Şimdi Ara

Araba Ağır Bakımında Nelere Bakılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 model honda accord kullanıyorum 2019 dan beri bende 300 binde aldım 400 bin oldu. Şimdiye kadar motor yağı, su ve filtreler dışında bi değişim olmadı. Ağır bakım dedikleri ne oluyor. Ustaya gidiyorum gerek yok diyor. Yaptırmam gerekli mi neler değişmeli? Ağır bakımda arabanın neleri değişir, yenilenir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ya aslında var ama bizim ülkede ustalar ahraz ve iş yapmaktan yoksun. Araç aldık expere soktum z rotlar amortisör takozları disk kötü dediler. Ustaya götürdüm yok bu daha götürür yok bunda bir şey yok. Bu kilometredeki arabada bu normal. (Ki bu baya bilindik bir usta şehirdeki) yani iş yapmaya eriniyorlar. Yabancı forumlara bir bakın. Alt takım motor şanzıman yağı v kayışı buji bobin bunlar bir kontrol edilsin. Ama erinir bizim ustalar. 3.2litre yazan motora 4litre dayasın filtre değiştirsin yeter 4 kağıt…
  • Usta gerek yok diyorsa kurcalama...

• Ya aslında var ama bizim ülkede ustalar ahraz ve iş yapmaktan yoksun. Araç aldık expere soktum z rotlar amortisör takozları disk kötü dediler. Ustaya götürdüm yok bu daha götürür yok bunda bir şey yok. Bu kilometredeki arabada bu normal. (Ki bu baya bilindik bir usta şehirdeki) yani iş yapmaya eriniyorlar. Yabancı forumlara bir bakın. Alt takım motor şanzıman yağı v kayışı buji bobin bunlar bir kontrol edilsin. Ama erinir bizim ustalar. 3.2litre yazan motora 4litre dayasın filtre değiştirsin yeter 4 kağıt…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 2 Nisan 2024; 19:24:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın hocam zorla iş yaptırıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Triger zincir hocam bunlarda öyle değişmiyor diye biliyorum

Zincirler daha uzun ömürlü sanırım ama illa bi bakımı değişimi oluyordur bence aşırı masraflı değilse daha binecekseniz ben riske atmazdım. Özellikle devirdaim antfiriz kesin değiştirin derim

• zaten honda kullanıyorsun arıza çıkaran bi araç değil. bu yaştaki araçları çalışıyorsa kurcalatmayın. çünkü yıllar içinde parçalar birbirine oturuyor biraz da yıpranıyor. sağını değiştiriyorsun soldaki conta kaçırmaya başlıyor onu değiştiriyorsun arkadaki hortum deliniyor. o yüzden bozuk değilse elleme yağını suyunu değiştirt devam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.