Şimdi Ara

Araba çalışmıyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, kontağı çeviriyorum ama hiç tık yok, bazen marş motoru dönüyor duyuyorum lakin araba çalışmıyor. Sonra tekra tekrar basınca 10 denemede alıyor. Marş motorunun kömürünü ve dişlisini 6 ay önce değiştirdim.acaba neden olur, herhangi bir gıvlama falan yok normal sona kadar çeviriyoru. Kontağı ama çalışmıyor. Yardımlarınızı ve önerilerizi brkliyorum. Arac su an evin önünde yatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akü...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateşlemede sorun olabilirmi?

• Hocam snlamadımki, bugün aküyü şarja taktım ışık yeşile döndü ama tık yok. Yanlız gerilimi ölçtüm 10 v gösteriyor

• Güncel

• Akünün ömrü bitmiştir büyük ihtimal.

Bakmayın siz yeşil yandığına.Aynı durum aylar önce benim de başıma geldi,aracı ittirmek zorunda kaldık.

Marş motoru bitmiştir diye zannediyorduk,akü yeşil yanıyor diye felan ama sorun aküdeymiş.

Siz ilk önce yeni akü takın,öyle deneyin.

• araba çalıştığı bir vakit oto elektrikçiye gidin o sorunu söyleyecektir, aynısı başıma geldi kömürleri vs. değiştirdik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -Aracı yerinden 1-2 metre oynatın marşa tekrar basın eğer marş basarsa , marş motorunda sorun vardır.
    -Akü de sorun olabilir takviye ile marşı deneyin derim. Eğer aküde sorun olmadığını varsayıyor iseniz akü bağlantı kablolarını kontrol edin gerekirse çıkarıp oksitlenme varmı diye bakın. Kutup başı mevcutsa onları da kontrol edin. Sorun aküde gözüküyor
  • 4 yıllık tam kapalı mutlu akü bitermi ya, gerci haftada bir iki kısa mesafe binerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

4 yıllık tam kapalı mutlu akü bitermi ya, gerci haftada bir iki kısa mesafe binerdim

Höhh maşallah hocam kaç yıl kullanacan daha 4 yıl iyi bir zaman
    Akünün 10V gösterdiğine bakma hocam yüke binince kaç volta düşüyor önemli olan o.
    Benim orjinal akü 3,5 yıl gitti sabah çalışmadı aniden küt diye gidiyor yazın ortasında, geçen ay değiştirdim. Akücülerde test cihazı var onunla baktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.