Şimdi Ara

araba aero dinamisi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya benim bir sorum var şimdi bu arabaların altından rüzgar geçio diye dengesizleşiyo ya arabalar. sanayide hidrolik küçük kollar var bunlardan 8 tane alsam bir karlıkçıya gitsem arabanın 4 tarafına hidrolik kollara bağlı içerden düğmeli basınca inen marşbiyel ön ve arka karlık yaptırsam nası olur içerden bir tuşa bas insin otobanda uzun yolda kullan şehir içine gelince bas çıksın hatta fabrika çıkışı olsun yavaşlayınca otomatik yükselsin kırıldımı 10 milyon ver yenisini tak olmazmı????

• çok yaratıcı helal sana .. olur bence niye olamasın.. tabi uygulamaya geçirebilrsen.. ama iyi ayarlaman lazım yolda çok inip sakatlık felan çıkarmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 6 Temmuz 2006; 16:13:37 >
  • sen bence hızlı ve öfkelinin yapımcısı ile bi görüş iyi para werirler yaratıcı fikirlere

şaka bi yana benim aklıma yatmadı olmaz böle bise
  • sağlamlık açısından da ayaralaybilirsen güzel olur ama benim bildiğim aerodinamikte arabanın altından geçen havansa marşpiyellerden kaçan havaları engelleyerek aerodinamiği artılıyo yani önemli olan aranabını yanlarını iyi kapamak
  • Düşünce süper ama iş uygulamaya gelince orasını bilmiyorm işe yararmı
  • bu dediğini abartıp uçurmaya çalışanlarda oldu ama pek tutulmadı sanki...
    sen yinede dene derim
    kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: serkes

bu dediğini abartıp uçurmaya çalışanlarda oldu ama pek tutulmadı sanki...
    sen yinede dene derim
    kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf neden ESP standart değil
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

ya benim bir sorum var şimdi bu arabaların altından rüzgar geçio diye dengesizleşiyo ya arabalar. sanayide hidrolik küçük kollar var bunlardan 8 tane alsam bir karlıkçıya gitsem arabanın 4 tarafına hidrolik kollara bağlı içerden düğmeli basınca inen marşbiyel ön ve arka karlık yaptırsam nası olur içerden bir tuşa bas insin otobanda uzun yolda kullan şehir içine gelince bas çıksın hatta fabrika çıkışı olsun yavaşlayınca otomatik yükselsin kırıldımı 10 milyon ver yenisini tak olmazmı????

Gayet mantıklı ama bunun yerine aracını yere yakınlaştırman ve arkaya bi dtm spoiler ve lastik ebatlarını değişmen daha faydalı olur.......
  • Arabanın altına giren havayı engellemekten çok, girdikten sonraki hareketini düzenlemek daha mantıklı. Yani altından nasıl geçtiği ve arkadan nasıl çıktığı daha önemli.
  • sen hiç bir geryderin r9 hortumunu bağlaması kaç paradan başlıyor haberin varmı.

böyle bir iş yapmaya kalksan sadece hidrolik kontrol kolu 300 ytl.
  • Kapalı;

Açık;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 6 Temmuz 2006; 22:53:48 >
  • Ön tarafa o dediğinden yap arka bagajın üzerinede spoyler oda hızlanınca açılsın tıpkı porshe lerde olduğu gibi. Valla süper fikir. Mesela 120 nin üzerinde açılsınlar. Araba süper olur.
  • ya bu dediğim kollar 30 ytl civarı 8 tanesi 240 eder yani o kadar pahalı değil bu fikir uzun süredir kafamda benim arabamda gerek yok ama mantıken soruyorum niye olmasın
  • Bu DTM spoiler'ların gerçekten ciddi bir uğraşla adam gibi takıldıktan sonra faydası oluyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxyc

Bu DTM spoiler'ların gerçekten ciddi bir uğraşla adam gibi takıldıktan sonra faydası oluyor mu?

tabi canım... aslında dtm diye ayrıma trafikte aracı yere bastırsın yeter bunuda en hafif ve en iyi şekilde dtm yapıyor...................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.