha istedi babam vermedi dahada istemedi ama ister yine acayip kıl oluyorum

• Valla kardeş verme eger araba için kötü olucaksa olsun birader.

• ben ne araba istiyorum , nede borç kimsede bu ikisini benden istemesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnght -- 14 Ağustos 2016; 14:23:23 >
  • Sorunun cevabını konunun içinde vermişsiniz zaten. araca zarar veriyorsa silin gitsin. Bu arada soru ekleri ayrı yazılır. noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakılır.
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    dostum bazı şeyler verilmemeli ben annemin 5 yıldır ehliyeti oldugu halde direksiyona bile oturtmadım
    1 emanet malın canı burnunda olur
    2 çok araba sürmek isteyen uygun fiyatlı araçlardan kiralayıp binebilir
    3 yıllarca çalışıp kazandığım yemeyip içmeyip biriktirdiğim parayla aldığım arabayı kim olursa olsun deneme tahtası olarak kullandırtmam
    4 eğer arabayı sürmek isteyenın maddi durumu iyiyse parasal sorun yoksa emanet edilebilir ama herhangi bir durumda değer kaybı yada ölümlü kaza vb şeylerde yine başa bela
    5 şahsi eşyalarınızı kimseye vermeyiniz dostluk bozar varsın trip yapsın kırılsın kan sizin damar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan-kubar -- 14 Ağustos 2016; 14:47:09 >
  • Malım seni vereyim de mi kötü olayım vermeyeyim de mi kötü olayım diye bi söz vardır. Bu duruma da cuk oturur.
    Önceki arabamın turbo hortumu patlamıştı durduk yere 250 lira masrafa girmiştim.

• 9 yıldır ilk kez arabasız kaldım ve önemli sağlık problemlerimiz çıktı. Hastaneye gitmemiz gerekti eşimle. Ev hanımı oolan ablama ait ve evin 2. Arabası olan arabayı isterken nasıl ezildim ve sıkıldım anlatamam. İnsanlar nasıl böyle rahat araba ister anlayamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: samsun__

Cevap verme boş yere kardeşim pasif biri belliki 15 bin liralık arabayla birşey olduğunu zannediyor blok yap .

Velevki altında bugatti var.neyi değiştirir?

Altında milyonluk araç olunca farklı bir davranış mı göstereceksiniz?

Bu yaptığınız onur kırıcı birşey.gerek sizin gerekse karşınızdakinin.

• Aracı vermeye değer biri olup olmadığına sizin karar vermeniz gerek.Öyle arkadaşım var gece yarısı 3'te arasın gözüm kapalı deli gibi arabayı istediği yere sürer gerekirse pert ederim,benim malım onun onun malı benim gibidir.Öyle adamlar var allahın güücüne gitmesin ama yanımda birşey olsa ayağımla dürterim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.