Şimdi Ara

ARABA İLE TAKAS OLABİLİR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ARABA İLE TAKAS OLABİLİR!
    - Ürüne ait özellikler, donanım ekteki fotoğraftadaki gibidir.
    - Ürünün sıfır parça fiyatlarının toplamı exceldeki gibidir. İstediğim fiyat sembolik olarak 25.000 TL' dir.

- TEKLİFLERİNİZİ LÜTFEN ÖZELDEN MESAJ ATARAK YAPIN.

- Sistemi öncelikli olarak toptan satmak istiyorum, parçalamak istemiyorum.
    - Araba takası işin traji komik yanını göstermek için yazılmıştır, daha sonra değiştirilecektir.
    - Masamın üstünde ikinci el bir Renault R 12 Toros parasına PC kasası duruyor. Dolar ve ekstra vergilerin bizi getirdiği nokta ne yazık ki.

- Ürüne ait fotoğraflar en kısa sürede eklenecektir. Tertemizdir. Her daim UPS hattı üzerinde default değerleri ile mühendislik programlarında kullanılmıştır.
    - Ürünün parçalarına ait tüm kutuları durmaktadır.

- Bu boyuttaki ürünü kargo vermem çok uygun olmaz, hiçbir kargoya güvenemem. O yüzden ya Mersin taraflarında ya da Ankara yakınlarında satın alacak olursa ürünü kendim arabamla gelir teslim ederim.

ARABA İLE TAKAS OLABİLİR!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 25000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• ürünlerin sıfırları tabi güncel değil. hala üretilmiyor yani bu parçaların bir kısmı.

işlemci anakart olarak muadil güçte 9400f ve z370 bir anakartı yazsak sıfırı 2200 lira.
    işlemci soğutucu 300
    ramler 1000 liraya daha iyileri var.
    ekran kartı rtx2060 desek 3000
    850 pro yerine 970 evo 500gb sıfır 800
    250gb 860 evo 400
    psu 750 corsair rm750x 1000
    kasayı bilmiyorum hiç
    monitör 250 2.el ederi taş patlasa 10 seneden eskidir
    ups bilemiyorum
    hoparlörler 400 2.el değeri diyelim
    nas backupları bilmiyorum.
    router bilmiyorum
    windows 10 pro dijital lisans 10 lira gg'de dolu :)
    office için de yine 50 lira filan lisanslar var galiba 100 olsun.

kasa , nas hdd ve router dışında 9500 liraya daha güncel ve tabi sıfır 3 yıl garantili bir set kurulabiliyor . nasa diskler , router filan zaten herkesin tercih edeceği ürünler değil. ihtiyaç halinde alınır. komple satış imkansız gibi . en azından onları ayrı satabilirsiniz.

fiyatı yazmadıklarım 16 bin lira etmiyorsa bu sistemin 25 bin etme şansı yok :)
    bu parçalar hariç de yine 9500 etmez tabi ki. çünkü ben sıfır 3 yıl garantili muadil veya daha güçlü parçaları örnekleyerek yazdım.

kolay gelsin.
  • Toros gerçekten keyifli bir araç özellikle station vagon olanı veren olursa değerlendirin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerilto45

Toros gerçekten keyifli bir araç özellikle station vagon olanı veren olursa değerlendirin bence
    Şaka olsun dedim ama sanki araç ile takas yapsam, aracı daha hızlı satabilirim gibi.
  • Hocam yanlış anlamazsanız şu anda sistem toplayacak olsam bu listeden ne alırım diye baktım.
    Bulabildiklerim: ramler ve belki bir de psu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionsfire

Hocam yanlış anlamazsanız şu anda sistem toplayacak olsam bu listeden ne alırım diye baktım.
    Bulabildiklerim: ramler ve belki bir de psu.
    Canınız sağolsun. :)
    2016 senesinde alınmıştır bir çok parçası. Yani 4 sene öncesi için iyi bir sistemdi.
    Bugün 3800 dolara Top bir sistem toplasak 4 sene sonra geleceği durumu düşünün.

Kaldı ki benim kullandığım Real Time Rendering işini hakkıyla en iyi özelliklerde yapabiliyor.
  • SUAVI kullanıcısına yanıt
    Dört sene için çok güzel bir sistem, şu an top olmasa da iş yapar. Hayırlı satışlar dilerim, Allah gönlünüze göre versin.

• Düsunsene 25k veriyorsun içinde 6700k ve 1080 var komik.
    Gerçekci olmak gerekirse kimse bu sistemi almaz.
    Eger gercekten satmak istiyorsaniz. Tek tek satisda daha hizli satilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Lifetime

Düsunsene 25k veriyorsun içinde 6700k ve 1080 var komik.
    Gerçekci olmak gerekirse kimse bu sistemi almaz.
    Eger gercekten satmak istiyorsaniz. Tek tek satisda daha hizli satilir.
    Hakli olabilirsiniz zira komik rakamlar teklif ediliyor.

tabii vatandasimda para da yok. :(
    Yani cebine 10k koysa boyle bir sistem de toplayamiyor. :(

paramizin alim gucu cok dustu. urunlerde dolarin artmasiyla ucmus durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünlerin sıfırları tabi güncel değil. hala üretilmiyor yani bu parçaların bir kısmı.

işlemci anakart olarak muadil güçte 9400f ve z370 bir anakartı yazsak sıfırı 2200 lira.
    işlemci soğutucu 300
    ramler 1000 liraya daha iyileri var.
    ekran kartı rtx2060 desek 3000
    850 pro yerine 970 evo 500gb sıfır 800
    250gb 860 evo 400
    psu 750 corsair rm750x 1000
    kasayı bilmiyorum hiç
    monitör 250 2.el ederi taş patlasa 10 seneden eskidir
    ups bilemiyorum
    hoparlörler 400 2.el değeri diyelim
    nas backupları bilmiyorum.
    router bilmiyorum
    windows 10 pro dijital lisans 10 lira gg'de dolu :)
    office için de yine 50 lira filan lisanslar var galiba 100 olsun.

kasa , nas hdd ve router dışında 9500 liraya daha güncel ve tabi sıfır 3 yıl garantili bir set kurulabiliyor . nasa diskler , router filan zaten herkesin tercih edeceği ürünler değil. ihtiyaç halinde alınır. komple satış imkansız gibi . en azından onları ayrı satabilirsiniz.

fiyatı yazmadıklarım 16 bin lira etmiyorsa bu sistemin 25 bin etme şansı yok :)
    bu parçalar hariç de yine 9500 etmez tabi ki. çünkü ben sıfır 3 yıl garantili muadil veya daha güçlü parçaları örnekleyerek yazdım.

kolay gelsin.

• Kapıda 2005 model Beldeyama var 3 yıldır hiç kullanılmadı düşünürşen getiriyim hemen hiç yakmıyor mazot masrafı falanda yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener833 -- 9 Haziran 2020; 20:22:3 >
  • SUAVI kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakmayın ama 10k paraya bundan iyi sistem toplanıyor çok rahat.
  • hurda yanmış motorsuz araba ile takas yapabilirim istersen :)
  • Anlamıyorum bazen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.