Şimdi Ara

Araba için şampuan önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne ucuz ne pahalı arabaya zarar vermeyecek PH nötr olan köpüğü güzel bir marka arıyorum. Fırça değil de eldiven veya yumuşak bez ile yıkamayı düşünüyorum.

Cilalı olduğu için güneş altında yapmayın denildi.
    Newmix snow foam önerisi çok aldım yinede buraya sorayım istedim. Başka güzel önerilere açığım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Meguars in sampuanini kullaniyorum gayet memnunum. Araci aldigim gunden bu yana bir kez bile firca ile araba yikalamdim hep sunger yahut eldivenle yikadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PH nötr kostiksiz bilindik bir marka alsanız yeter. Bence araba yıkamanın en önemli olayı kurulama. En iyi şampuanı da kullansan duruladıktan sonra iyi kurutamazsan su lekesi kalır. Asıl yatırımı havluya yapın derim.

• Size mesleğin içinden biri olarak söyleyeyim. Gereksiz 400-500 liralarınızı o şampuanlara dökmeyin. Arap Sabunu veya Bebek Şampuanı Dalin bu ikisi sıfır kostik ve parlaklık ile aracı sanki Pasta Cila Boya koruma attırmışsınız gibi temiz çıkarırsınız.

İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • MobilRadar kullanıcısına yanıt

arapsabunu makine ile köpük uygulamak istersek köpürür mü deterjan haznesine ne kadar koyulmalı.

geçen yıl açıldı
    Araç Önerisi Lazım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MobilRadar kullanıcısına yanıt

yıkama eldivenim var. su ile ön temizlik yaparım arap sabununu eldivene döker her yeri köpürtürüm sonra tekrar makine ile su sıkıp durularım. tavsiyeniz için teşekkür ederim.

• ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    O marka güzel fakat biraz tuzlu. İlk deneme için Grass aldım bakalım yolda.

• Bende öncelerden newmix vardı sonrasında divortex washbery olanı aldım 1 yılı geçti. Fena değildi ancak bir süredir şarjlı köpük makinesi ile deniyorum köpük kivami düşük kalıyor. Newmix foam var ama yorumlarda kiri alma konusunda başarısız denmiş. Divortex alpha foam deneyeceğim sanırım 4 lt 600 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 5 Şubat 2026; 20:0:11 >
    MSI x370 Gaming Pro Carbon**case:Phankteks P400s Black/White Thermaltake Riing fans**psu:Corsair CX850M**ram:16GB (8*2) Corsair 16 Gb DDR4 2400MHZ**hdd:Samsung 860 Evo 500 GB SSD + Adata SX8200 512 GB M2**monitor:AOC AGON 27" AG273QCX**headset:Hyper X Cloud II**

Mobile:Xiaomi Mi A2 Lite 64GB Gold
    Game: PS4 PRO 1 TB White
    Car:Peugeot 308 2021 Allure Sport Red.
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Deneyince yazın bende Grass'ın performansını paylaşırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.