Şimdi Ara

araba için tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

araba almayı düşünüyorum. ilk arabam olacağı için birazda forumda araba konusunda üstad derecesinde insanlar olduğunu bildiğim için sizden tavsiyelerinizi bekliyorum.

bütçe 20 bin ama 5 bin oynama payı var. manuel vites, satışta sorun çıkarmıycak, yakıtı makul tercihen sedan.

ilginize şimdiden teşekkürler.

• renault megane
  • takip
  • megane hangi kasa kaç model tavsiye ediyorsunuz??
  • benım akılmdada punto sandero ve clio lar var. tavsıyesı olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScanServ

benım akılmdada punto sandero ve clio lar var. tavsıyesı olan varmı

dacia dan uzak duruyorum. kalitesiz gibi duruyo. clio nun piyasası iyi gerçekten. punto benimde aklımda ama hakkında pek bilgim yok.
  • turkiyede dacia yurtdısında renonun markasında cevremde cok kişi var memnun olan. benımde aklım clioda ama dahada onemlısı aklımı karıstıran olay şu 23 bine benzin alıp yuksek model aracamı bınmek yoksa dizel alıp bir daha eski modele mi karar veremedım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScanServ

turkiyede dacia yurtdısında renonun markasında cevremde cok kişi var memnun olan. benımde aklım clioda ama dahada onemlısı aklımı karıstıran olay şu 23 bine benzin alıp yuksek model aracamı bınmek yoksa dizel alıp bir daha eski modele mi karar veremedım

etraftan duyduklarıma göre dizel araba 150 bin km den sonra bitiyomuş. benzin de tüpe iyi uyum sağlayan bir araç değilse sıkıntı. dacia nın 1.5 dci motorunun clioda kullanıldığını biliyorum ama donanımı nedir yedek parçası ucuz mu hiç fikrim yok açıkıçası.

golf4, bora veya polo hakkında ne düşünüyosunuz? bir arkadaşım polo ve bora türk üretimi alman mühendisliği yok onlarda falan dedi. doğruluk payı var mı?

ilgin için teşekkürler bu arada

• clio ya da linea
  • i34anbul kullanıcısına yanıt
    Dizel 150.000 de biter algısı yanlış tır.

Ata fil niyetine binersen , cağilce yorum ancak böyle olur :)

Kısacası , doğru kullanılıp dikkat edildiğinde , nice 100.000 binleri dizeller de görülebiliyor.
  • Megane 2 öneririm. 2004 modellerinden en sorunsuz modelidir.
    Veya punto olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 ve üzeri 207 olabilir.
  • Bütçeniz temiz bir dizel için yetersiz. Sadece dizel olsun diye de kalitesiz ve güvenliği zayıf bir araca binmeyin. Ayrıca dizel 150.000'de biter diyen arkadaşınız varsa da onlardan uzak durun

Benzin+lpg olarak Focus 1 makyajlı kasa, Megane 2 ya da daha küçük olabilir derseniz Grande Punto ya da Mitsubishi Colt öneririm.

• 150 bin den sonra turboyu yenilemek gerekiyomuş duyduğum kadarıyla. benim de gönlüm dizelden yana ama benzin+lpg olarak da iyi arabalar var. focus ile özellikle ilgileniyorum şimdi birçok yerden aynı lafı duyuyyorum memnun olmayan yok gibi.

yorumlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i34anbul

150 bin den sonra turboyu yenilemek gerekiyomuş duyduğum kadarıyla. benim de gönlüm dizelden yana ama benzin+lpg olarak da iyi arabalar var. focus ile özellikle ilgileniyorum şimdi birçok yerden aynı lafı duyuyyorum memnun olmayan yok gibi.

yorumlarınız için teşekkürler.

Sen bana sıfır turbo dizel ver, 1 km olmadan turbo patlatırım o kolay iş.. Adam gibi kullanıldıktan sonra nice 150.000'ler görüyor o araçlar.

• Fiat Palio Multijet.
  • o da ayrı bi konu tabi
  • Temizinden 2006-2007 model dizel seat cordoba ibiza tarzi bi araç alabilirsin biraz arastir istersen

• i34anbul kullanıcısına yanıt
    Dizeller 150 binde bitseydi yollarda ne kamyon ne otobüs ne minibüs kalırdı :)
  • seat donanım açısından değerinin altında satılıyor bence. bu ister istemez kıllandırıyor insanı bunun sebebi nedir acaba yedek parçası mı pahalı piyasası mı yok?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.