Şimdi Ara

SATILMIŞTIR: AOPEN FSP300-60ATV - 300W - Kargo Dahil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILMIŞTIR

AOPEN kasamda takılı olan ve halihazırda kullanmakta olduğum FSP300-60ATV , 3. Revizyon gerçek 300W'lık güç kaynağı satılıktır.
    FSP markası için çok bir şey yazmaya gerek yok. Kalitesini herkes bilir. (Tıbbi cihazlara bile PSU sağlıyor.)

Tertemiz, evde kullanılmış, hiçbir problemi yoktur.
    Ürün çok sessizdir.

Ankara dışından ürünü almak isteyen kişiler için kargo ücreti bana ait olacak şekilde ürünü PTT kargo ile gönderebilirim.

İstediğim fiyat: 29 TL

Bir adet fotoğraf eklendi:

SATILMIŞTIR: AOPEN FSP300-60ATV - 300W - Kargo Dahil

Lütfen PM atarak iletişime geçiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 26 Şubat 2010; 23:33:56 >

• 80mm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 14 Şubat 2010; 18:57:53 >

Orijinalden alıntı: SUAVI

80cm.

8 Cm - 80 mm.

12 Cm olsa kaçırmazdım ama kısmet artık.. Hayırlı satışlar. Güzel fiyat vermişsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire_loups -- 11 Şubat 2010; 22:28:07 >

https://forum.donanimhaber.com/mrblack-nickli-atlantis-bilgisayar-sacmalamasi--124546639
  • bu 60atv ler yanlış değilsem tam 300watt hatta 350 watt gibilerdi

Alışverişlerim : EX_PRO(∞), vincee, by_hls, mahoni_20, ozgboy, kamilseref, murat cümert, ali_emre, cavador (x2), mutama, muratdm, BiLgiSeaRcheR, SIKILHAN, omer1965, p4ozgur, pehlionemusti, ToGaN35, Systematik, ORHANAYDİN, C-TİMİ, Elaman, Diamondx,trusen(x3), Marlbor0, xolo, mondschein66, Blackladox, opelgt, pepe7115, ABSOLUT, tamerpiyade, scalper, Nm1, TaşkınMahmut, artariel, W4siLi, JeaLeusy, iceman_54, geek90
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

80cm.

8 Cm - 80 mm.

12 Cm olsa kaçırmazdım ama kısmet artık.. Hayırlı satışlar. Güzel fiyat vermişsiniz..

Düzelttiğiniz için teşekkürler. Utanmasam 80m yazacakmışım. 80cm kasa boyutu gibi olmuş.

80 mm yazacaktım.

quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

bu 60atv ler yanlış değilsem tam 300watt hatta 350 watt gibilerdi

Evet doğru biliyorsunuz.
    AMD Athlon II X2 2.8 GHz + GeForce 8800 GTS 512MB + 4 GB DDR2 Ram + 2 Adet HD + DVD Writer + Tv Kartını çok rahatlıkla kaldırabiliyor.
    Hiçbir sıkıntı çıkarmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 13 Şubat 2010; 16:22:41 >

• Kardes benim xp ultimate konum icin özel mesaj göndermissin ama ben forumdan mesaj yollayamiyorum msn gelebilir misin?
    msn emot__53@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.