|
Merhabalar ilk araç olarak 800k bütçeye ikinci el otomatik araba arıyorum . Araçlar hakkında hiçbir fikrim yok değişeni boyası ne durumdaysa alınır o paraya değer mi fikrinize ihtiyacım var. 7 sene önce ehliyeti aldım ancak araba almak bu zamana nasip oldu ehliyeti aldığımdan beri de araba sürmedim manuel almıştım ehliyeti ancak aracı otomatik tercih edeceğim. Aklımda olan araçlar Suzuki swift, cam tavan i20 veya i30 (cam tavan çünkü çok çok hoşuma gidiyor inanılmaz bir sürüş zevki vereceğine emin gibiyim ) , Nissan juke, clio 1.5 bunlar arasından cam tavanlılara çok daha yakınım bilginize .. eklemem gerekiyor ki her ne kadar ilk araç olacağından çarpm vs gibi durumlarda sorun yaratmayacak çok masrafı olmayacak az yakacak bir araç arıyor olsam da tabiri caizse şöyle yakışıklısından bir şey almak istiyorum çünkü mezun olacağım ve stajyer avukatlığa başlayacağım o dönemde de kullanabileceğim avukatlık mesleğinin ilk yıllarında da en azından kullanabileceğim bir adaş arıyorum . şehir içine uygun, az yakan(nispeten en azından) km çok yüksek olmayan araç arıyorum . İkinci el olacağından değişen durumu neye göre tercih edilebilir neye göre edilmez boyalı ise alınmamalı mı veya nereleri boyalı ise aslında alınmamalı gibisinden uyarılarınızı da bekliyorum. 800k bütçeye km nispeten düşük araç bulabilir miyim ? Hangi yıldan sonraki araçlara bakmalıyım ? Sizin uyarı ve önerileriniz neler? Şimdiden teşekkürler 🙏 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fattmakpln -- 10 Şubat 2026; 13:47:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler