Şimdi Ara

Araba buzlugu ve et taşınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
25.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar bir sorum olacaktı Kurban kesildikten sonra etini araba buzlugu alıp onun içnie koyup 3.5 saatlik yol gidilse çözünürmü ? (koymadan dondurularak tabiki)

bunu dusundum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 29 Eylül 2014; 19:56:55 >

• Hicbir sey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva2103

Hicbir sey olmaz

bu model iş gorurmu hocam ?

Birde bu varhttp://www.koctas.com.tr/kamp-malzemeleri/mtr2400-elektrikli-oto-buzluk/8046-13426/

• Hiç bişey olmaz. Ben 8 saatlik yola götürdüm. Taş gibi çıktı içinden içine donmus pet şişe vs koyun.

• Valla hocam Mazda 3 de herhalde vardır böyle bi özellik

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Hiç bişey olmaz. Ben 8 saatlik yola götürdüm. Taş gibi çıktı içinden içine donmus pet şişe vs koyun.

http://www.mediamarkt.c...gId=-14#teknik-bilgiler bu model iş gorurmu hocam ?

Birde bu varhttp://www.koctas.com.t...-oto-buzluk/8046-13426/

Marka model oalrak varmı hocam tavsiye peki ?

• biz dondurmadan 5 saat taşıyacaz.
    pazar günü kurbanı kesip(öğle saatlerinde)
    öğleden sonra yola çıkacaz,
    köpük kutularda, buz kalıpları arasında taşıyacağız.
    inş bozulmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o sistemler dışarıdaki havayı en fazla 10 derece düşürüyor.Çok kullanışlı gelmediği için almamıştım.
  • ben daha önce bimden bluelight marka 40 lt soğutucu almıştım 10 saatlik yolda herhangi bir sıkıntı olmadı. cihazın kapağı tam olarak kapanır herhangi bir sızıntı olmazsa sıkıntı olacağını sanmıyorum
  • Modellerhakında gorusu olan varmı yoksa hepsi aynımıdır bu cihazların? 12v yazıyor 2side.

http://www.koctas.com.tr/kamp-malzemeleri/mtr2400-elektrikli-oto-buzluk/8046-13426/

• Şöyle bir araştırdım yukarda attıgım 2linin ufak boylarından baska marka yok satılan 300 400tl likler hariç
  • geçen sene ardahandan ankaraya getirdik banamısın demedi.bence almanıza gerek yok
  • 30 litrelik termos aldım 25 liraya, içine 4-5 tane dondurulmuş 500ml lik pet şişe dizecem üstüne de kağıt üstüne de etleri istifleyeceğim :) hiç açmazsan tahminen 5-6 saat dayanır bu yöntemle. ben 3 saatlik yolda denediğimden buzlar pek erimeden evde oluyordu etçiklerim.
  • buzluğa koymasan bile olur.Kesildikten sonra koy bagaja 4-5 saat git hiçbirşey olmuyor olmazda.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Bence buna gerek yok dondurup içine buz koyun yeter. Yani elektrikli bir soğutucuya gerek yok normal ucuz bir termos alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

Bence buna gerek yok dondurup içine buz koyun yeter. Yani elektrikli bir soğutucuya gerek yok normal ucuz bir termos alın.

Normal ile pek bir farkları yok

• Bizde arabanin arkasina derin dondurucuyu koymayi dusunuyoruz.Ciddiyim

• Ben de aynı şekilde düşündüm fakat büyük olanları 300 tl den başlıyor. Bir de gittim koçtaşta inceledim elektrikli olanları bi halta yaramıyor iki tane minnacık fan koymuşlar onlar ısıyı muhafaza etmez ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın ha .ben sucuk yaptiriyorum mis gibi.taşima derdi falan olmuyor.hatta et yerine sucuk verdim bi arkadaşa

• quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Ben de aynı şekilde düşündüm fakat büyük olanları 300 tl den başlıyor. Bir de gittim koçtaşta inceledim elektrikli olanları bi halta yaramıyor iki tane minnacık fan koymuşlar onlar ısıyı muhafaza etmez ki.

Koçtaştakini alacagız bizde 119tl olan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.