< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ya aslında var ama bizim ülkede ustalar ahraz ve iş yapmaktan yoksun. Araç aldık expere soktum z rotlar amortisör takozları disk kötü dediler. Ustaya götürdüm yok bu daha götürür yok bunda bir şey yok. Bu kilometredeki arabada bu normal. (Ki bu baya bilindik bir usta şehirdeki) yani iş yapmaya eriniyorlar. Yabancı forumlara bir bakın. Alt takım motor şanzıman yağı v kayışı buji bobin bunlar bir kontrol edilsin. Ama erinir bizim ustalar. 3.2litre yazan motora 4litre dayasın filtre değiştirsin yeter 4 kağıt…
|
Usta gerek yok diyorsa kurcalama... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 2 Nisan 2024; 19:24:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Zincirler daha uzun ömürlü sanırım ama illa bi bakımı değişimi oluyordur bence aşırı masraflı değilse daha binecekseniz ben riske atmazdım. Özellikle devirdaim antfiriz kesin değiştirin derim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
zaten honda kullanıyorsun arıza çıkaran bi araç değil. bu yaştaki araçları çalışıyorsa kurcalatmayın. çünkü yıllar içinde parçalar birbirine oturuyor biraz da yıpranıyor. sağını değiştiriyorsun soldaki conta kaçırmaya başlıyor onu değiştiriyorsun arkadaki hortum deliniyor. o yüzden bozuk değilse elleme yağını suyunu değiştirt devam. |
|