Bildirim
Araba çekicileri zırhlı bir aracı kaldırabilir mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Trafiğin elinde bulunan standart çekiciler kaldıramaz. Maksimum kapasiteleri araç üstü ekipmanı yapan şirkete göre değişiyor. En kötüsü 2000KG en iyisi 2500KG kaldırabiliyor.
Araç için özel vinç çağrılması gerekir.
Fakat polis aracın 4.8 ton olduğunu bilmez. Çekici de iş güzarlık yapıp çekmeye kalkarsa araca zarar verirler. -
Kaldiramaz ama ceker
On lastik havada goturur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski ve zırhlı aracı kim niye kullanır ilginç. -
sahipleri bazen eskiyen zırhlı araçları ikinci elde satıyor, bakıyorum yaşlı olanlar zırhlı olmayan yaşıtlarına göre ucuz da oluyor, çok yakacakları için tabi kimse almak istemez diye. alan alıyor yani ucuz diye veya zırhlı araç gerekiyordur düşmanım var hesabına. -
S klası çekecek haa? ben de görecem. çekemez. Önü kaldırıp da çekemez. El freni var. Gider başka araba çeker:) -
Yeri gelmişken sorayım, aracı çektiklerinde nasıl bir yol izlemeliyiz? Tampon ekleri marşbiyel ekleri vs var illaki zarar verecekler bu duruma ne yapmalıyız?
Daha zırhsız BMW'yi kaldıramıyorlar.
Gerçi bom uzunluğu hatalı burada. Aracın ağırlığından sebep biraz göz kararı biraz tecrübe ile bomu çok daha kısa tutması gerekirdi.
Ama mesela bu çekicilerin arkasında, aracın ön dingillerini takacak bir yer daha var. Oraya takıp çekip götürebilir. Yeter ki almak istesin, her türlü alır.
-
Zırh malzemeleri çok pahalı, yeni aracı zırhlamak için yeni bir araç parası vermektense eldeki daha mantıklı
-
öyle bir arabaya dokunamazlar, anca gariban arabalarını çekerler -
-
-
-
Yapanın ellerine sağlık baya güzel şirin araç karpuz kaplaması çok iyi .
Yukarıdaki Ford ise genelde park etmiş duruyor bazen orada olmuyor ama genelde orada. -
Eğer aynı araba ise bende merter marmara forum karşısındaki class benzin istasyonunda goruyorum bu arabayı. Yıkamanın orada surekli sabit duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Yapanın ellerine sağlık baya güzel şirin araç karpuz kaplaması çok iyi.
Yukarıdaki Ford ise genelde park etmiş duruyor bazen orada olmuyor ama genelde orada.
Evet evet opet değil Class. Demek ki burada yokken oraya geliyor. Burada da hep sabit bir yeri var.quote:
Orijinalden alıntı: K.B.R.O
Eğer aynı araba ise bende merter marmara forum karşısındaki class benzin istasyonunda goruyorum bu arabayı. Yıkamanın orada surekli sabit duruyor.
Alıntıları Göster -
Bom uzunluğu dediğin nedir hocam?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Vincin kolu diyebilirim. Boom'un Türkçe'deki kullanımı. Bom ne kadar uzarsa taşıma kapasitesi o kadar katlanarak düşer. Bom uzunluğu 2 katına çıkarsa kaldırma kapasitesi 4'de 1'e düşer.
Tam yerine rast geldi manzara.
[simage]https://i.hizliresim.com/XbRrA7.png]/image]
En Beğenilen Yanıtlar

Trafiğin elinde bulunan standart çekiciler kaldıramaz. Maksimum kapasiteleri araç üstü ekipmanı yapan şirkete göre değişiyor. En kötüsü 2000KG en iyisi 2500KG kaldırabiliyor.
Araç için özel vinç çağrılması gerekir. Fakat polis aracın 4.8 ton olduğunu bilmez. Çekici de iş güzarlık yapıp çekmeye kalkarsa araca zarar verirler. |
sahipleri bazen eskiyen zırhlı araçları ikinci elde satıyor, bakıyorum yaşlı olanlar zırhlı olmayan yaşıtlarına göre ucuz da oluyor, çok yakacakları için tabi kimse almak istemez diye. alan alıyor yani ucuz diye veya zırhlı araç gerekiyordur düşmanım var hesabına.
|
S klası çekecek haa? ben de görecem. çekemez. Önü kaldırıp da çekemez. El freni var. Gider başka araba çeker:)
|
Benzer içerikler
- park lambası muayeneden geçer mi
- nesil car
- dizel enjektör temizleyici
- izmir"de en iyi renault tamircisi
- megane 2
- togg satış rakamları
- bmw ix fiyat
- id7 fiyat
- byd gemi
- ford focus fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X