< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Auto king in sarısını kullanıyorum, memnunum. |
|
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
|
arapsabunu makine ile köpük uygulamak istersek köpürür mü deterjan haznesine ne kadar koyulmalı. |
|
|
yıkama eldivenim var. su ile ön temizlik yaparım arap sabununu eldivene döker her yeri köpürtürüm sonra tekrar makine ile su sıkıp durularım. tavsiyeniz için teşekkür ederim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 5 Şubat 2026; 20:0:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
mb:MSI x370 Gaming Pro Carbon**case:Phankteks P400s Black/White Thermaltake Riing fans**psu:Corsair CX850M**ram:16GB (8*2) Corsair 16 Gb DDR4 2400MHZ**hdd:Samsung 860 Evo 500 GB SSD + Adata SX8200 512 GB M2**monitor:AOC AGON 27" AG273QCX**headset:Hyper X Cloud II** Mobile:Xiaomi Mi A2 Lite 64GB Gold Game: PS4 PRO 1 TB White Car:Peugeot 308 2021 Allure Sport Red. |