Bildirim
Araba almak için doğru zaman mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O durumu şu an kimse belirleyemiyor hocam piyasa karışık bana kalırsa az kullanılmış 2.el almak en mantıklısı şu an için. -
2013 model almak mantikli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
piyasanın sakinleşmesini beklemek daha mantıklı ancak fiyatlar dahada artacak deniliyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 9 Şubat 2014; 20:18:23 > -
Şuanda elimde para olsa gider 2013 model alırım, ilerleyen günlerde ne olacağını bilmek için müneccim olmak lazım ama işin iyiye gideceğini hiç sanmıyorum. -
Şu dönemde 0 almak cok buyuk mantiksizlik olur.
Beklenilmesinde fayda görüyorum.. -
Bu belirsizlik varken ve sıfır araçlar fiyat yükseltirken 2.el araç almak için beklenmesi bence zarar etmek demektir. -
Sifir arac fiyatlarinda yilin ikinci yarisindan sonra dususler olacaktir. Ama cok ucuk dususler beklemek mantiksiz en fazla 2 2.5 bin civari dusus olur zannimca. Su an ise ikinci el araba almak daha mantikli mart sonunda ise ikinci el araclarda da bir miktar artis olabilir. Bu nedenle ikinci el arac almayi dusunuyorsaniz bence tam vaktidir.
İkinci el almak daha mantıklı. Sadece kriz arifesinde değil, benim düşüncem her zaman ikinci el alınması doğrultusunda. İki ay kadar önce yaşadığım somut örneği aktarayım:
0 km Civic Eco LPG'li aracın fiyatı 58.000 civarıydı. Vergisi plakası şusu busu dedik, pazarlık payını buna denkleştirdik diyelim. O dönemde sahibinden.com ilanında, sıfır araca ek olarak navi ve boya koruma yapılmış, çiziği bile olmayan aynı araç 50.000 TL idi. Fark sadece benden önce yapılmış 6.000 km idi.
Şimdi gidip sıfırını almak, vergi sömürücüsü devlete 20.000 liradan fazla vergi vermek, pratikte de 8.000 TL fazladan para ödemektir benim için. Bu nedenle geri kalan hayatımda sıfır araç almayı düşünmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 9 Şubat 2014; 21:30:32 >
Şu piyasada, o kadar kötü bir dönemden geçiliyor ki, kimsenin bir şey yapası yok -
Almayın diye her konuda bağrıyoruz.Ama şu da var her geçen gün fiyatlar artıcak bu da bir gerçek alacaksanız alın ne diyelim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X